Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Succesverhalen van onze klanten

Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. 

In onderstaande video’s en artikelen vertellen verschillende klanten, van groot tot klein, over het gebruik van TrackJack.

Filter

Zonnepark Services Nederland

Zonnepark trackjack gps

Zonne-energie is één van de meest duurzame manieren om energie op te wekken. Bedrijven zijn hierin het meest belangrijk: parken van duizenden zonnepanelen. Eelco Hoogduin is directeur bij Zonnepark Services Nederland, marktleider in het onderhouden van deze parken.

Lunchcafé Portcity

Bekijk de video
informer trackjack portcity 2

Om een gezond bedrijf te runnen, maakt Chris, eigenaar van het Lunchcafé Portcity, gebruik van de boekhouding via Informer. Aan zijn boekhouding zit tevens de kilometerregistratie van TrackJack gekoppeld. Hiermee komen automatisch alle ritten direct in de boekhouding.

Gemeente Dalfsen

gemeente dalfsen gps tracker

Bertus Meijer is bij de gemeente Dalfsen de Uitvoerder buitengebied. En dat betekent dat ieder voertuig in de openbare ruimte, van wagen, busje, trekker en meer onder zijn verantwoordelijkheid valt. De gemeente is sinds 2015 met de GPS trackers van TrackJack aan de slag.

Games-XL

games-xl rittenregistratie

De Kamer van Koophandel heeft eigenlijk geen goede categorie voor Games-XL. En ondanks dat Thijs Eerens nu als spellenmaker staat geregistreerd, zou uitvinder er misschien nog wel het beste bij passen. “Ik gaf de Belastingdienst heel veel kilometers cadeau en deed mezelf veel tekort.”

Zanger Kafke

ritregistratie zanger kafke

Wat begon als grap op de bar van een kroeg, groeide uit naar meer dan 50 miljoen streams en views. En het stopt niet. De teller staat dit jaar al op meer dan 100 optredens. En de bus voorzien van ritregistratie brengt Zanger Kafke door heel het land.

Piguillet Groep

piguillet gps tracker

De oorsprong van de Piguillet Groep zit in het coaten en reinigen van luchtbehandelinginstallaties. Woorden als verduurzamen, energiebesparing en hoger rendement komen al snel naar voren. “En met de GPS trackers in de bussen kunnen we perfect bijschakelen”

Autoinspectie.nl

klantverhaal autoinspectie

Tien jaar geleden werden zowel Autoinspectie.nl als Autoveiling.nl ondergebracht in de AVN Group. En ondanks dat veel mensen Kaatsheuvel van een heel ander sprookje kennen, is ook de AVN Group uitgegroeid tot een magisch verhaal. “Vooraf inspecteren voorkomt achteraf problemen”

101BHV.nl

klantverhaal 101bhv gps tracker

“We willen de eerste hulpverlener kennis, vaardigheden én vertrouwen geven om direct eerste hulp te verlenen”, zegt Rick Boelens. De instructeurs rijden in eigen bussen die voorzien zijn van alle benodigde trainingsmaterialen én GPS ritregistratiesysteem naar de klant toe gaan.

Groenfra - met Green Driving

rittenregistratie groenfra trackjack

In een wereld waarin het klimaat steeds meer impact maakt, speelt groenvoorziening een steeds grotere rol. “Heb je afval of heb je grondstof?” Groenfra wil de rittenregistratie eenvoudig bij de Belastingdienst kunnen aanleveren. Efficiënter en op duurzaamheid gericht werken volgde snel.

EuroRijn XL Logistics

kilometerregistratie eurorijn trackjack

De bestuurders die containers voor EuroRijn bezoeken, moeten zo min mogelijk worden belast. Dat was de reden om met sluitende rittenregistratie te starten. "Waarom zouden we tientallen euro’s per maand betalen voor iets dat ook voor veel minder kan?” aldus de Supply Director.

A-Gas

online ritregistratie agas

Voor de wereldwijde leider in koudemiddelen staat zowel het dagelijkse werk als de ritregistratie in het teken van veilig, vertrouwd en duurzaam tegen lage kosten. "Service en ontzorgen is voor ons het allerbelangrijkst," aldus Jori Hamers, Operationeel Manager Benelux van A-Gas.

Bengs - met Outsmart koppeling

rittenregistratiesysteem trackjack busje

“Bestuurders krijgen veel verantwoordelijkheid bij Bengs. Ze hebben allemaal een iPad met de Outsmart en TrackJack app. Met de Outsmart app kunnen ze hun klussen bijhouden en weet de planning precies de status van elke opdracht. Ze zijn zelf verantwoordelijk om de bijtelling te voorkomen.”

Vacansoleil

vacansoleil rittenregistratie

Vacansoleil heeft door heel Europa campings met eigen accommodaties. Om de hoogste kwaliteit en hygiëne te kunnen garanderen, worden de tenten na iedere zomer afgebroken en netjes opgeborgen. Op de drukste momenten rijden er 27 voertuigen om het allemaal geregeld te krijgen.

Vastgoed Service

succeserhaal vastgoed service

“Toen we afgelopen jaar werden benaderd om mee te doen in een pilot over CO2 reductie en duurzamer werken, kwam TrackJack om de hoek met Green Driving. Een mooie uitbreiding op de bestaande ritregistratie waarbij onze bestuurders op rijgedrag worden beoordeeld.

International Flex Job

International Flex Job & TrackJack

Wie voor IFJ kiest, heeft daar goede redenen voor. Niet alleen hebben ze alle certificaten, maar ze proberen hun klanten echt te ontzorgen. "We werken onze uitzendkrachten op locatie in, zorgen voor huisvesting, vervoer en nemen alles verder volledig uit handen.”

Bosch Car Service Potgieter

ritregistratie en fleet management bij Bosch

Marcel Groenestein is bedrijfsleider bij Autobedrijf Potgieter. Het bedrijf, gevestigd in Stadskanaal in Groningen, gelooft in kwaliteit. “Een klant merkt niets van goede uitleesapparatuur van Bosch, maar weet wel dat hij kwaliteit krijgt als hij naar ons komt.”

Profile Tyrecenter Nooteboom

GPS tracker voor Profile

Wie denkt aan een bandenwissel, denkt aan Profile Tyrecenter. Bandenspanning en -profiel zijn bij trucks en materieel van groot belang op de weg. Profile heeft inmiddels tien ritregistratiesystemen op de kaart. “Ik gebruik het voor service, nooit voor controle”

H4 Lease

kilmeterlease via kilometerregistratie van h4 en TrackJack

H4 Lease zet TrackJack in voor de afhandeling van een van de meest innovatieve producten op de markt: kilometerlease. "Kilometerlease is sinds corona bij bijna alle ondernemers hét product van keuze. Corona heeft ons laten zien dat flexibiliteit enorm belangrijk is."

Van Egmond Wegenbouw

van egmond materieel gps tracker

Van Egmond Wegenbouw begon het avontuur van track & trace systemen met het oog op zekerheid en veiligheid. Inmiddels heeft het bouwbedrijf de GPS tracker voor materieel in haar shovels, knikmopsen, een grote graver en een actiewagen ingebouwd. "Het is heel praktisch."

Polboten

Polboten gps tracker boot van TrackJack

Jappie van der Pol is al enthousiast TrackJack gebruiker sinds 2013. “We zijn een heel goed verhuurbedrijf dat erg goed omgaat met haar spullen. Dat is ook de reden dat het grootste deel van de volgsystemen in de boten nog van het eerste uur zijn.”

Schaffenburg

succesverhaal trackjack schaffenburg

“Vroeger betaalde iedereen gewoon bijtelling in de privéwagens. Een collega had al TrackJack en die heeft het intern aangeraden. Maar daarnaast is het ideaal voor onze planning." Inmiddels rijden er 20 voertuigen met het track en trace systeem van TrackJack.

Expert Nederland

Expert gps tracker in Bestelauto

Jeroen van Dongen, eigenaar van 3 Expert-winkels plaatste de GPS tracker van TrackJack. "Het systeem is reuzehandig voor iedereen die een stap vooruit wil in service. Dat is de reden waarom we hierin hebben geïnvesteerd. Ik steek liever geld hierin dan in een reclamefolder."

Visser Aquamotive

Boot GPS Tracker Visser Aquamotive

Onderhoud, stalling, techniek; Visser Aquamotive biedt het totale pakket. De focus hierbij ligt op de luxe pleziervaart. Denk daarbij aan jachten, tenders en sportboten van 5 tot 20 meter. En door de beperkte kosten van de gps boot tracker kan het in alle soorten boten.

MSO - met OutSmart integratie

MSO. TrackJack en OutSmart

MSO heeft 28 mensen die zich buiten bezig houden met incident afhandelingen. "Vanuit de OutSmart app zien we wanneer een engineer een opdracht accepteert en afrondt. Met de TrackJack koppeling is er iedere minuut een locatie op het planbord en dus totale grip op het proces.”

J. de Jonge Group

succesverhaal jdejonge

J. de Jonge BV is de optimale partner op het gebied van machinebouw, nieuwbouw, onderhoud en renovatie van totaalsystemen voor vloeistoffen en gassen tussen carriers en installaties. En J. de Jonge gebruikt TrackJack voor haar Nederlandse en Belgische wagenpark.

De Kabath vastgoedbeheer bv

voertuigvolgsystemen bij De Kabath

De Kabath vastgoedbeheer bv is gespecialiseerd in het beheer van tijdelijk leegstaand vastgoed door heel Nederland. En alle ritten van de personenwagens die er worden gemaakt, worden automatisch vastgelegd door de GPS voertuigvolgsystemen van TrackJack.

Langweerder Sloep

GPS Tracker boot - langweerder sloep

Via de GPS trackers in de boten wordt continu een oogje in het zeil gehouden. Het scherm staat heel de dag aan. “We kunnen ingrijpen als sloepen te ver weg gaan, of zodra we zien dat ze het niet gaan redden om op tijd terug te komen." De verhuurvloot bestaat nu uit 25 sloepen.

Ter Harmsel

Ter Harmsel en TrackJack kilometerregistratie

Ter Harmsel, een begrip in Overijssel, gebruikt de TrackJack PRO Fiscaal voornamelijk voor de Belastingdienst. Daarnaast wordt er weleens gevraagd om een verantwoording van een factuur. Met de rapportages tonen ze precies aan hoe laat een monteur op locatie is aangekomen en is vertrokken.

KoffiePartners

Kilometerregistratie TrackJack voor KoffiePartners

Het belangrijkste voor KoffiePartners, met inmiddels 16 actieve TrackJack's, is kilometerregistratie voor de fiscus. "Toch is het handig dat de track & trace mogelijkheden er gewoon bij zitten. Als een klant belt om te vragen wanneer een monteur aankomt, kan ik een reële inschatting geven.”

Autopalet

autopalet en trackjack

Lease, shortlease, wagenparkbeheer, auto's importeren, ritregistratiesystemen, mobiliteitspassen: Autopalet heeft het allemaal. "Zodra de auto niet voor privédoeleinden gebruikt mag worden, weet de klant vaak ook al dat er ritregistratie nodig is. En zo niet, dan weten wij het voor ze."

Van Mourik Bouw

vanmourik ritregistratie

"Alle medewerkers hebben getekend om per jaar maximaal 500 km privé te mogen rijden, en met de rittenregistratie willen we ze handmatig kilometers schrijven uit handen nemen." Van Mourik Bouw vertelt over hun ruime ervaring met de TrackJack PRO Fiscaal.

Plaza Jagershoef

Plaza Jagershoef gebruikt TrackJack voor kilometerregistratie en gps tracking

Bezorgen van warm eten is een hot topic in 2020.
Bij Plaza Jagershoef rijden er drie auto’s met TrackJack PRO Fiscaal en ‘Live volgen’ in de regio Eindhoven, gericht om alle friet en snacks zo warm en lekker mogelijk bij de klanten te krijgen.

Uitzendbureau Veldwerk

Bekijk de video
Klantverhalen Veldwerk - TrackJack

Veldwerk Uitzendbureau is al meer dan 10 jaar actief in de regio Zuid-Holland. Het gebruik van TrackJack in 71 voertuigen zorgt voor een efficiënte planning, inzicht in het wagenpark en een sluitende rittenadministratie voor de Belastingdienst.

Prior Personeelsdiensten

Rittenregistratie voor Prior Personeelsdiensten

Prior Personeelsdiensten, is specialist in vooral technische dienstverlening vanuit Middelburg. Na een succesvolle test van het eerste systeem in december 2019, werden in 2020 nog 11 voertuigen voorzien van de Pro Fiscaal voor de rittenregistratie.

Hoveniersbedrijf Tuin Zorg

Bekijk de video
KLantverhalen-Tuinzorg

Hoveniersbedrijf Tuin Zorg heeft twee medewerkers in dienst waarbij TrackJack zorgt voor een sluitende rittenregistratie voor de Belastingdienst. Het beheer hiervan ligt bij Tuin Zorg, medewerkers worden hier volledig in ontzorgd.

Klijn Infra

Bekijk de video
KLantverhalen-Klijn-Infra-TrackJack

Klijn Infra B.V. is een aannemersbedrijf in grond-, weg- en waterwerken. TrackJack wordt gebruikt voor de planning, fiscale rittenregistratie en voor 7 machines ter nacalculatie van de draaiuren. Wat zorgt voor een aanzienlijke tijdsbeparing.

Organisatie Antes

Bekijk de video
Klantervaring TrackJack Antes

Antes is specialist in psychiatrie en bij verslaving. Logistiek manager Johan Groeneveld vertelt over het gebruik van TrackJack voor 150 bestuurders in 64 voertuigen. Voor de planning, fiscale rittenregistratie en inzicht in actuele kilometerstanden.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding