Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Auto traceren? Zo doet u dat

Een blackbox auto. De beste manier om uw auto in de gaten te houden.

Een auto traceren kan snel en gemakkelijk. Of u nu een auto heeft die u wilt beveiligen tegen diefstal, een wagenpark beheert waar u meer grip op wilt hebben of de planning van de buitendienst medewerkers wil optimaliseren, voor alle gevallen is het wenselijk om een auto te kunnen traceren voor meer controle en inzicht. Met de blackbox  van TrackJack kunt u 24/7 auto’s traceren en bekijkt u de locatie online en via een app.

Zo traceert u een auto

De TrackJack OTM is een kleine auto GPS tracker die wordt geïnstalleerd in de auto. U kunt ervoor kiezen om de GPS tracker zelf te installeren of om dit te laten doen door onze monteurs bij u op locatie.

Op het moment dat de GPS tracker is geïnstalleerd, kunt u de auto altijd traceren door héél Europa.

trackjack ritregistratiesysteem OTM

Uw auto online traceren

U beschikt over een online account en app waarop u de auto kunt traceren. Met een gebruikersnaam en wachtwoord logt u in en ziet direct de locatie op de kaart. U kunt met meerdere personen tegelijkertijd inloggen. De App is geschikt voor Android en iOS.

auto traceren gps

Bepaal hoe vaak u de auto wil traceren

Met de TrackJack OTM bepaalt u zelf hoe vaak u een locatie wil inzien. Stel dat u een auto wil kunnen traceren bij diefstal, wilt u wellicht alleen de locatie weten in geval van nood. In dit geval kunt u de auto al traceren voor slechts €19,95  per jaar! Stel dat u de locatie vaker wil weten kiest u voor een uitgebreider pakket, tot zelfs een sluitende rittenregistratie aan toe.

Lees meer over de TrackJack OTM 3

gps tracker heel europa

Mag u een auto traceren?

Het traceren van een auto is alleen toegestaan als:

  • Het is eigen voertuig is; stel dat u deze uitleent aan iemand anders, is het toegestaan dat u de auto kunt traceren.
  • Het een bedrijfsvoertuig is waarbij overeenstemming is met de medewerkers dat de auto is voorzien van een GPS tracker. In de meeste gevallen gaat het hierbij om een volledige kilometerregistratie van de auto van de zaak waarbij privé kilometers zijn afgeschermd. Meer informatie hieromtrent leest u op deze pagina over kilometerregistratie.

Het plaatsen van een GPS tracker onder een willekeurige auto is wettelijk dus niet toegestaan, tenzij een recherche bureau een auto moet kunnen traceren vanwege een lopend onderzoek.

Auto traceren mag dat

Offerte voor uw autotracker?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze GPS trackers voor uw auto?  Dan helpen wij u graag verder via  T: 010-8200190. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Een vrijblijvende offerte?     of bestel direct online

Neem contact op met Michelle van TrackJack

Onze GPS trackers

black box OTM 3

TrackJack OTM 3
Uw auto traceren

Het systeem dat we bij u op locatie komen installeren, en via uw smartphone of computer altijd de laatste locaties, ritten en meldingen geeft.

Bestel nu online
TrackJack Go OBD gps tracker

TrackJack GO!
Dé OBD GPS tracker

De nieuwste en meest compacte OBD GPS tracker op de markt. Plug en play installatie en altijd online inzicht. De mini GPS tracker: GO!

Bestel nu online

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding