Kies uw taal

Koppelingen TrackJack met anderen applicaties

Maak gebruik van koppelingen tussen TrackJack en andere applicaties  voor het samenbrengen, vereenvoudigen en  professionaliseren  van uw administratie en beheer.

MoveMove

Maakt u gebruik van een MoveMove mobiliteitspas? Met deze koppeling worden tankbeurten voortaan weergegeven binnen de kilometerregistratie en krijgt u bericht als u het straatparkeren bent vergeten af te melden.
Meer info

MoveMove TrackJack

MultiTankcard

Maakt u gebruik van de MTc Tankpas? Met deze koppeling worden  tankbeurten voortaan weergegeven binnen de kilometerregistratie   en krijgt u bericht als u het straatparkeren bent vergeten af te melden.
Meer info

Koppeling TrackJack Multitankcard

Informer

Koppel uw kilometerregistratie  aan uw boekhouding en bekijk alle gereden ritten en kilometers in het boekhoudpakket van Informer. Met een handige declaratieknop delcareert u de kilometers direct  in de boekhouding.
Meer info

Informer en TrackJack

Carsys van Car-Systems

Met deze handige koppeling beschikt u voortaan altijd over de actuele kilometerstand van leen- en huurauto’s. Met één druk op de knop wordt de kilometerstand opgehaald en hoeft u deze niet meer zelf in te voeren in Carsys.

Meer info

Car Systems en TrackJack

OutSmart

OutSmart is  een digitale oplossing voor de papieren werkbon, waarmee een aanzienlijke efficiëntieslag gemaakt kan worden.  We vertellen u het voordeel van deze koppeling samen met een stappenplan voor het activeren.

Meer info

OutSmart en TrackJack

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding