Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

trackjack partners

Koppelingen & Partners

TrackJack werkt samen met de beste partners en biedt koppelingen aan met verschillende softwarepakketten. Hiermee kunt u efficiënter werken, bespaart u tijd en geld en bent u zeker van een vereenvoudigde en professionele administratie. Onderstaand treft u de selectie van deze koppelingen en partners.

Rompslomp

Als ZZPer wil je bezig zijn met waar je goed in bent en zo min mogelijk bezig zijn met de administratieve zaken.  TrackJack en Rompslomp maken dit nog makkelijker dan ooit.  Rompslomp factureert de kilometers die automatisch met het rittenregistratiesysteem zijn vastgelegd.

Meer over Rompslomp

rompslomp gpstracker

Autoflex

Met de gloednieuwe koppeling met Autoflex hoeft u niet langer achter uw bureau vandaan te komen maar heeft u direct vanuit uw softwarepakket inzicht in de huidige kilometerstanden van uw huur- een leenvloot.

Meer over Autoflex

autoflex kilometerregistratie

OutSmart

OutSmart is een digitale oplossing voor de papieren werkbon, waarmee een aanzienlijke efficiëntieslag gemaakt kan worden.  Met de integratie haalt u GPS locaties, gereden ritten én urenstaten automatisch op in OutSmart.

Meer over Outsmart

Salesforce

De eerste app in de wereld die het mogelijk maakt om alle inzichten uit uw wagenpark direct met Salesforce  te integreren. Biedt u inzicht in de omzet per kilometer of omzet per uur, voor al uw klanten!

Meer over Salesforce

Gereedschapbeheer.nl

Voor het keuren van uw gereedschap maar ook om precies weten waar uw gereedschap is, is Gereedschapbeheer.nl dé oplossing. En door de integratie met TrackJack krijgt u niet alleen GPS locaties door, ook ontvangt u triggers op basis van projecten en geofences. Zo notificeren we u via mail over gereedschap op locatie en de duur op locatie tot zelfs het overdragen naar andere gebruikers en magazijnen.

Meer over Gereedschapbeheer

gereedschapsbeheer trackjack integratie

MoveMove

Maakt u gebruik van een MoveMove mobiliteitspas? Met deze koppeling worden tankbeurten voortaan weergegeven binnen de kilometerregistratie en krijgt u bericht als u het straatparkeren bent vergeten af te melden.
Meer over Movemove

Informer

Koppel uw kilometerregistratie  aan uw boekhouding en bekijk alle gereden ritten en kilometers in het boekhoudpakket van Informer. Ideaal voor uw accountant voor de inkomstenbelasting.
Meer over Informer

Carsys van Car-Systems

Met deze handige koppeling beschikt u voortaan altijd over de actuele kilometerstand van leen- en huurauto’s. Met één druk op de knop wordt de kilometerstand opgehaald en hoeft u deze niet meer zelf in te voeren in Carsys.

Meer over Carsys

MultiTankcard

Maakt u gebruik van de MTc Tankpas? Met deze koppeling worden  tankbeurten voortaan weergegeven binnen de kilometerregistratie   en krijgt u bericht als u het straatparkeren bent vergeten af te melden.
Meer over MultiTankcard

Partners van TrackJack

TrackJack werkt samen met de meest bewezen en stabiele organisaties om kwaliteit en zekerheid te kunnen garanderen.

Bekijk alle partners

partners kilometerregistratie trackjack

Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen

Het Keurmerk RRS is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen.    

Lees hier meer over de Stichting

keurmerk rrs trackjack

NOA

NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, behartigt de belangen van stukadoors-, vloeren-, terrazzo-, natuursteenbewerking-, blokkenstel-, plafond- en wandmontage en allround afbouwbedrijven.

Lees meer over de NOA

NOA trackjack

Schoonmakend Nederland

Schoonmakend Nederland is al meer dan 40 jaar dé brancheorganisatie voor de professionele (specialistische) schoonmaak- en glazenwassersbedrijven. Ze behartigen de belangen van bijna 500 ondernemers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche.

Meer over Schoonmakend Nederland

schoonmakend nederland trackjack

OnderhoudNL

De ondernemersvereniging voor schilders en onderhoudspecialisten. De leden, van zzp’ers tot mkb, houden zich elke dag bezig met schilderwerk, beglazing, renovatie, restauratie, isolatie en industriële metaalconservering.

Meer over OnderhoudNL

onderhoudnl trackjack

Vereniging Zakelijke Rijders

Vereniging Zakelijke Rijders  komt op voor de belangen van zakelijke rijders, ondernemer of werknemer. TrackJack is trots partner van de VZR.

Alles over de VZR en TrackJack

vzr trackjack

Stichting ZZP Nederland

ZZP Nederland is de grootste onafhankelijke ondernemersorganisatie voor zelfstandigen zonder personeel in Nederland.

Lees alles over ZZP Nederland en TrackJack

zzp nederland trackjack

Vereniging Elektrische Rijders

De Vereniging Elektrische Rijders is de stem van de elektrische rijder richting Den Haag en dé informatiebron als het gaat over elektrisch rijden.

Alles over de VER & TrackJack

ver trackjack

H4 Lease

H4 Lease maakt het mogelijk om een leasecontract af te sluiten op basis van  kilometerlease. Rijd je niet veel? Dan betaal je niet veel. En de kilometers worden sluitend bijgehouden met TrackJack.

h4 trackjack gps

Belastingdienst

De Belastingdienst  en TrackJack werken samen op het gebied van  vraagstukken met betrekking tot de auto van de zaak.

belastingdienst

Intermax

Na bijna een kwart eeuw is  Intermax  uitgegroeid tot het meest gecertificeerde cloudsourcing bedrijf van Nederland.

intermax trackjack

Deutsche Telekom

Voor een optimaal netwerk en bereikbaarheid werkt TrackJack samen met  Deutsche Telekom.  Onze producten zijn voorzien van beveiligde roaming simkaarten waardoor gewisseld kan worden tussen providers voor het beste bereik.

DeutscheTelekom trackjack

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding