Kies uw taal

Rittenregistratie app

Rittenregistratie app

Rittenregistratie app  nodig? De rittenregistratie app van TrackJack neemt de rittenregistratie volledig uit handen. Alles gaat automatisch en er hoeft nauwelijks een handeling voor uitgevoerd te worden. Er wordt een ritregistratiesysteem in de auto geïnstalleerd die alle ritten en kilometers automatisch voor u bijhoudt. Deze gegevens worden vervolgens verstuurd naar onze rittenregistratie app en via onze online software  beheert, bewerkt en downloadt u uw rittenregistratie. Deze kilometerregistratie app voor iPhone en Android is fiscus proof, gecertificeerd en voldoet aan alle eisen van de  BelastingdienstVoor slechts € 5,95 per maand een sluitende rittenregistratie, fiscus proof!

TrackJack Rittenregistatie app

  • De rittenregistratie wordt volledig automatisch bijgehouden
  • Gemakkelijk onderscheid tussen privé en zakelijke ritten
  • Installatie van GPS rittenregistatiesysteem bij u op locatie
  • Volledig fiscus proof, voorzien van keurmerk
  • Geschikt voor iOS en Android
  • Gemakkelijk downloaden naar PDF, Excel of een Fiscaal rapport

Rittenregistratie-app-TrackJack

Geschikt voor iOS en Android

Download de rittenregistratie app  gratis voor iOS en Android. U heeft niet alleen een rittenregistratie app, u kunt ook inloggen op een   online account , waar u over nog meer functies en mogelijkheden beschikt.

 

Rittenregistratie app tijdlijn - TrackJack

Zo werkt het

gps tracker werking

Rittenregistratie gemakkelijk downloaden

U kunt de rittenregistratie heel eenvoudig downloaden naar Excel, PDF of een Fiscaal rapport. U kunt er zelfs voor kiezen om de rittenregistratie periodiek te laten toesturen, bijvoorbeeld maandelijks. Dan ontvangt u van ons elke maand de volledige rittenregistratie in de e-mail en hoeft u deze alleen nog maar op te slaan.

Rittenregistratie app-downloaden

Rittenregistratie app fiscus proof

De TrackJack rittenregistratie app voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst. Gecertificeerd door de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen. Zo bent u er zeker van dat de rittenregistratie vanuit de app sluitend is en precies is zoals de Belastingdienst het wil.  De meeste rittenregistratie apps hebben geen keurmerk.

rittenregistratie-app-belastingdienst

TrackJack PRO Fiscaal

Optie 1: eenmalige aanschaf

€199,00
I.P.V. €255,58

Gebruikskosten:
v.a. € 5,95 per maand

Bestel nu

OF

Optie 2: Lease All-in

€17,50
per maand

Gebruikskosten:
All-in

Bestel nu

Genoemde prijzen exclusief BTW.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding