Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Kilometerregistratie MBK

Als MKB-er wilt u grip op uw wagenpark en daarnaast het fiscale aspect met de Belastingdienst juist inregelen. Kiezen uw medewerkers niet voor bijtelling, dan mag er maximaal 500 kilometer privé per jaar met de auto van de zaak worden gereden. Om dit aan te tonen moet de medewerker een kilometerregistratie bijhouden en een verklaring bij de Belastingdienst tekenen voor geen privégebruik. Met TrackJack in uw voertuigen wordt de kilometerregistratie volledig voor u uit handen genomen en wij zorgen voor inzicht in het wagenpark door de GPS track en trace module. U beheert uw wagenpark online en via een app. En een bijkomend voordeel; de kilometerregistratie MKB van TrackJack is 100% fiscus proof en heeft het keurmerk voor de Belastingdienst.

GPS Kilometergistratie speciaal voor het MKB

  • Kilometerregistratie van uw medewerkers volledig geautomatiseerd (geen schriftjes meer)
  • U beheert de kilometerregistratie online en via een smartphone app
  • Gemakkelijk onderscheid tussen privé en zakelijke kilometers
  • Bekijk de locaties van uw voertuigen op een kaart
  • Fleet Management tools
  • Installatie bij uw bedrijf op locatie
  • Al meer dan 55.000 aansluitingen

Direct een vrijblijvende offerte?

Kilometerregistratie MKB

Hoe werkt een GPS kilometerregistratiesysteem

Het TrackJack kilometerregistratiesysteem voor het MKB is een klein kastje van enkele centimeters groot dat in de auto wordt geplaatst. Door middel van GPS (satellieten) en GPRS (GSM-netwerk) worden locaties bepaald en verstuurd. Onze geavanceerde software zet de gegevens uit het kilometerregistratiesysteem om in een sluitende en betrouwbare kilometerregistratie voor het MKB.  U logt online in of via de app en bekijkt en beheert uw kilometerregistratie.

Kilometerregistratie MKB - hoe werkt het

Online account en kilometerregistratie app

U beheert alle gegevens volledig online. U  logt in  op uw account en bekijkt en beheert de kilometerregistratie. En bent u onderweg, dan opent u  onze   kilometerregistratie  app die u gratis  download.

   

MKB Kilometerregistratie - online en app

Kilometerregistratie MKB Fiscus Proof

De   TrackJack PRO Fiscaal  voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst en is gecertificeerd met het keurmerk voor RitRegistratieSystemen.  Mocht u controle krijgen van de Belastingdienst, is dit meestal een verlichte controle omdat u gebruik maakt van een gecertificeerd kilometerregistratiesysteem.

Kilometerregistratie MKB - Belastingdienst

Montage bij uw bedrijf op locatie

Wij werken met professionele  en ervaren monteurs die de installatie graag bij u op locatie verzorgen. Dit kan bij uw onderneming zijn, maar ook op een andere locatie in  Nederland.

Kilometerregistratie MKB - inbouw op locatie

Meerdere bestuurders per auto?

Door middel van berijdersidentificatie wordt bij elke rit geregistreerd  welke bestuurder heeft gereden. Elke bestuurder krijgt een eigen ID key en scant deze in de auto zodra hij/zij gaat rijden.  Als er niet wordt gescand, volgt een pieptoon zodat het nooit vergeten kan worden.

Kilometerregistratie MKB - meerdere bestuurders

Wilt u een offerte?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze  GPS kilometerregistratie voor het MKB?
Dan helpen wij u graag verder via  T: 010-8200190. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Kilometerregistratie MKB - offerte

Boris de Veld deelt zijn ervaringen

Bekijk de video
Klantverhalen Veldwerk - TrackJack

Veldwerk Uitzendbureau heeft TrackJack in alle 71 voertuigen voor een efficiënte planning, wagenparkbeheeer en kilometerregistratie voor de Belastingdienst.

Anne Marije deelt haar ervaringen

Bekijk de video
KLantverhalen-Klijn-Infra-TrackJack

TrackJack wordt gebruikt voor de planning, fiscale rittenregistratie en voor 7 machines ter nacalculatie van de draaiuren. Wat zorgt voor een aanzienlijke tijdsbeparing.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close