Kies uw taal

TrackJack® Green Driving

Hoeveel impact maken uw bestuurders op het milieu?

TrackJack introduceert Green Driving. De mogelijkheid om de duurzaamheid van uw wagens niet alleen inzichtelijk te maken, maar er nu ook op te handelen! Aan de hand van rijgedrag zoals snel optrekken, hard remmen en scherpe bochten worden uw bestuurders beoordeeld, nemen ze het tegen elkaar op, maar ook tegen tienduizenden gebruikers van de TrackJack rittenregistratiesystemen.

Hoe duurzaam is uw wagenpark?

Als beheerder van het Fleet management systeem kunt u te allen tijde het rijgedrag van uw bestuurders inzien, vergelijken met elkaar én voor intern gebruik exporteren.
De bestuurders zelf zien hun eigen scores, krijgen tips over het verbeteren van hun score en kunnen prijzen winnen voor de duurzaamste bestuurder van Nederland.

Aan de hand van de online portaal en de app is eenvoudig terug te zien hoe de score per rit is geweest, en de totale rankings.

 

greendriving

Uw koolstofvoetafdruk & inzicht in rijgedrag

Niet alleen speelt de koolstofvoetafdruk van uw wagenpark een steeds grotere rol in opdrachten en aanbestedingen, ook biedt het u meer zicht op het gebruik van uw wagens.

Zodra de auto’s, bussen of vrachtwagens het terrein af zijn kunt u met de bestaande rittenregistratie e Green Driving perfect zien hoe het rijgedrag van bestuurders is.

greendriving

Ga de strijd aan met je collega's

Met TrackJack® Green Driving  nemen alle bestuurders van uw bedrijf het op tegen elkaar! Met live rankings  en  wekelijkse of maandelijkse exports,  kan de strijd beginnen.

Ook landelijk is er competitie, waarbij er iedere maand een nieuwe bestuurder zichzelf ‘Meest bewuste bestuurder van Nederland’ mag noemen.

Een vrijblijvende offerte?

trophy

Het hele jaar inzichtelijk

Om gebruik te kunnen maken van Green Driving is het noozakelijk dat u een TrackJack Pro Fiscaal heeft, die op de juiste manier is ingebouwd.

U sluit vervolgens zelf het  gewenste Servicelevel af.

  • PRO Fiscaal Green Driving Service 1 jaar
  • PRO Fiscaal Green Driving Service 2 jaar
  • PRO Fiscaal Green Driving Service 3 jaar

greendriving

TrackJack Pro Fiscaal 2 met Green Driving

Sluitende rittenregistratie, inzicht in rijgedrag met Green Driving en GPS tracking van uw vloot.

Sluit nu aan!

Green Driving voor uw wagenpark?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over kilometerregistratie of Green Driving?  Dan helpen wij u graag verder via  T: 010-8200190. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen voor uw jetski tracker

Veelgestelde vragen

Waarom is dit belangrijk voor mijn aanbestedigen?

De Aanbestedingswet biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om met EMVI criteria duurzaamheid serieus mee te laten wegen in aanbestedingen. Er zijn mogelijkheden en ervaringen met innovatief aanbesteden, gunnen op levensduurkosten van een bouwwerk en het houden van marktconsultaties.

TrackJack Green Driving geeft u de mogelijkheid om scores op basis van CO2 uitstoot en gedrag te overleggen.

Welke GPS trackers ondersteunen Green Driving?

Op dit moment kunt u met uw TrackJack Pro Fiscaal 2 aansluiten bij Green Driving.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding