Kies uw taal

CO₂-reductie en verduurzaming van uw wagenpark

Meer dan alleen inzicht.
Krijg grip op uw CO₂-uitstoot.

Per 1 januari 2023 is het voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers verplicht om inzicht te geven in het CO₂ verbruik van de medewerkers. En per 2025 komt hier zelfs een normering op. Maar hoe krijg je dat nou inzichtelijk? TrackJack Green Driving maakt het mogelijk.

Maar ook voor organisaties die kleiner en bezig zijn met hun ISO-certificering of simpelweg beter voor de wereld willen doen, is dit het moment om in te stappen!

Ontdek TrackJack Green Driving

Green driving CO₂ uitstoot

Inzicht in CO₂-uitstoot van het wagenpark

Het begin is altijd inzicht. Want ongeacht hoe groot uw wagenpark is, u zult bijna altijd  CO₂ uitstoten. En met de aankomende normering en zero emissie zones is het van belang dat u er nu naar gaat handelen.

Wanneer u rijdt met een TrackJack in uw voertuig, maken we precies inzichtelijk hoeveel kilometer u rijdt. En doordat we weten welke auto het betreft, weten we ook exact uw  CO₂ uitstoot.  En om uw bestuurders zich bewust te maken van hoeveel invloed ze zelf hebben, kunt u er intern een competitie van maken. Per week of maand krijgt u rankings per bestuurder en gaan ze de strijd aan voor beste Green Driver van Nederland.

Green driving functionaliteiten

Wettelijke verplichtingen

Vanaf 1 januari 2023 worden bedrijven met meer dan 100 medewerkers  gevraagd om de CO₂-uitstoot te meten en inzichtelijk te maken. Vanaf 2026 wil het kabinet vervolgens een norm voor CO₂-uitstoot opleggen voor zakelijke ritten. Dit zou namelijk moeten zorgen dat er meer wordt gekozen voor de trein, bus, fiets én meer elektrische auto’s.

Hoe gaat u dit inzichtelijk maken?

co2

Green Driving biedt inzicht voor Vastgoed Service

Vastgoed Service maakt gebruik van TrackJack Green Driving. De uitbreiding op hun bestaande  ritregistratie waarbij inzicht wordt gegeven in CO₂-uitstoot en  bestuurders op rijgedrag worden beoordeeld.

“Het is waanzinnig dat bestuurders vragen wat ze kunnen doen om te verbeteren. En we gebruiken de verzamelde data echt te om efficiënter te werken.” – Peter Pronk.

Lees meer over Vastgoed Service

succeserhaal vastgoed service

TrackJack PRO Fiscaal Green Driving

  • CO2-uitstoot inzichtelijk met Green Driving
  • Rijgedrag van uw bestuurders in kaart
  • Klaar voor toekomstige wetgeving

Begin nu met Green Driving

De Trackjack podcast

Luister naar evofenedex over CO2-uitstoot en zero emissie

We zitten er met z’n allen in: de klimaatcrisis. 

En ondanks dat er vele boosdoeners zijn, wordt er heel veel gekeken naar wegvervoer en logistiek. Sterker nog, er zit een hele hoop verandering aan te komen voor de zakelijke rijder én de werkgevers.

Luister op Spotify   Luister op Apple Podcast

duurzaamheid co2 podcast

6 januari 2022 | CO₂-uitstoot verlagen bij meer dan 100 werknemers

CO2 uitstoot gpstracker green driving

Heeft uw bedrijf meer dan 100 werknemers? Dan moet u ieder jaar gaan rapporteren over de CO₂-uitstoot van het zakelijke verkeer en woon-werkverkeer van uw medewerkers.

8 juli 2021 | Geld besparen met een evenwichtig wagenpark

autotracker wetsvoorstel

De wet zou mogelijk per 1 januari 2023 worden ingevoerd, en houdt in dat de werkgever een boete kan krijgen wanneer zijn wagenpark niet aan de eisen voldoet. Handig om te weten en er nu dus al rekening mee te houden!

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding