Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

GPS autotracker - track en trace voor je auto

GPS tracker Auto

Nooit uit het oog. Altijd zicht op uw auto.

De GPS tracker auto van TrackJack is betaalbaar én gebruiksvriendelijk. Onze experts installeren het systeem bij u op locatie en u verliest uw auto nooit meer uit het oog.

  • Bekijk alle locaties van de auto via het online account of de gratis smartphone app.
  • Bepaal zelf hoe vaak u  locaties van de auto wilt ontvangen. Van iedere 12 uur tot 30 seconden.
  • Geen vaste contracten of abonnementen.
  • Track & trace door heel Europa zonder meerprijs!

Vraag offerte aan  Bestel direct online

GPS tracker auto

Uw auto beveiligd vanaf slechts € 19,95 per jaar

Met de GPS auto tracker van TrackJack weet u altijd waar de auto is en spoort u hem op in geval van diefstal. Via een online account en app bekijkt u de locatie van de auto en ontvangt u  meldingen bij sabotage en diefstal.

Van het af en toe inzien van een locatie tot gedetailleerde routes die de auto heeft gereden. U kiest welke functies u wilt gebruiken.

gps tracker auto

Zoek & vind uw auto tracker door heel Europa.

Zekerheid voorop. Altijd op de hoogte bij diefstal.

Zodra de auto verplaatst zonder dat het contact aan staat, ontvangt u direct een diefstalmelding. Ook als de autotracker wordt losgekoppeld van de voeding wordt hier een sabotagemelding van verstuurd.

Auto tracker van TrackJack

Volg uw auto altijd & overal met de car tracker

Met uw online account & app volgt u de car tracker overal. U beheert alle gegevens van de car tracker volledig online. Log in op uw online account om de locaties te bekijken en uw gegevens te beheren.

En bent u onderweg? Dan gebruikt u de de TrackJack App.

cartracker online gps

TrackJack OTM 3
GPS tracker auto

Nu met €30 korting!
Bestel de auto tracker vandaag nog.

  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, morgen in huis
  • Optioneel met installatie bij u op locatie
  • Kies het servicelevel dat bij uw wensen past

Bestel uw TrackJack OTM 3 direct

Ontvangt u liever een offerte voor uw autotracker?

Wij adviseren u graag in de mogelijkheden voor een car tracker voor in uw auto. Neem hiervoor contact op via 010 8200 190 of vraag direct een offerte aan. Binnen één werkdag in uw inbox.

We zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur.

Ja, stuur mij een offerte

Neem contact op met Michelle van TrackJack

Gemakkelijk. De TrackJack GPS auto tracker.

gps tracker auto gebruiken

Servicelevels

Bepaal zelf hoe u de auto tracker wilt gebruiken

Eén keer per dag of elke 10 minuten de locatie van de auto ontvangen? U kiest zelf uit één van de vier Servicelevels, ieder met eigen functionaliteiten.  U beveiligt de auto al voor € 19,95 per jaar!
Bekijk hier het volledige overzicht

Servicelevels autotracker

werking

Hoe werkt een car tracker?

De car tracker in uw auto bepaalt zeer nauwkeurig de locatie van de auto die u via een beveiligde verbinding bekijkt op uw online account. Locaties komen dan ook automatisch door, u hoeft geen berichten of SMS-jes te versturen om te kunnen zien waar de auto is.

Afhankelijk van welk servicelevel u kiest voor uw auto GPS tracker, ontvangt u 2 keer per dag een locatie tot elke 30 seconden tijdens het rijden. Bij calamiteiten  vraagt u direct een extra locatie op door middel van credits.

car tracker trackjack

volg ons nu

Werkt perfect in elke auto

Of uw auto nu oud  of nieuw is, grijs of rood is of nieuw van de band komt of 250.000 kilometer op de teller heeft staan, TrackJack werkt in uw wagen.

Een mooie verzameling van de meest bijzondere voertuigen voorzien van de TrackJack car tracker kun je zien op onze Instagram.

Naar de TrackJack Instagram

Het laatste nieuws over onze auto tracker ontvangen?

Via de mail houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meld me aan!

Blijf op de hoogte van TrackJack!

Technische specificaties
GPS tracker auto

Inbouw
Voedingsspanning10 – 30V
65 mA
Beschermingsstand aan, systeem gaat uit34V
6,5 x 5,6 x 1,9 cm
62 gram
IP41 – beschermd tegen druppelend water.
Ja

 

gps tracker auto hardware

Beoordeeld met een 9.9 door onze gebruikers.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Hoe traceer ik de autotracker?

De auto tracker meet locaties via GPS en stuurt de locaties door via GPRS. Via uw eigen online account en via de Smartphone app kunt u de auto GPS tracker snel en gemakkelijk traceren. Afhankelijk van het door u gekozen servicelevel ontvangt u de locatie 2 keer per dag tot iedere 30 seconden tijdens het rijden.

Hoe werkt de auto tracker?

De car tracker van TrackJack meet locaties via de satellieten (GPS) en stuurt de locaties door via de interne SIM-kaart (GPRS). Locaties komen automatisch door in uw online account, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Bij calamiteiten vraagt u de locatie handmatig op en ontvangt u direct de huidige locatie.

Hoe monteer ik de car tracker in de auto?

De auto GPS tracker wordt gemonteerd op de plus, min en het contact van de auto. Hierdoor ontvangt de auto tracker continu stroom en ontvangt u ook diefstalmeldingen op het moment dat de auto wordt verplaatst zonder dat het contact aan staat. U kunt de installatie zelf doen of laten verrichten door één van onze monteurs.

Wat is een goede GPS tracker voor auto?

Wanneer u een GPS tracker zoekt die u altijd op de hoogte houdt van de laatst bekende locaties, maar ook meldingen afgeeft bij diefstal, sabotage, verlaten van een zone en meer, dan is een GPS tracker die u aansluit op het contact van de auto aan te raden.  De TrackJack OTM 3 is dan perfect.

Wilt u liever een systeem verstoppen in een auto dat periodiek een locatie afgeeft, en daardoor niet te vinden of scannen is? Neem dan een GPS tracker voor uw auto met een ingebouwde batterij. De TrackJack Endurance 2 is dat de beste oplossingen.

Heeft de GPS tracker auto een interne batterij?

De GPS tracker auto dient aangesloten te worden op de voeding van de auto. Hierdoor ontvangt de car tracker continu stroom en wordt er geen gebruik gemaakt van een interne batterij.

Wat zijn de kosten van een GPS tracker auto?

De eenmalige aanschaf voor een autotracker bedraagt €165,- ex. btw. Daarna kiest u een servicelevel al vanaf €19,95 ex. btw per jaar.

Werkt de auto tracker in heel Europa?

Ja, de SIM-kaart in de autotracker van TrackJack heeft Europese dekking en kan daardoor in heel Europa gebruikt worden zonder meerprijs.

Ik zoek een GPS tracker voor een ander voertuig.

Wij hebben een GPS tracker voor auto’s, motoren, scooters, boten, machines, containers en meer. Bekijk daarvoor onze pagina over de GPS tracker.

Kan ik mijn rittenregistratie bijhouden met de TrackJack OTM 3?

Ja, u kunt met de OTM zien wat de exacte ritten van uw wagens zijn.
Maar, wanneer u een sluitende rittenregistratie voor de Belastingdienst wilt, adviseren we u de TrackJack PRO Fiscaal 2. Deze is namelijk voorzien van het Keurmerk RitRegistratiesystemen, en kunt u een bestand exporteren dat voldoet aan alle eisen die er zijn gesteld.

Zoekt u iets anders dan een GPS tracker auto?

GPS Tracker auto

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close