Kies uw taal

Kilometerregistratie met TrackJack

Betrouwbare kilometerregistratie voor € 5,75 per maand

kilometerregistratie bijhouden met TrackJack.   Super handig voor uw eigen auto of voor voertuigen die onder uw beheer vallen. In beide gevallen neemt TrackJack de volledige kilometerregistratie voor u uit handen.  Door middel van ons GPS kilometerregistratiesysteem in de auto, de TrackJack PRO Fiscaal 2,  worden alle ritten en kilometers automatisch geregistreerd. U heeft een online account en app waarop u de kilometerregistratie bekijkt, beheert, bewerkt en kunt downloaden  naar PDF, Excel of ander bestand. Precies zoals de Belastingdienst het wil, bevestigd door het   Keurmerk voor RitRegistratieSystemen.

Veelgestelde vragen over kilometerregistratie en het kilometerregistratiesysteem van TrackJack

 • Hoe hou je kilometerregistratie bij?
 • Wanneer is kilometerregistratie verplicht?
 • Welke app voor kilometerregistratie?
 • Hoe controleert de belastingdienst kilometerregistratie?
 • kilometerregistratie hoe lang bewaren
 • Wat is elektronische kilometerregistratie?
 • Hoe werkt kilometerregistratie auto van de zaak?
 • Hoe werkt kilometerregistratie zzp?
 • Wat zijn de kilometerregistratie eisen?
 • Over TrackJack
 • welke uitbreidingsmogelijkheden zijn er?
 • Kilometerregistratie kastje: wat is dat?
 • koppeling en de privéknop
 • Hoe kan je een kilometerregistratie inbouwen?
 • Wanneer controleert de belastingdienst?
 • Kilometerregistratie leaseauto
 • Hoe werkt een kilometerregistratie grijs kenteken?
 • Hoe werkt een kilometerregistratiesysteem?
 • Wat is het verschil tussen rittenregistratie en kilometerregistratie?
 • Hoe hou je kilometerregistratie bij?
  Als u geen auto van de zaak heeft, maar zakelijke kilometers rijdt in de privéauto is het ook verstandig deze kilometers bij te houden door middel van een kilometerregistratie. Door middel van het GPS kilometerregistratiesysteem van TrackJack in de auto, de TrackJack PRO Fiscaal 2,  worden alle ritten en kilometers automatisch geregistreerd. U heeft een online account en app waarop u de kilometerregistratie bekijkt, beheert, bewerkt en kunt downloaden naar PDF, Excel of ander bestand. Precies zoals de Belastingdienst het wil, bevestigd door het Keurmerk voor RitRegistratieSystemen.
 • Wanneer is kilometerregistratie verplicht?
  Met een rittenregistratie in uw administratie kunt u aantonen dat u op jaarbasis niet meer dan 500 kilometer privé hebt gereden. Als uw rittenregistratie niet voldoet aan enige eisen of als u geen rittenregistratie hebt bijgehouden, dan moet u de bijtelling privégebruik auto verrekenen met de autokosten van uw onderneming. Kunt u echter op een andere manier aantonen dat u op jaarbasis niet meer dan 500 kilometer privé hebt gereden, dan hoeft u niets te verrekenen. TrackJack biedt de oplossing om deze kilometers makkelijk en overzichtelijk bij te houden.Welke app voor kilometerregistratie?
  Via een gebruiksvriendelijk online account en smartphone app beheert u alle gegevens.  Omdat u in de cloud werkt  kunt u vanaf elke locatie met internetverbinding inloggen en gegevens bekijken. Software installaties zijn niet nodig en u kunt met meerdere personen tegelijkertijd inloggen. Ook onderweg heeft u alle gegevens binnen handbereik met de TrackJack app welke u gratis kan downloaden. De app is geschikt voor Android en iOS.Hoe controleert de belastingdienst kilometerregistratie?
  Rittenregistratie is een controle middel wat de Belastingdienst gebruikt. De Fiscus verplicht u een rittenregistratie bij te houden wanneer er gekozen is voor geen bijtelling. Let op de controles zijn streng en de boetes zijn hoog. De belastingdienst voert regelmatig steekproeven, scant de kentekens en een controle op afwijkingen in de administratie.

  Kilometerregistratie hoe lang bewaren?
  km registratie? Voor zowel ondernemers als medewerkers die een km registratie bijhouden voor de Belastingdienst geldt een wettelijke bewaartermijn van 7 jaar. Dit betekent dat de Belastingdienst tot 7 jaar terug uw km registratie kan opvragen en u deze moet kunnen aanleveren. Dit is tevens ook de wettelijke fiscale bewaarplicht voor de administratie van ondernemers. Zeer belangrijk dus dat u de km registratie goed bewaard.

  Wat is elektronische kilometerregistratie?
  Er bestaan talloze systemen die de bewegingen van de auto exact volgen en vastleggen. Vergelijk het met de bekende satellietnavigatiekastjes. Via het gps-signaal ‘weet’ de techniek precies waar de auto, boot of zelfs scooter zich bevind. Deze info wordt opgeslagen in een ‘black box’ of naar een centrale database gezonden. Het bevrijdt u van een papieren kilometerregistratie met data, bezoekadressen en routes. Sommige systemen sluit u pakweg eens per maand op een computer aan om alles vast te leggen en eventueel uit te printen. Maar het gemak kan dus veel verder gaan, met een volledig geautomatiseerd systeem zoals TrackJack biedt.

  Hoe werkt kilometerregistratie auto van de zaak?
  Stel dat u een auto op uw eigen naam hebt staan, maar minder dan 500 privé-kilometers per jaar  rijdt. Dan beschouwt de Belastingdienst deze bolide voor de inkomstenbelasting als een zakelijke auto. U kunt in dit geval dus niet kiezen, de Belastingdienst gaat er vanuit dat u de auto voornamelijk voor je bedrijf gebruikt.

  Hoe werkt kilometerregistratie zzp?
  Een auto van de zaak klinkt geweldig en is een droom voor velen, maar toch is het belangrijk om de kilometerregistratie goed bij te houden. Volgens de Belastingdienst is een auto van de zaak ook onderdeel van uw salaris, dus die moet ook belast worden. Het is daarom erg belangrijk om de kilometeradministratie goed bij te houden, want de Belastingdienst wil de actuele gegevens kunnen inzien.

  Wat zijn de kilometerregistratie eisen?
  Als u wilt voorkomen dat u over dit privégebruik bijtelling betaalt, zorgt u dus dat u aan kunt tonen dat je minder dan 500 kilometers per kalenderjaar voor privédoeleinden gebruikt. Dit doe je met een sluitende of controleerbare ritten- of zzp kilometerregistratie. Deze overhandigt u aan de Belastingdienst. Daaraan zijn een aantal eisen verbonden.In een kilometerregistratie moeten in ieder geval onderstaande gegevens worden vermeld:

  • Wat is het type van de auto?
  • Wat is het merk van de auto?
  • Wat is het kenteken van de auto?
  • De periode waarin je de auto tot je beschikking hebt
  • De ritgegevens.

  De ritgegevens omvatten:

  • De datum van de rit;
  • De begin- en eindstand van de kilometerteller;
  • Het adres van vertrek en het aankomstadres;
  • De route die je hebt gereden;
  • Of het een privé of zakelijke rit is geweest;
  • Rijdt u tijdens een zakelijke rit kilometers om voor privédoeleinden? Bijvoorbeeld omdat u op weg naar een klant tien kilometer omrijdt om uw kind naar de oppas te brengen? Dan noteer je ook deze ‘omrijkilometers’ die je markeert als privé.

  Over TrackJack
  TrackJack is de specialist in GPS-oplossingen. Van het traceren van objecten door middel van GPS track en trace, een sluitende kilometerregistratie voor de Belastingdienst tot Fleet Management Tools voor het beheren van uw wagenpark.Wij zijn een frisse, dynamische en innovatieve organisatie gespecialiseerd in kilometerregistratie– en GPS Track & trace oplossingen. Met een enthousiast team werken wij dagelijks aan nieuwe ontwikkelingen.

  Welke uitbreidingsmogelijkheden zijn er?
  TrackJack heeft vele kilometerregistratie mogelijkheden voor elke case. We werken samen met grote fleetmanagement bedrijven en elk bedrijf of ondernemer is uniek. We kunnen eindeloos uitbreiden en ook als u meerdere werknemers heeft kunnen ze allemaal dezelfde tijd inloggen

  Kilometerregistratie kastje: wat is dat?
  Een kilometerregistratiekastje is hetzelfde als een GPS black box; een super handig hulpmiddel om voertuigen op afstand te volgen, relevante data van het voertuig te verzamelen en op te slaan. Bijvoorbeeld voor uw kilometerregistratie. De opgeslagen informatie ziet u terug in de app en kan worden gekoppeld aan andere systemen, zoals Track en Trace.

  Koppeling en de privéknop

  De rittenregistratie van TrackJack kan worden uitgebreid met een privéknop. Door middel van deze knop kan de bestuurder voor of tijdens de rit het rittype als privé markeren. Zonder privéknop staat uw account standaard op zakelijk. Het karakter van de rit kan achteraf altijd nog worden gewisseld.Bij TrackJack kilometerregistratie kan de afspraak met uw werknemer over de zichtbaarheid van privéritten worden ingesteld. Zo kunnen alle privéritten volledig worden afgeschermd en voldoet TrackJack onder andere aan de AVG privacywetgeving.

  Hoe kan je een kilometerregistratie inbouwen?
  TrackJack heeft prachtige producten die u een hoop zorgen zal schelen. Wij kunnen het systeem ter plaatse installeren en leggen u tevens uit hoe het proces werkt. Wanneer het geïnstalleerd is kunt u alles handig op de app bekijken en voldoet u aan de eisen van de belastingdienst.

  Wanneer controleert de belastingdienst?
  De belastingdienst heeft veel controle op kilometerregistraties zoals steekproeven, ze vergelijken de administraties en de overzichten zijn daarom belangrijk. Trackjack heeft een handige app om te voldoen aan alle eisen van de belastingdienst. Wij maken het jou makkelijker en dat al voor 5,75 euro per maand.

  kilometerregistratie leaseauto?
  Hoe kan ik bijtelling voorkomen op mijn lease auto die ik alleen voor zakelijk gebruik inzet? Dat is een veel gehoorde vraag waar we u graag antwoord op geven. “Bijtelling” zijn de fiscale kosten van het privégebruik van een auto van de werkgever. De fiscale bijtelling wordt berekend op basis van een percentage van de fiscale waarde (cataloguswaarde) van de auto. Om de netto bijtelling te berekenen vermenigvuldigt u dit bedrag met het tarief inkomstenbelasting dat voor u van toepassing is. Als leaserijder betaalt u bijtelling wanneer u meer dan 500 kilometer privé per jaar rijdt.

  Hoe werkt een kilometerregistratie grijs kenteken?
  Een Voordeel van de belastingdienst krijgt u niet zomaar. Een grijs kenteken dus ook niet. Zo moet uw auto door de Belastingdienst worden aangemerkt als een bestelauto. Dat gebeurt als uw auto voldoet aan een aantal eisen voor bijvoorbeeld de inrichting en het gewicht. Voldoet u daarnaast als ondernemer ook aan bepaalde voorwaarden? Dan is de kans groot dat u groen licht krijgt voor het gebruik van een grijs kenteken. Om een grijs kenteken te krijgen, moet de Belastingdienst uw auto dus aanmerken als een bestelauto. Daarnaast moet u ook als ondernemer aan een aantal extra voorwaarden voldoen.

  Hoe werkt een kilometerregistratiesysteem?
  Een GPS kilometerregistratiesysteem is een klein kastje van enkele centimeters groot dat in de auto wordt geplaatst. Door middel van GPS (satellieten) en GPRS (GSM-netwerk) worden locaties bepaald en verstuurd. Onze geavanceerde software zet de gegevens uit het kilometerregistratiesysteem om in een sluitende en betrouwbare kilometerregistratie.  U logt online in of via de app en bekijkt en beheert uw kilometerregistratie.

  Wat is het verschil tussen rittenregistratie en kilometerregistratie?
  Met de rittenregistratie kan de bestuurder van de auto (de ondernemer of werknemer) bijhouden hoeveel privékilometers hij met de zakelijke auto maakt. Wanneer de bestuurder onder de 500 kilometer per jaar blijft dan geldt er geen bijtelling. Boven de vijfhonderd kilometer per jaar moet de bestuurder een bijtelling betalen. Die bijtelling is sinds 2018 4% voor de elektrische rijders en de rest betaalt 22% van de catalogus waarde als bijtelling. Serieus geld. Sinds 1 januari 2019 is de bijtelling weer iets hoger voor de elektrische rijders onder ons. Kortom, u moet de kilometers bijhouden van elke rit en dat noemen ze de ritten- / kilometerregistratie.

Gemakkelijk én Betaalbare kilometerregistratie

 • Nooit meer met de hand een kilometerregistratie bijhouden
 • Alle kilometers worden automatisch geregistreerd
 • Precies zoals de Belastingdienst het wil, wij zijn gecertificeerd
 • Installatie bij u op locatie waar en wanneer u  wilt
 • Ook zéér geschikt voor grotere wagenparken
 • Meer dan 50.000  verkochte  producten

Direct een vrijblijvende offerte?

Kilometerregistratie routes

Wat is een kilometerregistratiesysteem?

Een GPS kilometerregistratiesysteem is een klein kastje van enkele centimeters groot dat in de auto wordt geplaatst. Door middel van GPS (satellieten) en GPRS (GSM-netwerk) worden locaties bepaald en verstuurd. Onze geavanceerde software zet de gegevens uit het kilometerregistratiesysteem om in een sluitende en betrouwbare kilometerregistratie.  U logt online in of via de app en bekijkt en beheert uw kilometerregistratie.

Werking Kilometerregistratiesysteem

Kilometerregistratie Fiscus Proof

De TrackJack PRO Fiscaal voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst en is gecertificeerd met het keurmerk voor RitRegistratieSystemen.  Mocht u controle krijgen van de Belastingdienst, is dit meestal een verlichte controle omdat u gebruik maakt van een gecertificeerd kilometerregistratiesysteem. Ons kilometerregistratiesysteem registreert:

 • Het merk en type van de auto
 • Het kenteken van de auto
 • De periode waarin u de auto tot uw beschikking hebt
 • Datum van de rit  en de begin-  en eindstand kilometerteller
 • Adresgegevens van locatie van vertrek en aankomst
 • De route die u hebt gereden
 • De aard van de rit: privé of zakelijk

Kilometerregistratie Belastingdienst

Online account en kilometerregistratie app

U beheert alle gegevens volledig online. U  logt in  op uw account en bekijkt en beheert de kilometerregistratie. En bent u onderweg, dan opent u  onze kilometerregistratie app die u gratis  download.

Kilometerregistratie

Zo werkt het..

Montage bij u op locatie

Wij werken met professionele  en ervaren monteurs die de installatie van uw kilometerregistratiesysteem  graag bij u op locatie verzorgen. Dit betekent dat wij naar een door u gewenste locatie in Nederland komen voor een vast laag tarief per inbouw. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via: 010-8200190.

Km registratie installatie

Meerdere bestuurders per auto?

Door middel van berijdersidentificatie wordt bij elke rit geregistreerd  welke bestuurder heeft gereden. Elke bestuurder krijgt een eigen ID key en scant deze in de auto zodra hij/zij gaat rijden.  Als er niet wordt gescand, volgt een pieptoon zodat het nooit vergeten kan worden.

Km registratie meerdere bestuurders

Kilometerregistratie privé auto

Ook als u ZZP-er bent en  een kilometerregistratie wilt bijhouden voor  uw  privé auto biedt TrackJack hierin de oplossing.  De TrackJack PRO Fiscaal   wordt in de privé auto geplaatst en houdt alle  kilometers automatisch bij. U download de zakelijke ritten  die u heeft gereden in de privé auto die u vervolgens declareert.  Veel ZZP-ers die zakelijke kilometers rijden in de privéauto zijn u al voor gegaan.  Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kilometerregistratie ZZP

We geven u een online rondleiding

Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, laten we u in een online rondleiding zien hoe de kilometerregistratie van TrackJack in de praktijk werkt.  Van het inloggen op het  account tot het downloaden van rittenrapporten en meer.

Bekijk de online rondleiding

Kilometerregistratie Veilig en Betrouwvbaar

Wij hechten veel waarde  aan de bescherming van data en daar moet u op kunnen vertrouwen. Onze kilometerregistratie is dan ook volledig veilig  en voldoet aan de AVG wetgeving. Privacy en Gegevensbescherming

Kilometerregistratie avg proof

Onze klanten aan het woord

Patrick van der Maas: Goed Programma. Fijn programma om mee te werken en zeer overzichtelijk.

Tom: Al 5 Jaar Een Tevreden Klant!

Hugo: Als dga van een onderhoudsbedrijf geeft het mij rust doordat ik inzage heb in de rittenregistratie.

D. van der Zon: Topsysteem. Heerlijk systeem om mee te werken en geen onnodige administratie.

Harmen Schaap: Wij zijn een bezorgdienst met 15 auto's en TrackJack maakt ons werk een stuk gemakkelijker.

TrackJack PRO Fiscaal

Optie 1: eenmalige aanschaf

€199,00
I.P.V. €255,58

Gebruikskosten:
v.a. €69,- per jaar

Bestel nu

OF

Optie 2: Lease All-in

€17,50
per maand

Gebruikskosten:
All-in

Bestel nu

Genoemde prijzen exclusief BTW.

Offerte voor uw kilometerregistratie?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de TrackJack PRO Fiscaal 2, dan helpen wij u graag verder via  T: 010-8200190. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Km registratie offerte

Kilometerregistratie & Tankpas koppelen

In samenwerking met MultiTankcard bieden wij u de mogelijkheid om de Tankpas te koppelen aan uw kilometerregistratie    zodat tankbeurten in rapportages worden opgenomen  en  er een bericht wordt verstuurd als het straatparkeren  nog staat aangemeld terwijl er al wordt gereden.
Lees meer

Kilometerregistratie MTC

Partners

close