Kies uw taal

Rittenregistratie ZZP

U rijdt, wij doen de rittenregistratie

Als ZZP-er een rittenregistratie bijhouden voor uw zakelijke of privéauto? TrackJack neemt de  rittenregistratie  volledig voor de ZZP-er uit handen. U rijdt, wij registreren.  

Het rittenregistratiesysteem van TrackJack wordt bij u op locatie geïnstalleerd en vanaf dat moment  worden alle ritten en kilometers automatisch geregistreerd. Via uw online account bekijkt u de rittenregistratie, plaatst een eventuele opmerking en downloadt de administratie vervolgens naar PDF, Excel of ander bestand.
 Precies zoals de Belastingdienst  het wil, bevestigd  door het  Keurmerk voor ritregistratiesystemen.

Gemakkelijk én betaalbaar

  • Nooit meer met de hand een  rittenregistratie bijhouden
  • Dé online rittenregistratietool voor  ZZP-ers
  • Precies zoals de Belastingdienst het wil, wij zijn gecertificeerd
  • Installatie bij u op locatie waar en wanneer u  wilt
  • Gebruiksvriendelijke software & App
  • Meer dan 55.000  verkochte  systemen
  • 10 jaar garantie

Direct een vrijblijvende offerte?

rittenregistratie

Rittenregistratie fiscus proof

De  TrackJack PRO Fiscaal    voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst en is gecertificeerd met het  keurmerk voor RitRegistratieSystemen. Mocht u controle krijgen van de Belastingdienst, is dit meestal een verlichte controle omdat u gebruik maakt van een gecertificeerd rittenregistratiesysteem.

rittenregistratie ZZP-Belastingdienst

Eenvoudig in gebruik

ZZP Rittenregistratie - TrackJack

Gebruiksvriendelijke software & App

Gemakkelijk vanaf elke locatie inloggen op de pc of via de app voor de Smartphone of tablet. Geen licenties of software-installaties nodig.

ZZP rittenregistratie - online en app TrackJack

Gemakkelijk onderscheid privé en zakelijke kilometers

Binnen de rittenregistratie kunt u gemakkelijk onderscheid maken in privé- en zakelijke kilometers. Zo kunt u kantooruren instellen waarbinnen ritten automatisch zakelijk zijn er hierbuiten privé. Daarnaast kunt u gebruik maken van een privéknop in de smartphone app of een fysieke privéknop in de auto. En uiteraard kan het karakter van een rit achteraf altijd nog worden aangepast.

rittenregistratie zzp prive-en-zakelijk

Tankpas koppelen

Maakt u als ZZP-er gebruik van een  MoveMove mobiliteitspas? Met deze koppeling worden tankbeurten voortaan weergegeven binnen de   rittenregistratie  en krijgt u bericht als u het straatparkeren bent vergeten af te melden.

Rittenregistratie ZZP-tankpas-TrackJack

Informer boekhouding koppeling

Koppel uw rittenregistratie aan uw boekhouding in  Informer  en bekijk alle gereden ritten en kilometers in het boekhoudpakket. Met een handige declaratieknop declareert u de kilometers direct  in de boekhouding.

ZZP-rittenregistratie informer-boekhouding

Zo werkt de rittenregistratie voor ZZP-ers

Montage bij u op locatie

Als ZZP-er bent u druk genoeg. Daarom hoeft u voor de installatie niet naar ons toe te komen, wij komen naar u! Dit betekent dat wij een professionele  installatie voor u verzorgen in Nederland, waar en wanneer u wilt.

Rittenregistratie ZZP-Inbouw

Rittenregistratie downloaden

U kunt de rittenregistratie wanneer u maar wilt downloaden naar PDF, Excel of Fiscaal bestand voor de Belastingdienst. Zo hoeft u het bestand alleen nog maar op te slaan of uit te printen.

Handig: stel periodieke rapporten in en ontvang elke maand automatisch uw rittenregistratie in de mailbox.

rittenregistratie zzp downloaden

ZZP-er Casper de Kwant vertelt over zijn ervaring met TrackJack

Extra korting voor leden van ZZP Nederland

Wij zijn partner van ZZP Nederland  en dat betekent dat u als lid extra korting  krijgt.  Zo betaalt u slechts € 184,- voor de TrackJack PRO Fiscaal inclusief installatie bij u op locatie!

Bekijk de actie bij ZZP Nederland

Rittenregistratie ZZP-Fiscaal

Of liever een offerte?

Heeft u vragen of wenst u verder geïnformeerd te worden?  Dan staan wij u graag te woord via t: 010-8200190 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

rittenregistratie zzp offerte

close
All TrackJack websites use cookies. By using these websites, you agree to our use of cookies. More information Close notification