Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Keurmerk Ritregistratie

Het Keurmerk Ritregistratiesystemen betekent een volledig fiscusproof rittenregistratie.

Als u op zoek bent naar een rittenregistratiesysteem is het aan te raden om een systeem te kiezen dat is voorzien van het keurmerk Ritregistratiesystemen. (Keurmerk RRS)

Wanneer u een systeem met Keurmerk koopt, dan kunt u er op vertrouwen dat u een gedegen en goed ritregistratiesysteem koopt.

sluitende rittenregistratie voor de Belastingdienst

Ritregistratie met keurmerk

Op 14 november 2013 heeft TrackJack Europe als één van de eerste ritregistratie leveranciers het Keurmerk ritregistratie in ontvangst genomen.

Dit betekent dat de rittenregistratie van TrackJack voldoet aan specifieke eisen van de Belastingdienst en daarnaast alle eisen en normen vanuit het keurmerk. Lees hier meer over de PRO Fiscaal 2, het gekeurde ritregistratiesysteem van TrackJack.

TrackJack Europe heeft deelgenomen in de klankbordgroep van de Belastingdienst en zit in de deelnemersraad van het Keurmerk. Sander de Potter, CEO van TrackJack: “Wij zien de ontwikkeling van een keurmerkcertificaat voor de ritregistratiesystemen als een grote toegevoegde waarde binnen de markt van ritregistratiesystemen. En een handvat tijdens de kwaliteitsbeoordeling.”

rittenregistratie pro fiscaal 2

Het KEURMERK GEEFT U

Zekerheid.

Wanneer u een systeem met Keurmerk koopt, dan kunt u er op vertrouwen dat u een gedegen en goed ritregistratiesysteem koopt.

  • Gegarandeerd een sluitende ritregistratie
  • 100% fiscus proof én fraudebestendig
  • Controleverlichting bij controle van de Belastingdienst
  • Voldoet aan strengste privacy regels
  • Verzekerd van continuïteit ritregistratie leverancier
  • Goed voorbereid voor toekomstige regelgeving
Wist u dat TrackJack in de deelnemersraad van
de stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen zit?

fiscus proof ritregistratie

Het KEURMERK BIEDT U

Waarborging van privacy.

Met het Keurmerk Ritregistratiesystemen is ook de privacy van de berijder gewaarborgd. Een branche of sector kan een gedragscode opstellen voor de manier waarop deze omgaat met persoonsgegevens. In een gedragscode maak de branche of sector de algemene normen uit de Algemene Verordening Gegegevensbescherming (AVG) concreter.

In de privacy gedragscode staat omschreven op welke manier het keurmerk ritregistratie omgaat met persoonsgegevens binnen de branche. Deze gedragscode is beschikbaar bij de leverancier van het ritregistratiesysteem.

ritregistratie privacy trackjack

Zo herkent u het Keurmerk Ritregistratiesystemen

Systemen met het Keurmerk RRS herkent u aan het opvallende keurmerk logo.

Let er wel op dat het keurmerk uitsluitend wordt uitgereikt voor ritregistratiesystemen en niet aan leveranciers. Het wil dus niet zeggen dat als u een keurmerk op de website van een leverancier ziet staan, dat álle producten van die leverancier het Keurmerk dragen. Als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met de Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen.

Over de Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen

De Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen is de enige onafhankelijke branchestandaard voor Ritregistratiesystemen die een sluitende rittenregistratie oplevert voor fiscale toepassingen.

Vanuit de markt ontstond de behoefte om samen met de Belastingdienst duidelijkheid te scheppen over de wensen en eisen rond rittenregistraties. Naar aanleiding hiervan zijn met enkele vooraanstaande leveranciers zoals TrackJack Europe en branchepartijen het normenkader en de auditfile ontwikkeld. Deze documenten zijn geaccordeerd door de Belastingdienst en vormen de basis voor het keurmerk. De stichting is formeel opgericht in augustus 2013. Een eis van de Belastingdienst is dat het keurmerk objectief en onafhankelijk is.

De  Vereniging Zakelijke Rijders  (VZR) heeft samen met de  Branchevereniging van Leveranciers Ritregistratiesystemen  en de  RAI Vereniging  het initiatief genomen om het keurmerk te ontwikkelen.

keurmerk ritregistratie trackjack

Gecerificeerde installatie

Een ritregistratiesysteem met Keurmerk moet worden ingebouwd door TrackJack of een daarvoor gecertificeerde installateur. Dit is vereist om het Keurmerk te mogen voeren. Laat u dus niks anders wijsmaken.

Op het moment dat u een nieuw voertuig gaat rijden,  moet de installatie dat ook door ons of een gecertificeerde installateur gebeuren. Bij ons bestelt u eenvoudig een overbouw in onze webshop.

bijtelling auto voor 2023

U bent goed voorbereid voor toekomstige wetgeving

Met het oog op toekomstige fiscale regelgeving wordt terugkerend gesproken over betalen naar gebruik.

Er wordt al enige tijd gesproken en onderzoek gedaan naar variabele bijtelling of gestaffelde bijtelling. Deze manieren zouden een toekomstige manier van heffen kunnen zijn. In dat geval betaalt u bijtelling afhankelijk van het aantal gereden privékilometers.

Met een ritregistratiesysteem dat is voorzien van een keurmerk bent u optimaal voorbereid op de toekomstige wetgeving.  Houd tevens onze kennisbank over bijtelling in de gaten, voor de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

betalen naar gebruik gps tracker

Meer weten over het beste ritregistratiesysteem met het Keurmerk RRS?

Neem dan vrijblijvend contact met op ons. We adviseren u graag over de beste oplossing voor u, uw wagenpark of uw vloot.

Bestel direct online Vraag offerte aan

Neem contact op met Michelle van TrackJack

Wilt u alles weten over het Keurmerk RRS?

TrackJack ging voor u in gesprek met Michel Jochems, manager bij de Stichting Keurmerk Ritregistratesystemen. Hij is dagelijk bezig met het keurmerk, de eisen, de leden en de toekomst van de stichting.

Luistert u mee om alles te weten komen over het keurmerk voor de Belastingdienst?

Luister nu op Spotify of Apple Podcast

Michel Jochems Keurmerk belastingdienst

Meer weten over het Keurmerk ritregistratie?

Altijd op de hoogte van rittenregistratie en het keurmerk certificaat?

Via de mail houden sturen we u enkel relevante updates.

Meld mij nu aan

Blijf op de hoogte van TrackJack!

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding