Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Hoe ziet een sluitende kilometerregistratie er uit?

De bijtelling voor het privégebruik van een auto van de zaak kan worden voorkomen door op jaarbasis niet meer dan 500 kilometer privé te rijden. Het bewijs daarvoor is in principe niet aan een bepaalde vorm gebonden, maar een sluitende  kilometerregistratie/kilometeradministratie geeft de meeste zekerheid dat de bijtelling niet van toepassing is.

In een kilometeradministratie  moeten per rit de volgende gegevens worden bijgehouden:

  • Datum van de rit
  • Begin- en eindstand van de kilometerteller
  • Straat en plaats van vertrek
  • Straat en plaats van bestemming
  • Karakter van de rit (zakelijk of privé)
  • De gereden route als van de gebruikelijke wordt afgeweken. Dit kan zich bijvoorbeeld voordoen bij wegafsluitingen, omleidingen, files etc.

Heeft  u uw kilometeradministratie liever automatisch verzorgd?

Voor het bijhouden van een automatische en sluitende rittenregistratie adviseren wij gebruik te maken van het kilometerregistratiesysteem van TrackJack.

 Daarmee worden alle ritgegevens automatisch bijgehouden.  U kunt zelf aangeven binnen welk tijdsbestek zakelijke en privéritten worden gereden zodat ook het karakter automatisch bij een rit wordt vermeld. Wel zo makkelijk!

De rittenadministratie van TrackJack is voorzien van het Keurmerk van de Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen zodat u er zeker van bent dat de administratie juist wordt bijgehouden en voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

TrackJack kilometerregistratie


Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze artikelen

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding