Kies uw taal

Blackbox - TrackJack

Blackbox GPS Tracker van TrackJack

Traceer voertuigen en objecten gemakkelijk online

Bent u op zoek naar een blackbox waarmee u weet waar voertuigen of andere objecten zijn? De blackbox van TrackJack geeft u dit inzicht. Na installatie van de black box in de auto, weet u altijd de locatie. De locatie bekijkt u via onze gebruiksvriendelijke online software en app. En wilt u meer weten dan alleen de GPS locaties? Dan kunt u ook kiezen voor o.a. rittenregistratie op de blackbox. Hiermee worden alle bewegingen van voertuigen geregistreerd. Zoals startadressen, stopadressen, hoe er is gereden maar ook de snelheid en meer gegevens. Hoe de black box van TrackJack dit doet en wat er allemaal mogelijk is lichten we u graag verder toe.

Direct een vrijblijvende offerte?

TrackJack blackbox auto

Een blackbox GPS tracker kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. De blackbox auto van TrackJack kunt u gebruiken voor :

Blackbox auto - TrackJack

Hoe werkt een blackbox?

De blackbox van TrackJack wordt in een voertuig geplaatst en is voorzien van een interne simkaart. Door middel van GPS en GPRS meet de blackbox GPS tracker locaties en data  en wordt dit geregistreerd en uitgestuurd naar onze online software. Hierin worden de gegevens verwerkt en voor u inzichtelijk gemaakt.

Blackbox - zo werkt het

Online & App

U beheert alle gegevens volledig online. Zo heeft u vanaf elke locatie altijd en overal inzicht in gegevens. De gegevens worden automatisch naar onze online software verstuurd en vernieuwd. U hoeft de gegevens van de black box dus niet handmatig op te halen. En bent u onderweg? Dan gebruikt u de blackbox app van TrackJack die u gratis downloadt.

Blackbox - online en app

Functies TrackJack blackbox

Afhankelijk van uw wensen, past hier een bepaalde blackbox bij.  Mogelijke functies zijn:

 • Locaties van voertuigen inzien op een kaart
 • Inzoomen tot op straatniveau
 • Inzicht in gereden routes van voertuigen
 • Inzicht in het aantal afgelegde kilometers per periode
 • Inzicht in gereden snelheden
 • Inzicht in het brandstofverbruik
 • Handige rapportagetools voor het downloaden van gegevens
 • Alerts zoals: snelheden, sabotage of diefstal van een voertuig

Blackbox functies - trackjack

GPS tracking door héél Europa

Het fijne is dat u niet gebonden bent  aan de Nederlandse landgrenzen. Ook als u de blackbox in andere landen wilt gebruiken is dit mogelijk. U heeft dekking door heel Europa. Dus ook als een auto of object zich in Spanje bevindt, ziet u precies op de kaart waar. U kunt zelfs op straatniveau inzoomen.

Blackbox - Europa TrackJack

Blackbox met Rittenregistratie

Een blackbox met rittenregistratie zorgt ervoor dat u precies weet wat de bewegingen van een voertuig of object zijn. Zo wordt er o.a bijgehouden:

 • Start- eindtijd van een rit
 • Het start- en aankomstadres voorzien van postcode en huisnummers
 • Gereden routes met de daarbij behorende snelheden
 • Check op meest efficiënte route
 • Brandstofverbruik indien koppeling met de tankpas
 • Fiscaal goedgekeurd voor de Belastingdienst.

De black box die u hiervoor nodig heeft is de TrackJack PRO Fiscaal.

Blackbox - rittenregistratie TrackJack

Blackbox met interne batterij

Heeft het voertuig of object geen accu- of batterijvoorziening? Ook daar heeft TrackJack een passende oplossing voor. De TrackJack Endurance is een geavanceerde GPS tracker voorzien van een extreem sterke batterij waarmee u tot 5 jaar lang wereldwijd kan traceren op één batterij. Door middel van een magneetstrip kunt u deze blackbox bijvoorbeeld onder een auto plaatsen, in een scooter plaatsen of op een container. Doordat deze blackbox geen aansluiting nodig heeft, kunt u alles traceren wat u maar wilt.

Blackbox met batterij - TrackJack

Wat kost een blackbox?

Een blackbox van TrackJack is zeer betaalbaar, zowel in aanschaf als gebruik. U kunt een voertuig al voorzien van een blackbox voor 145 euro in aanschaf en 12 euro per jaar. De blackbox werkt op prepaid basis, dus zonder abonnement of langlopend contract. De blackboxen die wij in het assortiment hebben zijn:

TrackJack OTM 3 – geschikt voor het traceren van objecten

TrackJack PRO Fiscaal – geschikt voor een sluitende rittenregistratie

TrackJack Endurance – GPS tracker met interne batterij die tot 5 jaar meegaat

TrackJack OTM 3

Geen offerte maar direct bestellen? Vandaag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bestellen

Liever een offerte?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over een black box?  Dan helpen wij u graag verder via  T: 010-8200190. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Blackbox gps tracker - offerte

Meer dan 55.000 verkochte blackboxen

Als u voor een blackbox kiest van TrackJack, kiest u voor een goed en kwalitatief hoogwaardige black box. Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring binnen deze branch hebben wij al veel kleine maar ook grote organisaties mogen verwelkomen en kennis laten maken met TrackJack.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Waar kan ik een blackbox voor gebruiken?

Een blackbox auto kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Zo kunt u een blackbox gebruiken om objecten te traceren, maar u kunt er ook een rittenregistratie of kilometerregistratie mee bijhouden, uw wagenpark beheren (fleet management) en een urenregistratie bijhouden.

Wat kan ik traceren met een black box?

Met een black box kunt u allerlei objecten traceren. Van auto’s tot boten en van machines tot containers. Een black box kan aangesloten worden op de voeding van het voertuig, maar er zijn ook blackboxen die een grote interne batterij hebben. Daarom is de blackbox van TrackJack ook geschikt voor objecten die niet over een interne accu beschikken.

Hoe traceer ik een object?

De blackbox wordt in het gewenste object geplaatst en zal vanaf dat moment locaties gaan meten. De locaties worden doorgestuurd naar het online account, waar u op ieder gewenst moment de locaties kunt inzien. Dat kan via de computer of via de gratis TrackJack app.

Hoe werkt een blackbox?

De blackbox meet haar locatie via satellieten (GPS) en verstuurt de locaties via het GSM-netwerk (GPRS). De gegevens worden veilig en versleuteld verstuurd naar uw eigen online account.

Is er een blackbox zonder abonnement?

De blackbox van TrackJack werkt zonder abonnement. Dit houdt in dat u een servicelevel kiest voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld een jaar. Na de gekozen periode wordt de service niet stilzwijgend verlengd en zit u verder niet vast aan langlopende contracten.

Ik wil een blackbox kopen. Wat zijn de kosten?

De black box van TrackJack is al verkrijgbaar voor een eenmalige aanschafprijs van € 145,- ex. btw. Daarna kiest u een servicelevel dat het beste bij u past. Vanaf € 12,56 ex. btw per jaar heeft u al inzicht in de locatie van uw auto, motor, scooter, boot, machine, container etc.

Hoe monteer ik een blackbox?

Een blackbox wordt aangesloten op de voeding van het object. Heeft het object geen voedingsspanning? Dan is de TrackJack Endurance geschikt als de juiste blackbox. Deze blackbox beschikt over een grote interne accu die tot 5 jaar lang mee gaat op één batterij.

Hoe lang blijft de geschiedenis in de blackbox opgeslagen?

De gemeten coördinaten worden tot één jaar lang opgeslagen. Gebruikt u de blackbox auto voor de rittenregistratie, dan worden de ritten 24 maanden opgeslagen en kunnen ook worden gedownload.

Welke app kan ik gebruiken voor het traceren?

De black box staat gekoppeld aan de TrackJack app. Via de TrackJack app bekijkt u op iedere locatie met internet de actuele locatie van de black box. De app is geschikt voor iOS en Android. De webversie van de app is te gebruiken voor elk type device.

Hoe lang gaat de batterij van de blackbox mee?

De interne batterij van de TrackJack Endurance gaat tot 5 jaar mee. De batterijduur is afhankelijk van hoe de frequentie voor het doorsturen van locaties is ingesteld. De TrackJack OTM 3 wordt aangesloten op de voeding van het object en maakt dus geen gebruik van een interne accu.

Blackbox met rittenregistratie voor de fiscus, kan dat?

Jazeker, dat is mogelijk. Deze black box beschikt over geavanceerde software die ervoor zorgt dat de gemeten coördinaten worden omgezet in volledige ritten. De TrackJack PRO Fiscaal blackbox beschikt over het Keurmerk Ritregistratiesystemen, waardoor deze blackbox voldoet aan alle eisen die de Belastingdienst stelt voor het bijhouden van een sluitende rittenregistratie.

Waar moet de rittenregistratie aan voldoen?

Als u de blackbox wilt gebruiken voor de rittenregistratie van een voertuig, worden de volgende gegevens bijgehouden:

 • Het merk, type en kenteken van de auto
 • Per rit de datum, begin- en eindstand van de kilometerteller, het vertrek- en aankomstadres, de gereden route, het karakter van de rit (zakelijk of privé)

De black box in de auto houdt deze gegevens automatisch bij, zonder dat u hiervoor nog iets hoeft te doen.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding