Kies uw taal

Track mijn auto

De GPS Tracker van TrackJack

Betrouwbare track en trace systemen, voor alles dat u kostbaar is

Met de GPS tracker  van TrackJack kunt u  in Europa of zelfs wereldwijd objecten traceren. U plaatst  een track en trace systeem in uw bedrijfs- of privéobjecten, zodat u online kunt zien  waar ze zijn. Door middel van onze gebruiksvriendelijke software kunt u vanaf elke locatie online of via onze smartphone app inloggen en locaties bekijken en beheren.

Naast het inzien van locaties beschikken bepaalde GPS trackers  over meer functies zoals sabotage- of diefstalmeldingen. En is het mogelijk om zones in te stellen om een bepaald gebied. Het meest betaalbare volgsysteem is er  al vanaf € 12,56 per jaar, zonder vast abonnement!

GPS tracker auto

Auto

GPS tracker boot

Boot

GPS tracker motor

Motor

GPS tracker object

Scooter

GPS tracker auto

Container

GPS tracker motor

Materieel

GPS tracker object

Camper

Optimaal beveiligen met onze GPS tracker

 • GPS Track en trace systeem voor  bedrijfsobjecten of privé eigendommen.
 • Geschikt voor  auto’s, containers, trailers en materieelscooters, boten,   jetski’s en alles wat u zou willen traceren.
 • Online beheer via de TrackJack software en smartphone app.
 • Optioneel sabotage-, diefstal- en snelheidsmeldingen bij verlaten van een zone.
 • Europese of wereldwijde dekking
 • Meer dan 55.000 verkochte systemen

Bestel direct onlineVraag offerte aan

gps tracker van TrackJack

De track & trace systemen van TrackJack

Onze tracker voor voertuigen en vaartuigen

Voor het traceren van (bedrijfs)objecten met voedingsspanning zoals auto’s, bussen, motoren, scooters en aangedreven materieel is de TrackJack OTM 3 ideaal.

Deze GPS tracker  wordt aangesloten op voedingsspanning en geeft afhankelijk van uw wensen 2x per dag tot zelfs iedere 30 seconden een locatie af. Ook ontvangt u meldingen bij sabotage of diefstal.
Meer over de TrackJack OTM 3

Beste gps tracker - trackjack

GPS Tracker voor materieel zònder voedingsspanning

Voor GPS tracking van containers, materieel, aanhangers en objecten zonder accu of voedingsspanning is de TrackJack Endurance uitermate geschikt.

Dit track en trace systeem is voorzien van een interne batterij waarmee tot 5 jaar op één batterij kan worden getraceerd.
Meer over de TrackJack Endurance 

TrackJack Endurance GPS Tracker

Hoe werkt GPS tracking?

Door middel van GPS (satellieten) en GPRS (GSM-netwerk) worden coördinaten van de GPS tracker bepaald en beveiligd verstuurd naar onze online software.

Deze coördinaten worden door ons verwerkt  tot locaties op de kaart. Of in het geval van rittenregistratie,  tot een volledige rit met adressen, kilometers en tijden.

U logt online in of via de TrackJack app waar u uw  gegevens bekijkt, exporteert en beheert.

hoe werkt een gps tracker

Uw online Account & Smartphone app

Bij elk track en trace systeem van TrackJack bekijkt u na installatie   via de online software de locaties op een  kaart, voorzien van o.a. straatnamen. De online software is vanaf elke locatie toegankelijk, u kunt met meerdere personen tegelijkertijd inloggen en u heeft geen licenties/software te installeren.
Met de TrackJack App voor de Smartphone en tablet heeft u ook onderweg alle gegevens binnen handbereik.

 

gps tracker kilometerregistratie app

Onze GPS trackers

Bestel nu uw GPS Track en trace systeem - OTM 3.0

TrackJack OTM 3

 • Europese GPS tracking
 • Aan te sluiten op voedingsspanning
 • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is morgen in huis

Bestel de TrackJack OTM 3 nu in de shop
Langwerkend GPS Track en trace systeem - TrackJack Endurance

TrackJack Endurance

 • Wereldwijde GPS tracking
 • Geen voedingsspanning nodig, tot 5 jaar lang traceren
 • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is morgen in huis

Bestel de TrackJack Endurance nu in de shop

Download nu gratis de whitepaper 'GPS trackers'

Alle laatste ontwikkelingen verzameld op 1 plek.

Afgelopen jaar hebben we de whitepaper ‘GPS trackers‘ gepubliceerd.  Hierin vind je alles  over de werking van GPS, mogelijkheden van track en trace systemen en mooie leestips.

Download de  whitepaper nu

whitepaper GPS tracker

GPS trackers voor Europees en wereldwijd traceren

U kunt kiezen voor een GPS tracker met Europese of wereldwijde dekking. Onze voertuigvolgsystemen zijn voorzien van een roaming simkaart voor optimale dekking in het buitenland en werken daarnaast provider onafhankelijk.  Mocht bijvoorbeeld provider A een storing hebben, stapt het volgsysteem  direct over op Provider B, zodat het systeem  altijd werkzaam blijft en de locaties  doorgegeven kunnen worden.

GPS tracker met Standaard Europese dekking

Installatie bij u op locatie of liever zelf installeren?

U kunt ervoor kiezen om de GPS tracker zelf te installeren, maar dit kunnen wij ook voor u op locatie doen. Een professionele monteur installeert het systeem en test deze ook gelijk voor u af. Installeert u het volgsysteem zelf, volg dan onze inbouwvoorschriften.

Bekijk de inbouwvoorschriften

Installatie van uw gps tracker

We geven u een online rondleiding

Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, laten we u in een online rondleiding zien hoe de  online software van TrackJack in de praktijk werkt.

Bekijk de online rondleiding

Is de data van mijn tracker beveiligd en betrouwbaar?

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van data en daar moet u op kunnen vertrouwen. Onze track en trace systemen zijn dan ook volledig veilig en voldoen aan de AVG wetgeving. Uw privacy is volledig gewaarborgd .

Veilige en betrouwbare GPS voertuigvolgsysteem

Vrijblijvende offerte?

Als  specialist in track en trace systemen adviseren wij  u graag over de mogelijkheden.  Neem hiervoor contact op via 010-8200190 of vraag  een vrijblijvende offerte  aan.

We zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur.

Vraag offerte aan

Neem contant op met Michelle van TrackJack voor uw GPS tracking offerte

Op de hoogte blijven over GPS tracking?

Via de mail houden we u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meld mij nu aan

Blijf op de hoogte van TrackJack!

Plaza Jagershoef

Plaza Jagershoef gebruikt TrackJack voor kilometerregistratie en gps tracking

Bezorgen van warm eten is een hot topic in 2020.
Bij Plaza Jagershoef rijden er drie auto’s met TrackJack PRO Fiscaal en ‘Live volgen’ in de regio Eindhoven, gericht om alle friet en snacks zo warm en lekker mogelijk bij de klanten te krijgen.

Klijn Infra

Bekijk de video
KLantverhalen-Klijn-Infra-TrackJack

Klijn Infra B.V. is een aannemersbedrijf in grond-, weg- en waterwerken. TrackJack wordt gebruikt voor de planning, fiscale rittenregistratie en voor 7 machines ter nacalculatie van de draaiuren. Wat zorgt voor een aanzienlijke tijdsbeparing.

Beoordeeld met een 9.9 door onze gebruikers.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Wat kan ik traceren met een GPS tracker?

Met een GPS tracker kunt u traceren wat u wilt. Of het nu auto’s, vaartuigen, containers, trailers, materieel of scooters zijn, met de TrackJack OTM 3 of TrackJack Endurance traceert u het gewenste object eenvoudig.

Hoe traceer ik een object?

Nadat het track en trace systeem is geïnstalleerd, kunt u  de locaties bekijken via onze online software en via de smartphone app. Handig voor als u onderweg bent. Op een kaart wordt de locatie weergegeven waarop u tot in detail kunt inzoomen en u kunt zelfs de omgeving verkennen via streetview. U bepaalt zelf hoe vaak u de locatie van het track en trace systeem wilt ontvangen.

Hoe werkt GPS tracking?

Aan de hand van  GPS satellieten en het mobiele netwerk worden locaties van uw GPS tracker bepaald. De coördinaten  worden veilig verstuurd naar de TrackJack server.  U logt online in op uw computer of via de TrackJack app en bekijkt en beheert uw gegevens.
Lees er meer over in onze kennisbank.

Werkt een track & trace systeem overal?

De TrackJack OTM 3 heeft Europese dekking en kan in heel Europa zonder meerprijs getraceerd worden. De TrackJack Endurance heeft zelfs wereldwijde dekking en is daarmee een geschikt track en trace systeem voor bijvoorbeeld containers of objecten die rond de wereld gaan.

Hoeveel keer per dag stuurt het volgsysteem een locatie door?

Dit is afhankelijk van het type GPS tracker dat u bestelt en het servicelevel/gebruik dat u kiest. De TrackJack OTM 3 kent vier verschillende servicelevels, waarbij de locatieafgifte verschilt tussen 2x per dag tot volledige rittenregistratie (iedere 30 seconden). Bij de TrackJack Endurance kunt u instellen om 1, 2, 4 of 12 keer per dag een locatie te ontvangen.

Is er een GPS tracker zonder abonnement?

De TrackJack werkt niet met een abonnement, maar met een servicelevel. Gaat u een volgsysteem kopen, dan kiest u daarbij het servicelevel dat aansluit op uw wensen. Gaat het servicelevel na een jaar verlopen, krijgt u een herinnering dat u het servicelevel kunt verlengen. Doet u dit niet, dan zal de service niet stilzwijgend worden verlengd.

Ik wil een track & trace systeem van TrackJack kopen. Wat zijn de kosten?

Een tracker van TrackJack heeft u al vanaf €145,- ex. btw. Daarnaast kiest u een servicelevel op basis van uw wensen en behoeften. Dat kan al vanaf €12,56 ex. btw per jaar.

Wat is een veiligheidszone?

Een veiligheidszone oftewel geofence is een gebied dat u  zelf markeert en aanmerkt als zone. Bijvoorbeeld een zone thuis, of Haarlem. Zodra de tracker binnen of buiten de zone komt, ontvangt u daar direct een melding van. Deze functie is alleen beschikbaar op de TrackJack OTM 3.

Hoe monteer ik mijn voertuigvolgsysteem?

De TrackJack OTM 3 sluit u aan op de voeding van het gewenste object. In combinatie met het aansluiten op het contact, ontvangt u ook diefstalmeldingen zodra het voertuig gestolen wordt. U kunt ervoor kiezen om de installatie zelf te doen of door één van onze monteurs. Wij komen op locatie langs en installeren het track en trace systeem en testen deze dan ook gelijk af.

De TrackJack Endurance heeft een duurzame interne batterij, waardoor het systeem niet aangesloten hoeft te worden op de voeding.

Wat zijn sabotage- en diefstalmeldingen?

Een sabotagemelding houdt in dat u een melding ontvangt zodra de GPS tracker is losgekoppeld van de voeding. En een diefstalmelding betekent dat het object verplaatst wordt zonder dat het contact aan staat. Bijvoorbeeld wanneer een voertuig op transport gaat.  Deze meldingen ontvangt u via het online account, de smartphone app en per e-mail. Optioneel is het mogelijk om voor een kleine meerprijs meldingen te ontvangen via SMS.

Maakt een TrackJack geluid?

Ons track & trace systeem maakt geen geluid en wordt daarom vaak gebruikt als blackbox of peilzender voor beveiliging.

Is een GPS tracking systeem zichtbaar in de auto?

Wanneer wij de installatie voor u mogen verrichten, werken we de tracker zo goed mogelijk weg. De GPS tracker is niet zichtbaar en kan daardoor niet zomaar verwijderd worden uit het voertuig.

Welke app kan ik gebruiken voor het traceren?

Met de TrackJack app kunt u uw voer- of vaartuig ook traceren op uw smartphone. De app is geschikt voor iOS en Android.
Zo kunt u ook onderweg locaties bekijken en beheren en meldingen ontvangen.

Hoe lang blijft locatiegeschiedenis van het track en trace systeem bewaard?

Dit verschilt per servicelevel. De minimale historie bedraagt 1 dag en kan oplopen tot 1 jaar bij het servicelevel met volledige rittenregistratie.

Hoe lang gaat de batterij van de GPS tracker mee?

De TrackJack OTM 3 maakt gebruik van de voeding van het object waarop het track en trace systeem   is aangesloten. Hierdoor wordt er geen gebruik gemaakt van een interne batterij en hoeft deze dus ook nooit opgeladen te worden.

De batterij van de TrackJack Endurance gaat tot 5 jaar mee. Dit is afhankelijk van de frequentie die is ingesteld voor het doorsturen van locaties.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding