Kies uw taal

Kilometerregistratie met TrackJack

Betrouwbare kilometerregistratie voor € 5,75 per maand

Kilometerregistratie  automatisch bijhouden?   Ideaal    voor uw eigen auto of voor voertuigen die onder uw beheer vallen. In beide gevallen neemt TrackJack de volledige kilometerregistratie voor u uit handen.  Door middel van ons GPS kilometerregistratiesysteem in de auto, de TrackJack PRO Fiscaal 2,  worden alle ritten en kilometers automatisch geregistreerd. U heeft een online account en app waarop u de kilometerregistratie bekijkt, beheert, bewerkt en kunt downloaden  naar PDF, Excel of ander bestand. Precies zoals de Belastingdienst het wil, bevestigd door het   Keurmerk voor RitRegistratieSystemen

Gemakkelijk én Betaalbare kilometerregistratie

 • Nooit meer met de hand een kilometerregistratie bijhouden
 • Alle kilometers worden automatisch geregistreerd
 • Precies zoals de Belastingdienst het wil, wij zijn gecertificeerd
 • Installatie bij u op locatie waar en wanneer u  wilt
 • Ook zéér geschikt voor grotere wagenparken
 • Meer dan 50.000  verkochte  producten

Direct een vrijblijvende offerte?

Kilometerregistratie routes

Wat is een kilometerregistratiesysteem?

Een GPS kilometerregistratiesysteem is een klein kastje van enkele centimeters groot dat in de auto wordt geplaatst. Door middel van GPS (satellieten) en GPRS (GSM-netwerk) worden locaties bepaald en verstuurd. Onze geavanceerde software zet de gegevens uit het kilometerregistratiesysteem om in een sluitende en betrouwbare kilometerregistratie.  U logt online in of via de app en bekijkt en beheert uw kilometerregistratie.

Werking Kilometerregistratiesysteem

Kilometerregistratie Fiscus Proof

De TrackJack PRO Fiscaal voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst en is gecertificeerd met het keurmerk voor RitRegistratieSystemen.  Mocht u controle krijgen van de Belastingdienst, is dit meestal een verlichte controle omdat u gebruik maakt van een gecertificeerd kilometerregistratiesysteem. Ons kilometerregistratiesysteem registreert:

 • Het merk en type van de auto
 • Het kenteken van de auto
 • De periode waarin u de auto tot uw beschikking hebt
 • Datum van de rit  en de begin-  en eindstand kilometerteller
 • Adresgegevens van locatie van vertrek en aankomst
 • De route die u hebt gereden
 • De aard van de rit: privé of zakelijk

Kilometerregistratie Belastingdienst

Online account en kilometerregistratie app

U beheert alle gegevens volledig online. U  logt in  op uw account en bekijkt en beheert de kilometerregistratie. En bent u onderweg, dan opent u  onze kilometerregistratie app die u gratis  download.

Kilometerregistratie

Zo werkt ons kilometerregistratiesysteem

Montage bij u op locatie

Wij werken met professionele  en ervaren monteurs die de installatie van uw kilometerregistratiesysteem  graag bij u op locatie verzorgen. Dit betekent dat wij naar een door u gewenste locatie in Nederland komen voor een vast laag tarief per inbouw. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via: 010-8200190.

Km registratie installatie

Meerdere bestuurders per auto?

Door middel van berijdersidentificatie wordt bij elke rit geregistreerd  welke bestuurder heeft gereden. Elke bestuurder krijgt een eigen ID key en scant deze in de auto zodra hij/zij gaat rijden.  Als er niet wordt gescand, volgt een pieptoon zodat het nooit vergeten kan worden.

Km registratie meerdere bestuurders

Kilometerregistratie privé auto

Ook als u ZZP-er bent en  een kilometerregistratie wilt bijhouden voor  uw  privé auto biedt TrackJack hierin de oplossing.  De TrackJack PRO Fiscaal   wordt in de privé auto geplaatst en houdt alle  kilometers automatisch bij. U download de zakelijke ritten  die u heeft gereden in de privé auto die u vervolgens declareert.  Veel ZZP-ers die zakelijke kilometers rijden in de privéauto zijn u al voor gegaan.  Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kilometerregistratie ZZP

We geven u een online rondleiding

Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, laten we u in een online rondleiding zien hoe de kilometerregistratie van TrackJack in de praktijk werkt.  Van het inloggen op het  account tot het downloaden van rittenrapporten en meer.

Bekijk de online rondleiding

Kilometerregistratie Veilig en Betrouwvbaar

Wij hechten veel waarde  aan de bescherming van data en daar moet u op kunnen vertrouwen. Onze kilometerregistratie is dan ook volledig veilig  en voldoet aan de AVG wetgeving.

Privacy en Gegevensbescherming

Kilometerregistratie avg proof

Onze klanten aan het woord

Patrick van der Maas: Goed Programma. Fijn programma om mee te werken en zeer overzichtelijk.

Tom: Al 5 Jaar Een Tevreden Klant!

Hugo: Als dga van een onderhoudsbedrijf geeft het mij rust doordat ik inzage heb in de rittenregistratie.

D. van der Zon: Topsysteem. Heerlijk systeem om mee te werken en geen onnodige administratie.

Harmen Schaap: Wij zijn een bezorgdienst met 15 auto's en TrackJack maakt ons werk een stuk gemakkelijker.

TrackJack PRO Fiscaal

Optie 1: eenmalige aanschaf

€199,00
I.P.V. €255,58

Gebruikskosten:
v.a. €69,- per jaar

Bestel nu

OF

Optie 2: Lease All-in

€17,50
per maand

Gebruikskosten:
All-in

Bestel nu

Genoemde prijzen exclusief BTW.

Offerte voor uw kilometerregistratie?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de TrackJack PRO Fiscaal 2, dan helpen wij u graag verder via  T: 010-8200190. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Km registratie offerte

Kilometerregistratie & Tankpas koppelen

In samenwerking met MultiTankcard bieden wij u de mogelijkheid om de Tankpas te koppelen aan uw kilometerregistratie    zodat tankbeurten in rapportages worden opgenomen  en  er een bericht wordt verstuurd als het straatparkeren  nog staat aangemeld terwijl er al wordt gereden.
Lees meer

Kilometerregistratie MTC

Veel gestelde vragen (FAQ)

Is een kilometerregistratie verplicht?

Ja, als een zakelijke rijder niet kiest voor bijtelling mag er per kalenderjaar maximaal 500 kilometer per jaar privé worden gereden in het zakelijke voertuig. Om dit te kunnen aantonen, moet er voor de belastingdienst een kilometerregistratie worden bijgehouden. Ook kan een kilometerregistratie nodig zijn voor andere toepassingen zoals het bijhouden van zakelijke ritten in een privéauto.

Wanneer hoef ik geen kilometerregistratie bij te houden?

Er zijn een aantal gevallen waarin u geen kilometerregistratie hoeft bij te houden. Als u bijvoorbeeld meer dan 500 kilometer privé rijdt in een zakelijk voertuig en wordt aangeslagen voor bijtelling. Ook hoeft u geen kilometerregistratie bij te houden als u of uw werknemer een bestelauto heeft die niet buiten kantooruren gebruikt wordt. Het is dan wel belangrijk dat u echt kunt aantonen dat de bestelauto niet wordt gebruikt. Vaak wordt hierdoor alsnog een kilometerregistratie bijgehouden om het zekere voor het onzekere te nemen.

Hoe werkt kilometerregistratie?

Het bijhouden van een kilometerregistratie houdt in dat alle kilometers en ritten die worden gereden in een voertuig worden bijgehouden. Dit kan op verschillende manieren:

 • Handmatig met een kilometerregistratie boekje
 • Handmatig/digitaal met behulp van een Excelbestand
 • Handmatig/digitaal met behulp van een kilometerregistratie app
 • Volledig digitaal met behulp van een ingebouwd GPS kilometerregistratiesysteem

De laatste optie neemt het minste tijd in beslag. Met het GPS rittenregistratiesysteem van TrackJack worden alle ritten inclusief verplichte fiscale eisen automatisch bijgehouden.

Hoe houd ik een kilometerregistratie bij?

Met ons GPS kilometerregistratiesysteem is het bijhouden van een kilometerregistratie een fluitje van een cent. Het systeem wordt in de auto geplaatst en vervolgens houdt het alle alle kilometers, ritten, adressen en andere gegevens bij, die nodig zijn voor de fiscus. Alle gegevens worden verstuurd naar een online software omgeving, waarin u deze nog eventueel kunt bewerken en vervolgens kan downloaden. Alles digitaal, u heeft dus geen gedoe meer met het opschrijven van ritten.

Hoe lang moet ik mijn kilometerregistratie bewaren?

Als u een kilometerregistratie bijhoudt voor de Belastingdienst is de bewaartermijn 7 jaar. Dit is de zogenaamde wettelijke bewaartermijn. De Belastingdienst kan bij een controle dus gegevens tot 7 jaar terugvragen. Zie ook: Hoe controleert de belastingdienst mijn kilometerregistratie?

Waar moet een kilometerregistratie aan voldoen?

Een kilometerregistratie voor de Belastingdienst moet de volgende onderdelen bevatten:

 • Het merk van de auto
 • Het type van de auto
 • Het kenteken van de auto
 • De periode waarin u de auto tot uw beschikking hebt
 • Per rit: de datum, de begin- en eindstand van de kilometerteller, het adres van vertrek en aankomst, de route die u hebt gereden, aard van de rit (privé of zakelijk), de privé-omrijkilometers (dit geldt als u tijdens dezelfde rit zakelijke kilometers rijdt).
Hoe controleert de belastingdienst mijn kilometerregistratie?

In tegenstelling tot wat er vaak gedacht wordt, is het niet nodig de rittenregistratie elk jaar naar de Belastingdienst toe te sturen. Als de Belastingdienst aanleiding ziet om de rittenregistratie op te vragen, wordt u hiervan per post op de hoogte gebracht.

Het is belangrijk om te weten dat de belastingdienst regelmatig controles uitvoert onder zakelijke voertuigen. Bijvoorbeeld in de weekenden bij Ikea en typische privé aangelegenheden. Dit doen zij door middel van een scanner of scanauto. Stel dat uw zakelijke voertuig bijvoorbeeld op zondagochtend gezien is op het parkeerterrein van de Efteling of Ikea, wordt er bekeken of er bijtelling wordt betaald over het voertuig. Als dit niet het geval is, kan de belastingdienst aanleiding zien om uw rittenregistratie op te vragen om te zien of u niet meer dan 500 kilometer privé per jaar rijdt. En of daarnaast deze betreffende rit is opgenomen in de rittenregistratie met welk karakter. Stel dat deze rit is opgenomen in de rittenregistratie met een zakelijk karakter, moet worden aangetoond waarom dit een zakelijke rit is geweest.

Hoe werkt kilometerregistratie voor de ZZP’er?

Als ZZP’er bent u waarschijnlijk al druk genoeg met ondernemen en heeft u geen zin in allerlei administratieve rompslomp. Als u echter geen bijtelling wil betalen, dan moet u kunnen aantonen dat u minder dan 500 privékilometers per jaar rijdt. Met ons kilometerregistratiesysteem bespaart u veel tijd en voldoet u aan alle fiscale eisen. Daarnaast is het systeem ook geschikt als u wilt aantonen dat u zakelijke kilometers met uw privéauto heeft gemaakt. Op deze pagina kunt u alle informatie voor zzp’ers vinden.

Wanneer moet ik mijn kilometerregistratie inleveren?

In verschillende gevallen kan u gevraagd worden om de kilometerregistratie aan te leveren. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn als:

 • De belastingdienst hierom vraagt. (Zie ook: Hoe controleert de belastingdienst mijn kilometerregistratie?)
 • U voor uw werkgever moet aantonen hoeveel privé kilometers u in uw zakelijke auto gereden hebt.
 • Als u kilometers wilt declareren bij een klant en de klant vraagt om een bewijs.

Met het kilometerregistratiesysteem van TrackJack bent u altijd in staat om de juiste gegevens aan te leveren. Ons systeem voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst en werkt zeer accuraat.

Hoe werkt een elektronisch kilometerregistratiesysteem?

Het kilometerregistratiesysteem van TrackJack registreert alle ritten met behulp van GPS. Al uw gereden ritten worden vervolgens automatisch verstuurd naar uw online account. Zo kunt u altijd via de computer of app bij uw ritgegevens. Ook een rapportage of uitdraai van de gegevens is zo gebeurd. Ons systeem voldoet bovendien aan alle eisen van de belastingdienst!

Welke app kan ik gebruiken voor kilometerregistratie?

Trackjack heeft een eigen app ontwikkeld voor Android en iOs. Bijna alle functionaliteiten in uw online account zijn ook beschikbaar in de app: Inzicht in actuele locaties

 • Gereden snelheden
 • Rittenoverzichten
 • Privéknop
 • Ritanimaties & grafieken
 • Urenoverzichten
 • Kilometeroverzichten
 • Accountinstellingen
 • Systeeminstellingen
 • Alarmmeldingen

Partners

close