Kies uw taal

Kilometerregistratie met TrackJack

Betrouwbare kilometerregistratie voor €5,95 per maand

Kilometerregistratie automatisch bijhouden? Ideaal voor uw eigen auto of voor voertuigen die onder uw beheer vallen. TrackJack neemt de volledige kilometerregistratie uit handen. Door middel van ons GPS kilometerregistratiesysteem in de auto worden alle ritten en kilometers automatisch geregistreerd. Via de online software en app beheert, bekijkt en bewerkt u de kilometerregistratie en downloadt deze in enkele muisklikken naar PDF, Excel of ander bestand. Precies zoals de Belastingdienst het wil, bevestigd door het Keurmerk voor ritregistratiesystemen.

Gemakkelijk én Betaalbare kilometerregistratie

 • Nooit meer met de hand kilometers bijhouden
 • Voor € 5,95 per maand wordt dit voor u uit handen genomen
 • Alle kilometers worden automatisch geregistreerd
 • Precies zoals de Belastingdienst het wil, wij zijn gecertificeerd
 • Installatie bij u op locatie waar en wanneer u wilt
 • Geschikt voor ZZP, MKB en grootzakelijke gebruikers
 • Meer dan 55.000 verkochte producten

Een vrijblijvende offerte?     of bestel direct online

Kilometerregistratie routes

Wat is een kilometerregistratiesysteem?

Een GPS kilometerregistratiesysteem is een klein kastje van enkele centimeters groot dat in de auto wordt geplaatst. Door middel van GPS (satellieten) en GPRS (GSM-netwerk) worden locaties bepaald en verstuurd. Onze geavanceerde software zet de gegevens uit het kilometerregistratiesysteem om in een sluitende en betrouwbare kilometerregistratie. U logt online in of via de app en bekijkt en beheert de kilometerregistratie.

Werking Kilometerregistratiesysteem

Kilometerregistratie Fiscus Proof

Ons kilometerregistratiesysteem – de TrackJack PRO Fiscaal – voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst en is gecertificeerd met het keurmerk voor RitRegistratieSystemen. Mocht u controle krijgen van de Belastingdienst, is dit meestal een verlichte controle omdat u gebruik maakt van een gecertificeerd kilometerregistratiesysteem. Het systeem registreert o.a.:

 • Het merk en type van de auto
 • Het kenteken van de auto
 • De periode waarin u de auto tot uw beschikking hebt
 • Datum van de rit en de begin- en eindstand kilometerteller
 • Adresgegevens van locatie van vertrek en aankomst
 • De route die u hebt gereden
 • De aard van de rit: privé of zakelijk

Kilometerregistratie volgens eigen Belastingdienst

Online account en kilometerregistratie app

U beheert alle gegevens volledig online. U  logt in  op uw account en bekijkt en beheert de kilometerregistratie. En bent u onderweg, dan opent u  onze kilometerregistratie app die u gratis  downloadt.

 

Kilometerregistratie app

Zo werkt ons kilometerregistratiesysteem

Montage bij u op locatie

Wij werken met professionele en ervaren monteurs die de installatie van het kilometerregistratiesysteem graag bij u op locatie verzorgen. Dit betekent dat wij naar een door u gewenste locatie in Nederland komen voor een vast laag tarief per inbouw. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via: 010-8200190.

Km registratie installatie

Meerdere bestuurders per auto?

Door middel van berijdersidentificatie wordt bij elke rit geregistreerd welke bestuurder heeft gereden. Elke bestuurder krijgt een eigen ID key en scant deze in de auto zodra hij/zij gaat rijden. Als er niet wordt gescand, volgt een pieptoon zodat het nooit vergeten kan worden.

Km registratie meerdere bestuurders

Kilometerregistratie privé auto

Ook als u ZZP-er bent en een kilometerregistratie wilt bijhouden voor uw privé auto biedt TrackJack hierin de oplossing. De TrackJack PRO Fiscaal  wordt in de privé auto geplaatst en houdt alle kilometers bij. U downloadt de zakelijke ritten die u heeft gereden in de privé auto die u vervolgens declareert. Veel ZZP-ers die zakelijke kilometers bijhouden in de privéauto zijn u al voor gegaan. Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tip: Wij hebben een koppeling met het boekhoudpakket van Informer en de tankpas van MoveMove

Kilometerregistratie ZZP

Is mijn kilometerregistratie veilig en betrouwbaar?

Ja. Wij hechten veel waarde aan de bescherming van data en daar moet u op kunnen vertrouwen. Onze kilometerregistratie is dan ook volledig veilig en voldoet aan de AVG wetgeving.

Privacy en Gegevensbescherming

Kilometerregistratie avg proof

Hoveniersbedrijf Tuin Zorg heeft 2 auto's voorzien van TrackJack

Bekijk de video
Kilometerregistratie TrackJack_Tuinzorg

Hoveniersbedrijf Tuin Zorg heeft twee medewerkers in dienst waarbij TrackJack zorgt voor een sluitende kilometerregistratie voor de Belastingdienst.

Uitzendbureau Veldwerk beheert 71 voertuigen met TrackJack

Bekijk de video
Kilometerregistratie TrackJack Veldwerk

Veldwerk Uitzendbureau heeft TrackJack in alle 71 voertuigen voor een efficiënte planning, wagenparkbeheer en kilometerregistratie voor de Belastingdienst.

TrackJack PRO Fiscaal

Optie 1: eenmalige aanschaf

€199,00
I.P.V. €255,58

Gebruikskosten:
v.a. € 5,95 per maand

Bestel nu

OF

Optie 2: Lease All-in

€17,50
per maand

Gebruikskosten:
All-in

Bestel nu

Genoemde prijzen exclusief BTW.

Offerte voor uw kilometerregistratie?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over kilometerregistratie of onze producten?  Dan helpen wij u graag verder via  T: 010-8200190. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Een vrijblijvende offerte?     of bestel direct online

Km registratie offerte

Kilometerregistratie & Tankpas koppelen

In samenwerking met MultiTankcard bieden wij u de mogelijkheid om de Tankpas te koppelen aan uw kilometerregistratie  zodat tankbeurten in rapportages worden opgenomen en er een bericht wordt verstuurd als het straatparkeren nog staat aangemeld terwijl er al wordt gereden.
Lees meer

Kilometerregistratie MTC

Op de hoogte blijven van kilometerregistratie?

We houden u via de mail graag op de hoogte
van de laatste ontwikkelingen.

meld me nu aan

Blijf op de hoogte van TrackJack!

Beoordeeld met een 9.9 door onze gebruikers.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Is een kilometerregistratie verplicht?

Ja, als een zakelijke rijder niet kiest voor bijtelling mag er per kalenderjaar maximaal 500 kilometer per jaar privé worden gereden in het zakelijke voertuig. Om dit te kunnen aantonen, moet er voor de Belastingdienst een kilometerregistratie worden bijgehouden. Ook kan een kilometerregistratie nodig zijn voor andere toepassingen zoals het bijhouden van zakelijke ritten in een privéauto.

Wanneer hoef ik geen kilometerregistratie bij te houden?

Er zijn een aantal gevallen waarin u geen kilometerregistratie hoeft bij te houden. Als u bijvoorbeeld meer dan 500 kilometer privé rijdt in een zakelijk voertuig en wordt aangeslagen voor bijtelling. Ook hoeft u geen kilometerregistratie bij te houden als u of uw werknemer een bestelauto heeft die niet buiten kantooruren gebruikt wordt. Het is dan wel belangrijk dat u echt kunt aantonen dat de bestelauto niet wordt gebruikt. Vaak wordt hierdoor alsnog een kilometerregistratie bijgehouden om het zekere voor het onzekere te nemen.

Hoe werkt kilometerregistratie?

Het bijhouden van een kilometerregistratie houdt in dat alle kilometers en ritten die worden gereden in een voertuig worden bijgehouden. Dit kan op verschillende manieren:

De laatste optie neemt het minste tijd in beslag. Met het GPS rittenregistratiesysteem van TrackJack worden alle ritten inclusief verplichte fiscale eisen automatisch bijgehouden.

Hoe houd ik een kilometerregistratie bij?

Met ons GPS kilometerregistratiesysteem is het bijhouden van een kilometerregistratie een fluitje van een cent. Het systeem wordt in de auto geplaatst en vervolgens houdt het alle alle kilometers, ritten, adressen en andere gegevens bij, die nodig zijn voor de fiscus. Alle gegevens worden verstuurd naar een online software omgeving, waarin u deze nog eventueel kunt bewerken en vervolgens kan downloaden. Alles digitaal, u heeft dus geen gedoe meer met het opschrijven van ritten.

Hoe lang moet ik mijn kilometerregistratie bewaren?

Als u een kilometerregistratie bijhoudt voor de Belastingdienst is de bewaartermijn 7 jaar. Dit is de zogenaamde wettelijke bewaartermijn. De Belastingdienst kan bij een controle dus gegevens tot 7 jaar terugvragen. Zie ook: Hoe controleert de Belastingdienst mijn kilometerregistratie?

Waar moet een kilometerregistratie aan voldoen?

Een kilometerregistratie voor de Belastingdienst moet de volgende onderdelen bevatten:

 • Het merk van de auto
 • Het type van de auto
 • Het kenteken van de auto
 • De periode waarin u de auto tot uw beschikking hebt
 • Per rit: de datum, de begin- en eindstand van de kilometerteller, het adres van vertrek en aankomst, de route die u hebt gereden, aard van de rit (privé of zakelijk), de privé-omrijkilometers (dit geldt als u tijdens dezelfde rit zakelijke kilometers rijdt).
Hoe controleert de Belastingdienst mijn kilometerregistratie?

In tegenstelling tot wat er vaak gedacht wordt, is het niet nodig de kilometerregistratie elk jaar naar de Belastingdienst toe te sturen. Als de Belastingdienst aanleiding ziet om de kilometerregistratie op te vragen, wordt u hiervan per post op de hoogte gebracht.

Het is belangrijk om te weten dat de Belastingdienst regelmatig controles uitvoert onder zakelijke voertuigen. Bijvoorbeeld in de weekenden bij Ikea en typische privé aangelegenheden. Dit doen zij door middel van een scanner of scanauto. Stel dat uw zakelijke voertuig bijvoorbeeld op zondagochtend gezien is op het parkeerterrein van de Efteling of Ikea, wordt er bekeken of er bijtelling wordt betaald over het voertuig. Als dit niet het geval is, kan de Belastingdienst aanleiding zien om uw kilometerregistratie op te vragen om te zien of u niet meer dan 500 kilometer privé per jaar rijdt. En of daarnaast deze betreffende rit is opgenomen in de kilometerregistratie met welk karakter. Stel dat deze rit is opgenomen in de kilometerregistratie met een zakelijk karakter, moet worden aangetoond waarom dit een zakelijke rit is geweest.

Hoe werkt kilometerregistratie voor de ZZP’er?

Als ZZP’er bent u waarschijnlijk al druk genoeg met ondernemen en heeft u geen zin in allerlei administratieve rompslomp. Als u echter geen bijtelling wilt betalen, dan moet u kunnen aantonen dat u minder dan 500 privékilometers per jaar rijdt. Met ons kilometerregistratiesysteem bespaart u veel tijd en voldoet u aan alle fiscale eisen. Daarnaast is het systeem ook geschikt als u wilt aantonen dat u zakelijke kilometers met uw privéauto heeft gemaakt. Lees meer over ZZP  kilometerregistratie

Wanneer moet ik mijn kilometerregistratie inleveren?

In verschillende gevallen kan u gevraagd worden om de kilometerregistratie aan te leveren. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn als:

 • De Belastingdienst hierom vraagt. (Zie ook: Hoe controleert de Belastingdienst mijn kilometerregistratie?)
 • U voor uw werkgever moet aantonen hoeveel privé kilometers u in uw zakelijke auto gereden hebt.
 • Als u kilometers wilt declareren bij een klant en de klant vraagt om een bewijs.

Met het kilometerregistratiesysteem van TrackJack bent u altijd in staat om de juiste gegevens aan te leveren. Ons systeem voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst en werkt zeer accuraat.

Hoe werkt een elektronisch kilometerregistratiesysteem?

Een kilometerregistratiesysteem van TrackJack is vergelijkbaar met het formaat van een kleine GPS tracker. Het registreert alle ritten met behulp van GPS. Al uw gereden ritten worden vervolgens automatisch verstuurd naar uw online account. Zo kunt u altijd via de computer of app bij uw ritgegevens. Ook een rapportage of uitdraai van de gegevens is zo gebeurd. Ons systeem voldoet bovendien aan alle eisen van de Belastingdienst!

Welke app kan ik gebruiken voor kilometerregistratie?

TrackJack heeft een eigen app ontwikkeld voor Android en iOs. Bijna alle functionaliteiten in uw online account zijn ook beschikbaar in de app: Inzicht in actuele locaties

 • Gereden snelheden
 • Rittenoverzichten
 • Privéknop
 • Ritanimaties & grafieken
 • Urenoverzichten
 • Kilometeroverzichten
 • Accountinstellingen
 • Systeeminstellingen
 • Alarmmeldingen

Lees meer over  onze app.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding