Kies uw taal

Over TrackJack

Zo werken wij...

Wat fijn dat u meer over onze organisatie te weten wil komen. We stellen ons graag even aan u voor. In mei 2009 hebben wij onze deuren geopend in Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam. Er waren destijds al organisaties die zich specialiseerden in GPS-oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt, maar wij wilden het net even iets anders doen. Wij dachten dat het beter kon. Dergelijke systemen waren vaak hoog geprijsd, zowel in aanschaf als gebruik, werkten met lange contracten of abonnementen en organisaties waren niet transparant. Wij geloofden (en geloven er nog steeds in) dat wanneer je dit anders doet, de toepasbaarheid voor het ZZP-, MKB en groot zakelijke segment wordt vergroot.

Daarom kunt u van ons verwachten

  • Dat wij onze GPS-oplossingen zeer betaalbaar aanbieden, zowel in aanschaf als gebruik.
  • U altijd vooraf weet waar u aan toe bent, geen verborgen kosten of addertjes onder het gras.
  • U nooit vast zit aan langlopende contracten.
  • U contact heeft met het merk zelf; wij zijn ontwikkelaar van zowel de hard- en software.
  • U gebruik maakt van een gebruiksvriendelijk online account en smartphone app.

Bijna 10 jaar verder…

Met nu meer dan 45.000 aansluitingen kunnen wij met trots zeggen dat deze propositie is aangeslagen binnen de markt en mogen ons één van de grotere merken van Nederland noemen in rittenregistratie, GPS track en trace en Fleet Management oplossingen. Wij leveren door héél Europa, waar als onze producten ook standaard werken.

Met een team van 12 enthousiaste en gedreven collega’s werken wij dagelijks aan nieuwe ontwikkelingen, verbeteringen van huidige functionaliteiten en luisteren wij naar feedback vanuit onze klanten.

Net even wat meer

En daarnaast werken wij samen met diverse partners die koppelingen aanbieden in onze applicatie om het gebruik nog efficiënter en handiger te maken. Denk aan het koppelen van de rittenregistratie aan de boekhouding met Informer, het automatisch inlezen van tankbeurten van MTC of MoveMove of de koppeling met Werkbonapp. Lees hier meer over deze koppelingen.

Naast kwalitatief goed werkende producten, is vormgeving/een mooi en goed werkend design iets wat wij erg belangrijk vinden. Geen standaard functies of tools, maar net even wat meer. Na de eerste keer inloggen, begrijpt u wat wij bedoelen…

De meest gestelde vraag

Tenslotte krijgen wij vaak de vraag hoe het kan dat onze producten voorzien zijn van certificaten en keurmerken, kwalitatief hoogwaardig zijn, maar toch zo betaalbaar. Het simpele antwoord hierop hebben we bovenstaand al een klein beetje gegeven. Doordat wij producten betaalbaar aanbieden, vergroot dit de toepasbaarheid, maken we meer volume en kunnen hierdoor scherper inkopen. En daarnaast nemen wij genoegen met minder marge per product om ons merk nog verder te laten groeien.

Dit is kort samengevat wie wij zijn en wat wij doen. Mocht u nog meer toelichting wensen, bel ons gerust even via 010-8200190. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Bekijk in twee minuten wat wij voor u kunnen betekenen...

Onze partners

Logo_telematik-markt

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding