Kies uw taal

Auto traceren? Zo doet u dat

Een auto traceren kan snel en gemakkelijk. Of u nu een auto heeft die u wilt beveiligen tegen diefstal, een wagenpark beheert waar u meer grip op wilt hebben of de planning van de buitendienst medewerkers wil optimaliseren, voor alle gevallen is het wenselijk om een auto te kunnen traceren voor meer controle en inzicht. Met de blackbox  van TrackJack kunt u 24/7 auto’s traceren en bekijkt u de locatie online en via een app.

Zo traceert u een auto

De TrackJack OTM is een kleine auto GPS tracker die wordt geïnstalleerd in de auto. U kunt ervoor kiezen om de GPS tracker zelf te installeren of om dit te laten doen door onze monteurs bij u op locatie. Op het moment dat de GPS tracker is geïnstalleerd, kunt u de auto altijd traceren door héél Europa.

Auto traceren TrackJack

Auto traceren online en via app

U beschikt over een online account en app waarop u de auto kunt traceren. Met een gebruikersnaam en wachtwoord logt u in en ziet direct de locatie op de kaart. U kunt met meerdere personen tegelijkertijd inloggen. De App is geschikt voor Android en iOS.

Auto traceren online

Bepaal hoe vaak u de auto wil traceren

Met de TrackJack OTM bepaalt u zelf hoe vaak u een locatie wil inzien. Stel dat u een auto wil kunnen traceren bij diefstal, wilt u wellicht alleen de locatie weten in geval van nood. In dit geval kunt u de auto al traceren voor slechts 12 euro per jaar! Stel dat u de locatie vaker wil weten kiest u voor een uitgebreider pakket, misschien wel met rittenregistratie. Lees hier meer over de TrackJack OTM.

GPS tracker met Standaard Europese dekking

Mag u een auto traceren?

Het traceren van een auto is alleen toegestaan als:

  • Het is eigen voertuig is; stel dat u deze uitleent aan iemand anders, is het toegestaan dat u de auto kunt traceren.
  • Het een bedrijfsvoertuig is waarbij overeenstemming is met de medewerkers dat de auto is voorzien van een GPS tracker. In de meeste gevallen gaat het hierbij om een volledige kilometerregistratie van de auto van de zaak waarbij privé kilometers zijn afgeschermd. Meer informatie hieromtrent leest u op deze pagina over kilometerregistratie.

Het plaatsen van een GPS tracker onder een willekeurige auto is wettelijk dus niet toegestaan, tenzij een recherche bureau een auto moet kunnen traceren vanwege een lopend onderzoek.

Auto traceren mag dat

Offerte voor uw autotracker?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze GPS trackers voor uw auto?  Dan helpen wij u graag verder via  T: 010-8200190. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Een vrijblijvende offerte?     of bestel direct online

Neem contant op met Michelle van TrackJack voor uw GPS tracking offerte

close
All TrackJack websites use cookies. By using these websites, you agree to our use of cookies. More information Close notification