Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Nieuw!

De beste  OBD GPS tracker op de markt. GO!

De toekomst is hier. De TrackJack GO! is dé GPS tracker met  alle functionaliteiten die u van een GPS tracker mag verwachten, maar u zelf wel heel makkelijk installeert!

De TrackJack GO! beschikt over een volledig sluitende ritregistratie, GPS tracking, sabotagemelding en u doet de installatie snel en helemaal zelf.  

Klein van stuk.
Groots in functionaliteit.

De TrackJack GO! is de perfecte GPS tracker voor u en bevat onder andere:

  • Werkzaam in enkele minuten!
  • Sluitende kilometer- en ritregistratie
  • Exporteer naar Excel en PDF
  • GPS tracking voor actuele locaties
  • Inclusief sabotagemeldingen

Bestel hem nu! of vraag een offerte aan

Mini gps tracker TrackJack GO!

Sluitende ritregistratie.
Zoals de fiscus het wil zien.

De TrackJack GO! houdt uw ritregistratie sluitend bij. En het bevat alle gegevens die de Belastingdienst wil weten. Denk daarbij aan exacte kilometerstanden, adressen, privé of zakelijk en meer.

En met een druk op de knop heeft een Excel of PDF die u kunt aanleveren aan de fiscus of aan uw boekhouder.

TrackJack prive zakelijke ritten

GPS tracking is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Zodra u de GPS tracker in uw auto heeft geplaatst, is uw systeem klaar voor gebruik. Kies voor de gewenste looptijd van uw servicelevel (1 tot 5 jaar) en u bent klaar.

Wilt u weten wanneer een bestuurder terug komt? Waar de auto op dit moment is? Welke route er is genomen naar een klant? Hoe laat uw personeel is begonnen?

De TrackJack GO! doet het allemaal.

TrackJack GO! installatie

Geen lastige installaties. Plug en play op de OBD2.

Voor de installatie van uw GPS tracker heeft u niemand anders nodig dan uzelf. Dit systeem plaatst u namelijk zelf met een kabel op de OBD2-poort van uw voertuig. Zo wordt het bijhouden van uw ritregistratie wel heel makkelijk!

Weet u niet waar de OBD-poort van uw auto zich bevindt? Dan helpen we u graag op weg. Laat ons weten welke auto u rijdt, dan vertellen onze experts waar u deze kunt vinden.

mini obd gps tracker

TrackJack GO!
OBD2 ritregistratie

De beste OBD2 GPS tracker op de markt.

  • Plug & play OBD2 GPS tracker
  • Betaal nooit meer dan nodig is! Nu slechts € 99,-
  • Altijd inzicht via account en app

Bestel hem nu direct online

Wilt u meer weten over
onze OBD GPS tracker?

We vertellen er met trots over. Neem contact met ons op via +31 10 8200 190 en kies optie 2 of plan direct een belafspraak met ons in. Wel zo makkelijk.

 

Neem contact op met Michelle van TrackJack

Alles binnen handbereik

Zoals u van ons mag verwachten zorgen we ervoor dat u via de app (zowel iPhone als Android) alle gegevens direct inzichtelijk hebt. En bent u niet onderweg? Dan gebruikt u uw online account gewoon via uw computer.

Wist u trouwens dat  de GO! binnen  heel Europa werkt? Zonder meerkosten.

TrackJack ritregistratie

Technische specificaties

MontageDoor u zelf, op de OBD2 poort
SimkaartIntern
GPSIntern
GPRSIntern
Gewicht55 gram
Afmetingen65 x 57 x 21 mm
Gegevensopslag7 jaar
In de verpakking• TrackJack GO!
• OBD2 Aansluitkabel
• 3M bevestigingssticker
• Systeemcode

kleine gps tracker obd2

Heeft u nog vragen?

Hoe klein is de TrackJack GO!

De GO! is een echt kleine GPS tracker en is eenvoudig in de OBD2 poort van uw auto te installeren. Het ritregistratiesysteem is 65 x 56 x 20,6 mm en dus heel makkelijk niet zichtbaar weg te werken.

Voldoet mijn ritregistratie aan de eisen van de Belastingdienst?

De ritregistratie die de OBD GPS tracker bijhoudt voldoet aan de eisen die de Belastingdienst stelt aan een sluitende ritregistratie.
Bent u op zoek naar het systeem dat tevens het Keurmerk RRS heeft, kiest u voor de TrackJack PRO Fiscaal 2, dat onze specialisten  bij u op locatie komen inbouwen.

Waar installeer ik de GPS tracker?

In bijna iedere auto sinds 2002 zit een OBD2 poort. Deze wordt ook door autobedrijven gebruikt om uw auto uit te lezen voor storingen of ander onderhoud. U klikt de aansluitkabel van de TrackJack GO! GPS tracker op deze poort. In veel auto’s is deze links of rechtsonder het dashboard  te vinden. De GPS tracker zelf  plakt u eenvoudig aan de binnenzijde van uw voertuig.

Hoe werkt de TrackJack GPS tracker?

De GPS systemen van TrackJack bepalen hun locaties aan de hand van verschillende satellieten, die dus heel specifiek kunnen bepalen waar uw voertuig is.

Op het moment dat uw mini GPS tracker is geïnstalleerd, wordt alle data aan de hand van GPRS  verzonden en opgeslagen naar  onze beveiligde server.  Hier wordt uiteraard met zorg omgegaan met  uw informatieveiligheid en alle geldende AVG-normen. Hier worden de data verwerkt  tot locaties op de kaart. Of, in het geval van ritregistratie, worden niet alleen alle locaties maar ook de starts en stops verwerkt tot een rit.

Wat is het verschil tussen de GO! en de PRO Fiscaal 2?

De PRO Fiscaal 2 voldoet aan de eisen die de Belastingdienst stelt om het Keurmerk Ritregistratiesystemen te kunnen dragen. Installatie op locatie door een gecertificeerd inbouwstation is daarvan een belangrijke eis. Ook kunt u bij de PRO Fiscaal 2 een zogeheten Audit-file uitdraaien die u kunt aanleveren aan de Belastingdienst, waarmee u een vereenvoudigde controle krijgt.

De TrackJack GO! verzamelt de gegevens die de Belastingdienst wil weten, maar beschikt niet over het Keurmerk. Dit betekent echter wel dat u zelf het systeem kunt installeren.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close