Kies uw taal

GPS Tracker auto van TrackJack - traceer je auto

GPS Tracker Auto

Bekijk online de locatie van uw auto

GPS tracker auto? Met de GPS tracker van TrackJack weet u altijd waar de auto is en spoort u hem op in geval van diefstal. Via een online account en app bekijkt u de locatie van de auto en ontvangt u  meldingen bij sabotage en diefstal. Van het af en toe inzien van een locatie tot gedetailleerde routes die de auto heeft gereden, u kiest welke functies u wilt gebruiken. Lees onderstaand meer over de car tracker  van TrackJack.

Vanaf € 12,56 per jaar is uw auto beveiligd

De GPS autotracker is zeer betaalbaar en gebruiksvriendelijk. U hoeft zelf dan ook geen simkaart aan te schaffen of een contract bij een Telecom provider af te sluiten. De TrackJack GPS tracker wordt als totaalproduct geleverd, u hoeft de autotracker dus alleen in gebruik te nemen.

  • Via een online account bekijkt u locaties van de auto
  • Ook onderweg via de Smartphone gemakkelijk inloggen
  • Kies zelf hoe vaak u de locatie van de auto wilt ontvangen
  • Geen abonnementskosten, maar prepaid gebruik per jaar
  • Track & Trace door heel Europa zonder meerprijs!

Direct een vrijblijvende offerte?

GPS tracker auto voorbeeld

Online Account & App

U beheert alle gegevens van de car tracker volledig online. U logt in op uw online account en bekijkt de locaties en beheert gegevens. En bent u onderweg? Dan gebruikt u de TrackJack App.

GPS tracker auto - online TrackJack account

Ontvang meldingen bij diefstal of sabotage

Zodra de auto verplaatst, zonder dat het contact aan staat, ontvangt u direct een diefstalmelding. Ook als de autotracker wordt losgekoppeld van de voeding wordt hier een melding van verstuurd.

GPS tracker auto

Zo werkt de GPS tracker auto

De GPS tracker in uw auto bepaalt zeer nauwkeurig de locatie van de auto die u via een beveiligde verbinding bekijkt op uw online account. Locaties komen dan ook automatisch door, u hoeft geen berichten of SMS-jes te versturen om te kunnen zien waar de auto is. Afhankelijk van welk servicelevel u kiest, ontvangt u 2 keer per dag een locatie tot elke 30 seconden tijdens het rijden. Bij calamiteiten  vraagt u direct een extra locatie op door middel van credits.

GPS tracker auto werking

Kies zelf hoe u de autotracker wilt gebruiken

Eén keer per dag of elke 10 minuten de locatie van de auto ontvangen? U kiest zelf uit één van de vier Servicelevels, ieder met eigen functionaliteiten.  U beveiligd de auto al voor € 12,65 per jaar!  Bekijk hier het volledige overzicht.

 

Servicelevels-OTM

TrackJack OTM 3

Bestel de Auto GPS Tracker vandaag nog. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende dag in huis. U kunt ook kiezen voor installatie bij u op locatie.

Bestellen

Liever een offerte?

Wij adviseren u graag in de mogelijkheden voor een GPS tracker. Neem hiervoor contact op via t: 010-8200190 of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur.

Offerte aanvragen

Contact michelle

Technische specificaties

Inbouw
Voedingsspanning10 – 30V
65 mA
Beschermingsstand aan, systeem gaat uit34V
6,5 x 5,6 x 1,9 cm
62 gram
IP41 – beschermd tegen druppelend water.
Ja

 

Veel gestelde vragen (FAQ)

Hoe traceer ik de autotracker?

De auto tracker meet locaties via GPS en stuurt de locaties door via GPRS. Via uw eigen online account en via de Smartphone app kunt u de auto GPS tracker snel en gemakkelijk traceren. Afhankelijk van het door u gekozen servicelevel ontvangt u de locatie 2 keer per dag tot iedere 30 seconden tijdens het rijden.

Hoe werkt de auto GPS tracker?

De car tracker van Trackjack meet locaties via de satellieten (GPS) en stuurt de locaties door via de interne SIM-kaart (GPRS). Locaties komen automatisch door in uw online account, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Bij calamiteiten vraagt u de locatie handmatig op en ontvangt u direct de huidige locatie.

Hoe monteer ik de car tracker in de auto?

De auto GPS tracker wordt gemonteerd op de plus, min en het contact van de auto. Hierdoor ontvangt de auto tracker continu stroom en ontvangt u ook diefstalmeldingen op het moment dat de auto wordt verplaatst zonder dat het contact aan staat. U kunt de installatie zelf doen of laten verrichten door één van onze monteurs.

Heeft de car tracker een interne batterij?

De autotracker dient aangesloten te worden op de voeding van de auto. Hierdoor ontvangt de car tracker continu stroom en wordt er geen gebruik gemaakt van een interne batterij.

Wat zijn de kosten van een GPS tracker auto?

De eenmalige aanschaf voor een autotracker bedraagt €145,- ex. btw. Daarna kiest u een servicelevel al vanaf €12,56 ex. btw per jaar.

Werkt de auto tracker in heel Europa?

Ja, de SIM-kaart in de autotracker van TrackJack heeft Europese dekking en kan daardoor in heel Europa gebruikt worden zonder meerprijs.

Ik zoek een GPS tracker voor een ander voertuig.

Wij hebben een GPS tracker voor auto’s, motoren, scooters, boten, machines, containers en meer. Bekijk daarvoor onze pagina over de GPS tracker.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding