Kies uw taal

GPS track en tracing TrackJack

Voertuigvolgsysteem

Met een voertuigvolgsysteem wordt door middel van  GPS en GPRS de locatie bepaald van voertuig of objecten. Een andere benaming voor een voertuigvolgsysteem is ook wel een GPS tracker.   Er zijn verschillende soorten voertuigvolgsystemen, voor het eenvoudig traceren van een auto tot een voertuigvolgsysteem dat ook een volledige kilometerregistratie voor de fiscus bijhoudt. Ook vragen verzekeraars voertuigvolgsystemen ter beveiliging van voertuigen of objecten. Kortom, voertuigvolgsystemen zijn er in vele soorten en maten die we onderstaand verder toelichten.

Hoe werkt een voertuigvolgsyteem?

Een voertuigvolgsysteem is een blackbox die werkt door middel van GPS en GPRS. Door middel van GPS (satellieten) wordt de locatie bepaald van het voertuigvolgsysteem. Zodra deze locatie is bepaald, wordt deze door middel van GPRS (mobiele netwerk) verstuurd naar een software die ervoor zorgt dat u deze gegevens kunt inzien. Ook zijn er voertuigvolgsystemen waarbij u naast online ook via een smartphone app locaties kunt bekijken.

GPS tracker kilometerregistratie - trackjack

Auto voertuigvolgsysteem track & trace

Met een voertuigvolgsysteem in de auto – ook wel GPS tracker genoemd – weet u altijd waar een auto is. U logt in via een online account of smartphone app en ziet op een kaart de actuele locatie.  Daarnaast  wordt u op de hoogte gesteld bij diefstal en sabotage.

Bekijk ons auto voertuigvolgsysteem

Volgsysteem auto

Voertuigvolgsysteem voor wagenparkbeheer

Met een voertuigvolgsysteem voor wagenparkbeheer zorgt u voor  grip op uw wagenpark, waardoor u aanzienlijke besparingen kunt realiseren. U weet altijd de actuele locatie van voertuigen, waar ze zijn geweest, welke adressen zijn bezocht,  tijdstippen en u  heeft o.a.  inzicht in rijgedrag brandstofverbruik . Bekijk ons voertuigvolgsysteem voor fleet

Volgsysteem Wagenpark

Voertuigvolgsysteem conform de Belastingdienst

Een voertuigvolgsysteem voor de Belastingdienst wordt ook wel een GPS kilometerregistratiesysteem genoemd. Met dit volgsysteem  worden alle gereden routes en kilometers geregistreerd, precies zoals de Belastingdienst wil  voor een sluitende fiscale kilometerregistratie. Bekijk ons track en trace systeem voor de fiscus

Volgsysteem Belastingdienst

Draadloos voertuigvolgsysteem voor objecten

Met een mobiel volgsysteem met lange batterijduur kunt u alles traceren wat u maar wilt. Er is geen voeding of aansluiting nodig. Zo kunt u eenvoudig containers, aanhangers en andere objecten zonder accu traceren.
Bekijk ons  mobiele volgsysteem met lange accuduur

Container tracker TrackJack

Installatie van een voertuigvolgsysteem

Afhankelijk van welk type volgsysteem u kiest is installatie van toepassing of niet. Als u kiest voor een draadloos volgsysteem werkt deze door middel van een interne batterij waardoor u het volgsysteem kunt plaatsen waar u wilt zonder aansluiting. Als u kiest voor een inbouw track en trace systeem wordt deze door de garage of monteur meestal aangesloten op de OBD stekker van de auto of geïnstalleerd achter het dashboard. Als u aangeeft welk type volgsysteem u nodig heeft, geven onze medewerkers advies over waar de installatie in het voertuig wordt gedaan.

Volgsysteem installatie

Het laatste nieuws over voertuigevolgsystemen?

Via de mail houden we u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meld me nu aan!

Blijf op de hoogte van TrackJack!

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding