Kies uw taal

Welkom bij TrackJack

Het verhaal achter uw GPS oplossingen

Waarom zou u meer moeten betalen voor iets dat niet duur hoeft te zijn? Met die gedachte is TrackJack in 2009 opgericht. 13 jaar later en met inmiddels meer dan 60.000 verkochte track en trace systemen werkt TrackJack nog steeds volgens dat motto.

Inmiddels biedt TrackJack de beste rittenregistratiesystemen op de markt, voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen, dus volledig volgens de eisen van de Belastingdienst. Sterker nog, we zitten zelfs in de deelnemersraad.

De GPS trackers van TrackJack houden uw voertuigen en vaartuigen tot op detail in het oog en geven diefstal- en sabotagemeldingen af op het moment dat het nodig is.

Koppelingen met systemen als Salesforce, Outsmart, Informer, Movemove, MTC en Carsys maken het mogelijk om onze gegevens te koppelen aan uw bestaande systemen. U kunt  zelfs uw eigen softwarepakket koppelen met onze API.

En omdat u bij ons al met één jaar service kunt beginnen, zit u niet vast aan dure, langlopende contracten.  Ideaal.

trackjack europe ritregistratie

beste prijs garantie

Nog steeds de beste prijs

En dit alles nog steeds voor de scherpste prijzen op de markt. We bieden zelfs beste-prijs-garantie! Geen torenhoge maandelijkse bedragen maar een scherpe prijs voor u of uw onderneming.

Dit doen we doordat we geloven in kleinere marges en goede, langdurige samenwerkingen met onze klanten. Hierom weten duizenden zzp’ers, MKB’ers en groot zakelijke klanten ons weten te vinden.

trackjack gps tracking

development

Alles volledig in-house

TrackJack is een volledig Nederlandse onderneming. Dat betekent dat we niets outsourcen maar alles vanuit ons kantoor in Bergschenhoek doen.

Onze klantenservice staat u vijf dagen per week te woord, onze gekwalificeerde inbouwers komen – net als ons salesteam – graag naar u toe en ons development team ontwikkelt in-house de beste en veiligste oplossingen: uw online account en de smartphone app.

trackjack gps track en trace

TrackJack in twee minuten

Ruim 60.000 systemen gingen u voor

Onze partners

Op de hoogte blijven van TrackJack?

We vertellen u graag meer over de laatste ontwikkelingen.

Houd mij op de hoogte!

Blijf op de hoogte van TrackJack!

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding