Kies uw taal

GPS track en tracing TrackJack

Voertuigvolgsysteem van TrackJack

Volg uw voertuigen aan de hand van onze track en trace systemen

Met een voertuigvolgsysteem wordt door middel van  GPS en GPRS de locatie bepaald van voertuig of objecten. Er wordt ook vaak verwezen naar een voertuigvolgsysteem met de term  GPS tracker.

Er zijn verschillende soorten volgsystemen, voor het eenvoudig traceren van een auto tot het volledig bijhouden van de  kilometerregistratie voor de fiscus. Ook kan uw verzekeraar een volgsystemen eisen ter beveiliging van voertuigen of objecten.

Hoe werkt een voertuigvolgsyteem?

Een voertuigvolgsysteem is een blackbox die werkt aan de hand van  GPS en GPRS. Door middel van GPS (satellieten) wordt de locatie bepaald van het track en trace systeem. Zodra deze locatie is bepaald, wordt deze door middel van GPRS (mobiele netwerk) verstuurd naar een software die ervoor zorgt dat u deze gegevens kunt inzien.
Met het systeem van TrackJack kunt u naast online ook via de smartphone app locaties kunt bekijken.

voertuigvolgsysteem hoe werkt het

Een voertuigvolgsysteem voor in uw auto

Met een volgsysteem in de auto – ook wel autotracker genoemd – weet u altijd waar een auto is. U logt in via een online account of smartphone app en ziet op een kaart de actuele locatie.  Daarnaast  wordt u op de hoogte gesteld bij diefstal en sabotage.

Bekijk ons auto voertuigvolgsysteem

Volgsysteem auto

Draadloos track en trace systeem voor objecten

Met een mobiel volgsysteem met lange batterijduur kunt u alles traceren wat u maar wilt. Er is geen voeding of aansluiting nodig. Zo kunt u eenvoudig containers, aanhangers en andere objecten zonder accu traceren.
Bekijk ons  mobiele volgsysteem met lange accuduur

Container tracker TrackJack

Ritregistratie conform de Belastingdienst

Een voertuigvolgsysteem voor de Belastingdienst wordt ook wel een ritregistratiesysteem genoemd. Met dit volgsysteem  worden alle gereden routes en kilometers geregistreerd, precies zoals de Belastingdienst wil  voor een sluitende fiscale kilometerregistratie.
Ons track en trace systeem voor de fiscus

Volgsysteem Belastingdienst

Onze GPS trackers

TrackJack-PRO-Fiscaal

TrackJack PRO FISCAAL 2

  • Rittenregistratie conform de eisen van Belastingdienst
  • Bestel de PRO Fiscaal 2 in onze webshop
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.

Bestel de TrackJack PRO Fiscaal 2
TrackJack Endurance

TrackJack ENDURANCE

  • Wereldwijde GPS tracking, tot 5 jaar lang op één batterij
  • Geen voedingsspanning nodig
  • Bestel dit voertuigvolgsysteem in onze webshop.

Bestel de TrackJack Endurance

Track en trace systemen voor uw wagenpark

Met een volgsysteem voor wagenparkbeheer zorgt u voor  grip op uw wagenpark, waardoor u aanzienlijke besparingen kunt realiseren. U weet altijd de actuele locatie van voertuigen, waar ze zijn geweest, welke adressen zijn bezocht,  tijdstippen en u  heeft o.a.  inzicht in rijgedrag en brandstofverbruik.

Bekijk onze fleet management oplossingen

Volgsysteem Wagenpark

Installatie bij u op locatie

Afhankelijk van welk type volgsysteem u kiest, is installatie van toepassing of niet. Als u kiest voor een draadloos volgsysteem,  werkt deze door middel van een interne batterij waardoor u het volgsysteem kunt plaatsen waar u wilt zonder aansluiting.

Als u kiest voor een inbouw track en trace systeem wordt deze door de garage of monteur meestal aangesloten op de OBD2 stekker van de auto of geïnstalleerd achter het dashboard. Als u aangeeft welk type volgsysteem u nodig heeft, geven onze medewerkers graag advies over waar de installatie in het voertuig wordt gedaan.

Installatie van het voertuigvolgsysteem

Vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over wat TrackJack voor u kan doen, dan helpen wij u graag verder via  T: 010-8200190. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Neem contant op met Michelle van TrackJack voor uw GPS tracking offerte

Het laatste nieuws over voertuigvolgsystemen?

Via de mail houden we u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meld me nu aan!

Blijf op de hoogte van TrackJack!

Van Mourik Bouw

vanmourik ritregistratie

"Alle medewerkers hebben getekend om per jaar maximaal 500 km privé te mogen rijden, en met het voertuigvolgsysteem en sluitende rittenregistratie willen we ze handmatig kilometers schrijven uit handen nemen."

Plaza Jagershoef

Plaza Jagershoef gebruikt TrackJack voor kilometerregistratie en gps tracking

Bezorgen van warm eten is een hot topic in 2020. Bij Plaza Jagershoef rijden er drie auto’s met TrackJack PRO Fiscaal en ‘Live volgen’ in de regio Eindhoven, gericht om alle friet en snacks zo warm en lekker mogelijk bij de klanten te krijgen.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding