Kies uw taal

partners en koppelingen van TrackJack

Koppelingen & Partners

TrackJack werkt samen met de beste partners en biedt koppelingen aan met verschillende softwarepakketten. Hiermee kunt u efficiënter werken, bespaart u tijd en geld en bent u zeker van een vereenvoudigde en professionele administratie. Onderstaand treft u de selectie van deze koppelingen en partners.

MoveMove

Maakt u gebruik van een MoveMove mobiliteitspas? Met deze koppeling worden tankbeurten voortaan weergegeven binnen de kilometerregistratie en krijgt u bericht als u het straatparkeren bent vergeten af te melden.
Meer over Movemove

MultiTankcard

Maakt u gebruik van de MTc Tankpas? Met deze koppeling worden  tankbeurten voortaan weergegeven binnen de kilometerregistratie   en krijgt u bericht als u het straatparkeren bent vergeten af te melden.
Meer over MultiTankcard

OutSmart

OutSmart is  een digitale oplossing voor de papieren werkbon, waarmee een aanzienlijke efficiëntieslag gemaakt kan worden.  We vertellen u het voordeel van deze koppeling samen met een stappenplan voor het activeren.

Meer over Outsmart

Salesforce

De eerste app in de wereld die het mogelijk maakt om alle inzichten uit uw wagenpark direct met Salesforce  te integreren. Biedt u inzicht in de omzet per kilometer of omzet per uur, voor al uw klanten!

Meer over Salesforce

Informer

Koppel uw kilometerregistratie  aan uw boekhouding en bekijk alle gereden ritten en kilometers in het boekhoudpakket van Informer. Met een handige declaratieknop declareert u de kilometers direct  in de boekhouding.
Meer over Informer

Carsys van Car-Systems

Met deze handige koppeling beschikt u voortaan altijd over de actuele kilometerstand van leen- en huurauto’s. Met één druk op de knop wordt de kilometerstand opgehaald en hoeft u deze niet meer zelf in te voeren in Carsys.

Meer over Carsys

Partners van TrackJack

TrackJack werkt samen met de meest bewezen en stabiele organisaties om kwaliteit en zekerheid te kunnen garanderen.

Bekijk alle partners

partners kilometerregistratie trackjack

Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen

Het Keurmerk RRS is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen.    

Lees hier meer over de Stichting

keurmerk ritregistratie

Vereniging Zakelijke Rijders

Vereniging Zakelijke Rijders  komt op voor de belangen van zakelijke rijders, ondernemer of werknemer. TrackJack is trots partner van de VZR.

Alles over de VZR en TrackJack

vzr trackjack

Stichting ZZP Nederland

ZZP Nederland is de grootste onafhankelijke ondernemersorganisatie voor zelfstandigen zonder personeel in Nederland.

Lees alles over ZZP Nederland en TrackJack

ritregistratie voor de zzp bestuurder

H4 Lease

H4 Lease maakt het mogelijk om een leasecontract af te sluiten op basis van  kilometerlease. Rijd je niet veel? Dan betaal je niet veel. En de kilometers worden sluitend bijgehouden met TrackJack.

h4 lease kilometerregistratie

Belastingdienst

De Belastingdienst  en TrackJack werken samen op het gebied van  vraagstukken met betrekking tot de auto van de zaak.

Belastingdienst rittenregistratie met trackjack

YOURapplication

Steeds meer bedrijven zijn aan het digitaliseren. Dit betekent een enorme toename van leveranciers op de markt. YOURapplication helpt met het vinden van de applicaties die jij nodig hebt  en koppelt deze aan elkaar.

Meer over YOURapplication

yourappliation gps tracker

Intermax

Na bijna een kwart eeuw is  Intermax  uitgegroeid tot het meest gecertificeerde cloudsourcing bedrijf van Nederland.

intermax trackjack

Deutsche Telekom

Voor een optimaal netwerk en bereikbaarheid werkt TrackJack samen met  Deutsche Telekom.  Onze producten zijn voorzien van beveiligde roaming simkaarten waardoor gewisseld kan worden tussen providers voor het beste bereik.

Deutsche telecomTrackJack

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding