Kies uw taal

Track mijn auto

TrackJack GPS tracker
 • TrackJack GPS tracker auto
 • TrackJack GPS tracker boot
 • TrackJack GPS tracker motor
 • TrackJack GPS tracker scooter
 • TrackJack GPS tracker ctonainer

De GPS tracker van TrackJack

Betrouwbare GPS track en trace systemen, voor alles dat u kostbaar is.

Met de GPS tracker  van TrackJack hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw waardevolle eigendommen.

U plaatst  het track en trace systeem in uw bedrijfs- of privéobjecten zodat u altijd online kunt zien  waar ze zijn. In heel Europa of zelfs wereldwijd!  Door middel van onze gebruiksvriendelijke software kunt u vanaf elke locatie online of via onze smartphone app inloggen en locaties bekijken en terugkijken.  Naast het inzien van locaties beschikken onze GPS trackers  over meer functies zoals sabotage– of diefstalmeldingen. En het is mogelijk om zones in te stellen om een bepaald gebied.

En bij TrackJack betaalt u nooit te veel. Het meest betaalbare volgsysteem werkt al vanaf € 19,95 per jaar, zonder vast abonnement!

GPS tracker auto

Auto

GPS tracker boot

Boot

GPS tracker motor

Motor

GPS tracker object

Scooter

GPS tracker auto

Container

GPS tracker motor

Materieel

GPS tracker object

Camper

De GPS track en trace systemen van TrackJack

Optimaal beveiligen met
de beste GPS tracker

Bestel direct onlineVraag offerte aan

gps tracker van TrackJack

Onze GPS trackers

TrackJack OTM gps tracker

TrackJack OTM 3

 • Europese GPS tracking
 • Aan te sluiten op voedingsspanning
 • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld?
  Het wordt dezelfde dag verzonden
 • Momenteel voor slechts €165!

Bestel de TrackJack OTM 3 nu in de shop
Endurance 2 gps tracker

TrackJack Endurance 2

 • Wereldwijde GPS tracking
 • Geen voedingsspanning nodig, tot 5 jaar lang traceren
 • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld?
  Dezelfde dag nog verzonden
 • Al beschikbaar voor €149,49!

Bestel de TrackJack Endurance nu in de shop

Wilt u meer weten?
Of een vrijblijvende offerte?

U kiest niet zomaar een GPS voertuig tracker. Dat begrijpen wij en willen u graag vrijblijvend informeren over de werking en mogelijkheden.

Wij zijn bereikbaar via  010-8200190 of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt rekenen op een goed advies en heldere werkwijze.

Vraag offerte aan

Neem contact op met Michelle van TrackJack

Trackjack otm 3

De GPS tracker voor voertuigen & vaartuigen

Voor het traceren van alle objecten met voedingsspanning zoals auto’s, bussen, motoren, scooters en aangedreven materieel is de TrackJack OTM 3 de beste GPS tracker.

Het systeem wordt aangesloten op de voedingsspanning en geeft afhankelijk van uw wensen 2x per dag tot zelfs iedere minuut een locatie af. En u ontvangt uiteraard  meldingen bij sabotage of diefstal.
Meer over de TrackJack OTM 3

TrackJack GO!

De beste OBD GPS tracker

De TrackJack GO! is dé GPS tracker met alle functionaliteiten die u van een GPS tracker mag verwachten, maar installeert u helemaal zelf!

De TrackJack GO! beschikt over een volledig sluitende ritregistratie, GPS tracking en  sabotagemelding. En met de aansluitkabel bent u zeker van superieur GPS ontvangst.

Meer over de TrackJack GO!

TrackJack PRO Fiscaal 2

Ritregistratie conform de Belastingdienst

Of u nu de kilometers wilt bijhouden  van uw privé auto, leaseauto of voor de voertuigen die  u beheert, TrackJack neemt het volledig uit handen.

Ons GPS rittenregistratie systeemwordt bij u op locatie in de auto geïnstalleerd en registreert automatisch alle gereden ritten en kilometers. Precies zoals de Belastingdienst het wil, bevestigd door het Keurmerk Ritregistratiesystemen.

Meer over de PRO Fiscaal 2

ritregistratie met keurmerk ritregistratiesystemen

TrackJack Endurance

Wereldwijde GPS tracking voor materieel zonder accu

Voor tracking van containers, materieel, aanhangers en objecten zonder accu of voedingsspanning is de TrackJack Endurance de juiste keuze.

Dit track en trace systeem is voorzien van een interne batterij waarmee tot wel 5 jaar op één batterij kan worden getraceerd.
Meer over de TrackJack Endurance 

Autoinspectie.nl

klantverhaal autoinspectie

Autoveiling.nll is het platform waar RDW-erkende bedrijven grote aantallen auto’s die uit de lease komen, konden inkopen aan de hand van een veiling. "Het wagenpark van de AVN Group is circa 25 auto’s groot. “Met een GPS tracker aan boord genieten we van diverse voordelen.".

Schaffenburg

schaffenburg gps tracking succesverhaal

“Vroeger betaalde iedereen gewoon bijtelling in de privéwagens. Een collega had al TrackJack en die heeft het intern aangeraden. Maar daarnaast is het ideaal voor onze planning." Inmiddels rijden er 20 voertuigen met het track en trace systeem van TrackJack.

Hoe kan ik de locaties van mijn GPS tracker inzien?

Bij ieder track en trace systeem van TrackJack bekijkt u na installatie   eenvoudig de locaties op de kaart via onze online software, voorzien van verschillende satelliet weergaven en wegenkaarten.

De online software is vanaf elke locatie toegankelijk, u kunt met meerdere personen tegelijkertijd inloggen en u heeft geen licenties per gebruiker aan te schaffen.

Met de TrackJack App voor de Smartphone en tablet heeft u ook onderweg alle gegevens binnen handbereik!

 

TrackJack gps tracking online locaties

GPS systemen voor Europees en wereldwijd traceren

U kunt kiezen voor een GPS voertuig tracker met Europese of wereldwijde dekking. Onze voertuigvolgsystemen zijn voorzien van een roaming simkaart voor optimale dekking in het buitenland en werken daarnaast provider onafhankelijk.  Mocht bijvoorbeeld provider A een storing hebben, stapt het volgsysteem  direct over op Provider B, zodat het systeem  altijd werkzaam blijft en de locaties  doorgegeven kunnen worden.

Meer over onze Europese dekking

gps tracking heel europa

Hoe werkt GPS tracking?

Door middel van GPS (satellieten) en GPRS (GSM-netwerk) worden coördinaten van uw voer- of vaartuig  bepaald en beveiligd verstuurd naar onze online software.

Deze coördinaten worden door ons verwerkt  tot locaties op de kaart. Of in het geval van rittenregistratie,  tot een volledige rit met adressen, kilometers en tijden.

U logt online in of via de TrackJack app waar u uw  gegevens bekijkt, exporteert en beheert.

hoe werkt een gps tracker

Is de data van mijn tracker beveiligd en betrouwbaar?

Natuurlijk. Wij hechten veel waarde aan de bescherming van data en daar moet u op kunnen vertrouwen. Onze track en trace systemen zijn dan ook volledig veilig en voldoen aan de AVG wetgeving. Uw privacy is volledig gewaarborgd.

Veilige en betrouwbare GPS voertuigvolgsysteem

Installatie bij u op locatie of toch liever zelf installeren?

U kunt ervoor kiezen om de GPS tracker zelf te installeren, maar dit kunnen wij ook voor u op locatie doen. Een professionele monteur installeert het systeem en test deze ook gelijk voor u af. Installeert u het volgsysteem zelf, volg dan onze inbouwvoorschriften.

Bekijk de inbouwvoorschriften

Installatie van uw gps tracker

We geven u graag een online rondleiding

Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, laten we u in een online rondleiding zien hoe de  online software van TrackJack in de praktijk werkt.

Bekijk de online rondleiding

Nooit meer wat missen over GPS tracking?

Via de mail houden we u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meld mij nu aan

Blijf op de hoogte van TrackJack!

Download nu gratis de whitepaper 'GPS trackers'

Alle laatste ontwikkelingen verzameld op 1 plek.

Afgelopen jaar hebben we de whitepaper ‘GPS trackers‘ gepubliceerd.  Hierin vind je alles  over de werking van GPS, mogelijkheden van track en trace systemen en mooie leestips.

Download de  whitepaper nu

whitepaper GPS tracker

Beoordeeld met een 9.9 door onze gebruikers.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Wat kan ik traceren met een GPS tracker?

Met een GPS tracker kunt u traceren wat u wilt. Of het nu auto’s, vaartuigen, containers, trailers, materieel of scooters zijn, met de TrackJack OTM 3 of TrackJack Endurance traceert u het gewenste object eenvoudig.

Hoe traceer ik een object?

Nadat het track en trace systeem is geïnstalleerd, kunt u  de locaties bekijken via onze online software en via de smartphone app. Handig voor als u onderweg bent. Op een kaart wordt de locatie weergegeven waarop u tot in detail kunt inzoomen en u kunt zelfs de omgeving verkennen via streetview. U bepaalt zelf hoe vaak u de locatie van het track en trace systeem wilt ontvangen.

Hoe werkt GPS tracking?

Aan de hand van  GPS satellieten en het mobiele netwerk worden locaties van uw voertuig tracker bepaald. De coördinaten  worden veilig verstuurd naar de TrackJack server.  U logt online in op uw computer of via de TrackJack app en bekijkt en beheert uw gegevens.
Lees er meer over in onze kennisbank.

Werkt een track & trace systeem overal?

De TrackJack OTM 3 heeft Europese dekking en biedt GPS tracking door heel Europa zonder meerprijs. De TrackJack Endurance heeft zelfs wereldwijde dekking en is daarmee een geschikt track en trace systeem voor bijvoorbeeld containers of objecten die rond de wereld gaan.

Hoeveel keer per dag stuurt het volgsysteem een locatie door?

Dit is afhankelijk van het type GPS tracker dat u bestelt en het servicelevel/gebruik dat u kiest. De TrackJack OTM 3 kent vier verschillende servicelevels, waarbij de locatieafgifte verschilt tussen 2x per dag tot volledige rittenregistratie (iedere 30 seconden). Bij de TrackJack Endurance kunt u instellen om 1, 2, 4 of 12 keer per dag een locatie te ontvangen.

Is er een GPS tracker zonder abonnement?

De TrackJack werkt niet met een abonnement, maar met een servicelevel. Gaat u een volgsysteem kopen, dan kiest u daarbij het servicelevel dat aansluit op uw wensen. Gaat het servicelevel na een jaar verlopen, krijgt u een herinnering dat u het servicelevel kunt verlengen. Doet u dit niet, dan zal de service niet stilzwijgend worden verlengd. We doen dus niet aan stilzwijgende wurgcontracten.

Ik wil een track & trace systeem van TrackJack kopen. Wat zijn de kosten?

Een tracker van TrackJack heeft u al vanaf €145,- ex. btw. Daarnaast kiest u een servicelevel op basis van uw wensen en behoeften. Dat kan al vanaf €19,95 ex. btw per jaar.

Wat is een veiligheidszone?

Een veiligheidszone oftewel geofence is een gebied dat u  zelf markeert en aanmerkt als zone. Bijvoorbeeld een zone thuis, of Haarlem. Zodra de tracker binnen of buiten de zone komt, ontvangt u daar direct een melding van. Deze functie is alleen beschikbaar op de TrackJack OTM 3.

Hoe monteer ik mijn voertuigvolgsysteem?

De TrackJack OTM 3 sluit u aan op de voeding van het gewenste object. In combinatie met het aansluiten op het contact, ontvangt u ook diefstalmeldingen zodra het voertuig gestolen wordt. U kunt ervoor kiezen om de installatie zelf te doen of door één van onze monteurs. Wij komen op locatie langs en installeren het track en trace systeem en testen deze dan ook gelijk af.

De TrackJack Endurance heeft een duurzame interne batterij, waardoor het systeem niet aangesloten hoeft te worden op de voeding.

Wat zijn sabotage- en diefstalmeldingen?

Een sabotagemelding houdt in dat u een melding ontvangt zodra de GPS tracker is losgekoppeld van de voeding. En een diefstalmelding betekent dat het object verplaatst wordt zonder dat het contact aan staat. Bijvoorbeeld wanneer een voertuig op transport gaat.  Deze meldingen ontvangt u via het online account, de smartphone app en per e-mail. Optioneel is het mogelijk om voor een kleine meerprijs meldingen te ontvangen via SMS.

Maakt een TrackJack geluid?

Ons track & trace systeem maakt geen geluid en wordt daarom vaak gebruikt als blackbox of peilzender voor beveiliging.

Is een GPS voertuig tracker zichtbaar in de auto?

Wanneer wij de installatie voor u mogen verrichten, werken we de tracker zo goed mogelijk weg. De voertuig tracker is niet zichtbaar en kan daardoor niet zomaar verwijderd worden uit het voertuig.

Welke app kan ik gebruiken voor het traceren?

Met de TrackJack app kunt u uw voer- of vaartuig ook traceren op uw smartphone. De app is geschikt voor iOS en Android.
Zo kunt u ook onderweg locaties bekijken en beheren en meldingen ontvangen.

Hoe lang blijft locatiegeschiedenis van het track en trace systeem bewaard?

Dit verschilt per servicelevel. De minimale historie bedraagt 1 dag en kan oplopen tot 1 jaar bij het servicelevel met volledige rittenregistratie.

Hoe lang gaat de batterij van de GPS tracker mee?

De TrackJack OTM 3 maakt gebruik van de voeding van het object waarop het track en trace systeem   is aangesloten. Hierdoor wordt er geen gebruik gemaakt van een interne batterij en hoeft deze dus ook nooit opgeladen te worden.

De batterij van de TrackJack Endurance gaat tot 5 jaar mee. Dit is afhankelijk van de frequentie die is ingesteld voor het doorsturen van locaties.

Levert TrackJack ook het netwerk voor connectiviteit?

Nee. Het connectiviteitsnetwerk wordt geleverd aan de hand van zogeheten roaming simkaarten. Deze simkaarten werken op basis van het sterkst beschikbare netwerk. TrackJack is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit of dekking van het netwerk of de de connectiviteit.

Wat is de beste GPS tracker voor mij?

Dat is een goede vraag. Wilt u GPS tracking doen over de hele wereld? Of Europa? En wilt u  uw  voertuig in de gaten houden of een sluitende rittenregistratie bijhouden? Volg onze keuzehulp om het beste product voor u te vinden.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding