Kies uw taal

Fleet Management

Inzicht, overzicht en controle op uw wagenpark

Met Fleet Management zorgt u voor grip op uw fleet, waardoor u aanzienlijke besparingen kunt realiseren en daarnaast inzicht heeft in elke beweging van een voertuig.   Of u nu een groot of klein wagenpark heeft,  er rijden voertuigen    op de weg die u zo efficiënt mogelijk wilt inzetten. TrackJack geeft u inzicht  in uw Fleet met handige Fleet Management tools zodat u kunt sturen op de tijdsbesteding van medewerkers, de verhouding privé/zakelijk autogebruik, een goede en efficiënte planning en een juiste inrichting van de fiscale ritregistratie.

Fleet Management tools

U krijgt volledige controle over uw fleet met diverse fleet management tools en heeft inzicht in o.a. de locaties van uw medewerkers, de verhouding privé/zakelijke autogebruik, het aantal uren dat uw medewerkers onderweg zijn, de afstanden die worden afgelegd en meer.

Fleet Management TrackJack

Online applicatie en Smartphone app

Met een   online account beheert u het wagenpark vanaf elke gewenste locatie met internetverbinding.  U bent altijd up-to-date en heeft niet te maken met software-installaties of licenties. Er kan met meerdere personen tegelijkertijd worden ingelogd en u kunt verschillende  beheerlagen aanmaken zodat elke afdeling/medewerker met een eigen account inlogt.

En bent u onderweg? Dan gebruik u de TrackJack app en heeft u alle gegevens binnen handbereik.

Fleet Management Account en App

Actueel inzicht in locaties

U heeft  altijd inzicht in de locaties van voertuigen/medewerkers. U kunt inzoomen tot op straat detail of  een route laten berekenen naar het volgende adres.

Fleet Management TrackJack Posities

Kilometerregistratie Fiscus Proof

Eén van de fleet management tools is een  volledige kilometerregistratie van de voertuigen. Hierbij wordt geregistreerd: het startadres, stopadres, tijden, de gereden route,  snelheden tijdens de rit, het aantal afgelegde kilometers en de eindstand van de kilometerteller. Alles precies zoals de Belastingdienst wil, gecertificeerd met het keurmerk voor RitRegistratiesystemen.

Fleet Management Kilometerregistratie

Meerdere bestuurders per voertuig

Door middel van berijdersidentificatie wordt geregistreerd welke bestuurder wanneer heeft gereden.  Elke bestuurder krijgt een eigen ID key en scant deze in de auto zodra hij/zij gaat rijden.  Als er niet wordt gescand, volgt een pieptoon zodat het scannen nooit vergeten kan worden.

Fleet Management Berijdersidentificatie

Beheer uw fleet door heel Europa

Omdat  uw fleet niet alleen in Nederland hoeft te rijden,  heeft u dekking binnen alle 28-EU landen zonder extra kosten. Daarnaast werkt het systeem provider onafhankelijk.  Mocht bijvoorbeeld KPN een storing hebben, stapt  het systeem direct over op een andere provider zodat deze  altijd werkzaam blijft en locaties  doorgegeven kunnen worden.

Europese dekking

Tankpas en boekhouding koppelen

In samenwerking met MultiTankcard  en MoveMove bieden wij u de mogelijkheid om de Tankpas te koppelen aan de kilometerregistratie. Hier worden  tankbeurten automatisch weergegeven binnen de rapportages van de kilometerregistratie .

Fleet Management Tankpas

Montage op locatie

Wij werken met professionele  en ervaren monteurs die de installatie  op locatie uitvoeren door heel Nederland. Dit betekent dat wij bij u op kantoor kunnen installeren, maar ook naar een andere locatie kunnen komen waar het voertuig zich dan bevindt.  U geeft aan wat u wensen zijn,  en de planning  zorgt voor een passende afspraak.

Installateur TrackJack

Vrijblijvende offerte?

Overtuig uzelf en vraag een vrijblijvende offerte aan. U zult positief versteld staan van de tarieven.

Offerte aanvragen

Contact-michelle

Partners

close