Kies uw taal

volg-je-auto

GPS Tracker Auto

Bekijk online de locatie van uw auto

GPS tracker auto? Met de GPS Tracker Auto van TrackJack weet u altijd waar de auto is en spoort u hem op in geval van diefstal. Via een online account en app bekijkt u de locatie van de auto en ontvangt u  meldingen bij sabotage en diefstal. Van het af en toe inzien van een locatie tot gedetailleerde routes die de auto heeft gereden, u kiest welke functies u wilt gebruiken. Lees hier meer over de GPS Tracker auto van TrackJack.

Vanaf € 12,56 per jaar is uw auto beveiligd

De GPS Tracker voor uw auto is zeer betaalbaar en gebruiksvriendelijk. U hoeft zelf dan ook geen simkaart aan te schaffen of een contract bij een Telecom provider af te sluiten. De TrackJack wordt als totaalproduct geleverd, u hoeft de auto GPS Tracker alleen in gebruik te nemen.

  • Via een online account bekijkt u locaties van de auto
  • Ook onderweg via de Smartphone gemakkelijk inloggen
  • Kies zelf hoe vaak u de locatie van de auto wilt ontvangen
  • Geen abonnementskosten, maar prepaid gebruik per jaar
  • Track & Trace door heel Europa zonder meerprijs!

Direct een vrijblijvende offerte?

GPS Tracker Auto_voorbeeld

Online Account & App

U beheert alle gegevens van de auto GPS tracker volledig online. U logt in op uw online account en bekijkt de locaties en beheert gegevens. En bent u onderweg? Dan gebruikt u de TrackJack App.

GPS Tracker auto_Online Account

Ontvang meldingen bij diefstal of sabotage

Zodra de auto verplaatst, zonder dat het contact aan staat, ontvangt u direct een diefstalmelding. Ook als de auto GPS tracker wordt losgekoppeld van de voeding wordt hier een melding van verstuurd.

track-en-trace

Zo werkt de auto gps tracker

De GPS tracker in uw auto bepaalt zeer nauwkeurig de locatie van de auto die u via een beveiligde verbinding bekijkt op uw online account. Locaties komen dan ook automatisch door, u hoeft geen berichten of SMS-jes te versturen om te kunnen zien waar de auto is. Afhankelijk van welk servicelevel u kiest, ontvangt u 2 keer per dag een locatie tot elke 30 seconden tijdens het rijden. Bij calamiteiten  vraagt u direct een extra locatie op door middel van credits.

Hoe werkt de Auto GPS Tracker

Kies zelf hoe u de GPS Tracker wilt gebruiken

Eén keer per dag of elke 10 minuten de locatie van de auto ontvangen? U kiest zelf uit één van de vier Servicelevels, ieder met eigen functionaliteiten.  U beveiligd de auto al voor € 12,65 per jaar!  Bekijk hier het volledige overzicht.

 

Servicelevels-OTM

TrackJack OTM 3

Bestel de Auto GPS Tracker vandaag nog. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende dag in huis. U kunt ook kiezen voor installatie bij u op locatie.

Bestellen

Liever een offerte?

Heeft  u meerdere voertuigen? Dan maken wij graag een passende offerte voor u op of neem contact met  ons op via t: 010-8200190.

Contact-michelle

Technische specificaties

Inbouw
Voedingsspanning10 – 30V
65 mA
Beschermingsstand aan, systeem gaat uit34V
6,5 x 5,6 x 1,9 cm
62 gram
IP41 – beschermd tegen druppelend water.
Ja

 

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding