Kies uw taal

Fleetmanagement oplossingen van TrackJack

Fleet Management software van TrackJack®

Inzicht, overzicht en controle op uw wagenpark

Met de Fleet management software van TrackJack zorgt u voor grip op uw fleet. U realiseert een aanzienlijke besparing en krijgt inzicht in elke beweging van de voertuigen. Of u nu een groot of klein wagenpark heeft,  er rijden voertuigen    op de weg die u zo efficiënt mogelijk wilt inzetten.

TrackJack geeft u inzicht  in uw Fleet met handige Fleet management tools zodat u kunt sturen op de tijdsbesteding van medewerkers, de verhouding privé/zakelijk autogebruik, een goede en efficiënte planning en een juiste inrichting van de fiscale ritregistratie.

Fleet management systeem

U krijgt volledige controle over uw fleet met ons fleet management systeem:

  • GPS tracking door héél Europa
  • Rittenregistratie, volledig fiscus proof
  • Kilometerregistratie privé/zakelijk autogebruik
  • Inzicht in brandstofverbruik & urenregistratie
  • Handige rapportagetools
  • Koppelingen met externe applicaties
  • Beheer via online software  en   smartphone app

Bestel direct online     Vraag offerte aan

Fleet Management TrackJack

Actueel inzicht in locaties

U heeft  altijd en overal inzicht in de locaties van uw voertuigen en medewerkers. Door  heel Europa.  Uiteraard hoort hier rijrichting, snelheid en de eerdere locaties per voertuig bij.

U kunt inzoomen tot op straat detail en een route laten berekenen naar het volgende adres.

Fleet Management TrackJack Posities

Is mijn kilometerregistratie Fiscus Proof?

Eén van de fleet management tools is een  volledige kilometerregistratie van de voertuigen. Hierbij wordt  het startadres, stopadres, tijden, de gereden route,  snelheden tijdens de rit, het aantal afgelegde kilometers én de eindstand van de kilometerteller geregistreerd.

Alles precies zoals de Belastingdienst wil, gecertificeerd met het keurmerk voor RitRegistratiesystemen.

Fleet Management Kilometerregistratie, met keurmerk voor de belastingdienst

Brandstof management

TrackJack biedt de mogelijkheid om uw tankpas van MoveMove of MultiTankcard te koppelen aan uw account.

Hiermee heeft u na iedere tankbeurt inzicht in het brandstofverbruik van een voertuig. Zo kunt u onder andere  het aantal gereden kilometers sinds de laatste tankbeurt, het gemiddelde verbruik en de CO2-uitstoot inzien. En vergelijk het daadwerkelijke verbruik ten opzichten van de fabrieksopgave.

brandstofverbruik

Inzicht in rijgedrag,
sturing op efficiëntie

In de rittenregistratie bekijkt u eenvoudig en snel de laatst gereden routes. U heeft inzicht in onder andere  de totale reisduur, afstand en gemiddelde snelheid.

Bekijk of de kortste route is afgelegd of dat dit efficiënter had gekund. Daarnaast kunt u rijgedrag bekijken met onze Green Driving Index. Met snel optrekken, hard remmen of scherp door bochten nemen uw medewerkers het in een competitie tegen elkaar op.

Vertel me hier meer over

fleetmanagement inzicht in rijgedrag

Heeft u meer bestuurders per voertuig?

Door middel van berijdersidentificatie wordt geregistreerd welke bestuurder wanneer heeft gereden.  Elke bestuurder krijgt een eigen ID key en scant deze in de auto zodra hij/zij gaat rijden.

Als er niet wordt gescand, volgt een pieptoon zodat het scannen nooit vergeten kan worden.

Lees meer over bestuurdersidentificatie

Fleet Management Berijdersidentificatie

Waar kan ik mijn fleet in de gaten houden?

Omdat  uw fleet natuurlijk niet alleen in Nederland hoeft te rijden,  heeft u dekking binnen  35 Europese landen zónder extra kosten.

Daarnaast werkt het systeem provider onafhankelijk.  Mocht bijvoorbeeld KPN een storing hebben, stapt  het systeem direct over op een andere provider, zodat deze  altijd werkzaam blijft en locaties  doorgegeven kunnen worden.

GPS tracker met Standaard Europese dekking

Online applicatie en Smartphone app

De TrackJack fleetmanagement software werkt volledig online. U bent altijd up to date en heeft niet te maken met software-installaties of licenties. Er kan met meerdere personen tegelijkertijd worden ingelogd en u kunt verschillende  beheerlagen aanmaken zodat elke afdeling/medewerker met een eigen account inlogt.

En bent u onderweg? Dan gebruik u de TrackJack app en heeft u alle gegevens binnen handbereik.

   

Fiscale Rittenregistratie - Online account

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
op het gebied van fleet management?

We vertellen u er graag meer over.

Houd me op de hoogte

Blijf op de hoogte van TrackJack!

Tankpas en boekhouding koppelen

In samenwerking met MultiTankcard  en MoveMove bieden wij u de mogelijkheid om de Tankpas te koppelen aan de kilometerregistratie. Hier worden  tankbeurten automatisch weergegeven binnen de rapportages van de kilometerregistratie.   Koppel uw kilometerregistratie  aan uw boekhouding via Informer.

Fleet Management Tankpas

En slechts enkele centimeters groot..

Door middel van een kleine geavanceerde GPS tracker in de voertuigen, worden alle gegevens voor een efficiënt fleet management geregistreerd.  Het “kastje” is slechts enkele centimeters groot en wordt  buiten het zicht geïnstalleerd.

Vertel me hier meer over

Fleet management GPS Tracker - TrackJack

Montage bij u op locatie

Wij werken met professionele  en ervaren monteurs die de installatie  op locatie uitvoeren door heel Nederland. Dit betekent dat wij bij u op kantoor kunnen installeren, maar ook naar een andere locatie kunnen komen waar het voertuig zich dan bevindt.  U geeft aan wat u wensen zijn,  en de planning  zorgt voor een passende afspraak.

Installateur TrackJack

Uitzendbureau Veldwerk beheert 71 voertuigen met TrackJack

Bekijk de video
Kilometerregistratie TrackJack Veldwerk

Boris de Veld gebruikt TrackJack voor een efficiënte planning, wagenparkbeheer en kilometerregistratie voor de Belastingdienst.

Antes beheert haar fleet van 150 bestuurders met TrackJack

Bekijk de video
Klantervaring TrackJack Antes

Logistiek manager Johan Groeneveld vertelt over het gebruik van TrackJack voor 150 bestuurders in 64 voertuigen. Planning, fiscale rittenregistratie en meer.

Wilt u meer informatie?

Heeft u interesse in onze fleetmanagement software? Wij helpen u graag verder met een passend advies en offerte.

Neem contant op met Michelle van TrackJack voor uw GPS tracking offerte

Beoordeeld met een 9.9 door onze gebruikers.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Wat kan ik met fleet management software?

Met de fleet management software van TrackJack heeft u inzicht in locaties van de gehele fleet. Bekijk in één overzicht waar alle voertuigen staan, bekijk uren- en kilometerregistraties, tankbeurten, het brandstofverbruik en meer. Kortom, ken elke beweging van elk voertuig. Bovendien heeft u een sluitende rittenregistratie dat voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

Heb ik ook rittenregistratie met een fleet management software?

Jazeker, het fleetmanagement systeem van TrackJack zet de gemeten coördinaten om naar ritten. Per rit wordt het start- en stopadres, totaal aantal kilometers, begin- en aankomsttijd, de bestuurder en het karakter van de rit geregistreerd.

Hoe traceer ik mijn voertuigen?

Het fleet management systeem  wordt gemonteerd in een voertuig en meet – afhankelijk van het gekozen product – locaties om de 30 seconden tot iedere 12 uur en verstuurt de gegevens naar uw eigen online account. Via de fleet management software logt u in via internet of via de TrackJack app en bekijkt u op ieder gewenst moment de locatie van het gehele wagenpark.

Hoe werkt de fleetmanagement software van TrackJack?

Door middel van GPS (satellieten) en GPRS (GSM-netwerk) worden locaties van het fleet management systeem bepaald en beveiligd verstuurd naar onze online software. Vervolgens bekijkt u via uw eigen online account of de TrackJack app de actuele locaties, geschiedenis en de volledige rittenregistratie.

Zie ik in één overzicht waar mijn voertuigen zich bevinden?

Jazeker. Ongeacht van hoeveel fleet management u gebruikt maakt, u bekijkt op één kaart de locaties van alle voertuigen.

Ik wil gebruik maken van de fleet management software. Wat zijn de kosten?

U beschikt al over een fleet management systeem van TrackJack vanaf € 145,- excl. btw. Daarnaast kiest u een servicelevel op basis van uw wensen en behoeften. Dat kan al vanaf €12,56 ex. btw per jaar. Wilt u  gebruik maken van alle fleet mangement functies die onze software biedt, zijn de jaarlijkse kosten € 79,- excl. btw per voertuig.

Heb ik inzicht in het rijgedrag van iedere bestuurder?

Jazeker, de fleet management software van TrackJack laat u zien welke route er is gereden, de totale reisduur, afstand en gemiddelde snelheid. Bereken met de routeplanner hoe lang het nog rijden is naar het volgende adres en check of er daadwerkelijk via de snelst mogelijke route is gereden.

Heb ik inzicht in het brandstofverbruik van iedere auto?

De fleet management software kan gekoppeld worden aan een tankpas, waarbij u na iedere tankbeurt inzicht heeft in het brandstofverbruik. Bekijk het gemiddelde brandstofverbruik, CO2-uitstoot en vergelijk de resultaten met de fabrieksopgave.

Hoe monteer ik het fleet management systeem?

Het fleetmanagement systeem wordt bij u op locatie gemonteerd achter het dashboard van het voertuig, volledig uit het zicht. Het systeem wordt aangesloten op de plus, min en geschakelde plus. Ook kunt u ervoor kiezen de montage zelf te verrichten.

Welke app kan ik gebruiken voor het traceren?

Met de TrackJack app (gratis downloaden) traceert u alle fleet management systemen in uw account. Deze app kunt u downloaden in Appstore of Playstore of u kunt gebruik maken van een webversie waardoor de TrackJack app op elk type device kan worden gebruikt.

Hoe lang blijft de locatiegeschiedenis van het fleet management systeem bewaard?

Afhankelijk van welk product u kiest, blijven alle gegevens tot 24 maanden opgeslagen. Zo kunt u dus altijd terugkijken waar het voertuig tot twee jaar geleden is geweest. De fleetmanagement software slaat de rittenregistratie ook 24 maanden op die u op elk gewenst moment kunt downloaden.

Hoe lang moet ik de geregistreerde ritten van de fleet bewaren?

De rittenregistratie van een voertuig dient zeven jaar bewaard te blijven voor de Belastingdienst. Wij raden daarom aan minimaal één keer per jaar de rittenregistratie te exporteren naar Excel, PDF of een Fiscaal rapport mocht u de gegevens gebruiken voor de rittenregistratie voor de Belastingdienst.

Werkt het fleet management systeem in heel Europa?

Jazeker, het fleet management systeem heeft Europese dekking. De SIM-kaart in het fleet management systeem schakelt automatisch over naar de beste provider op het moment dat u over de grens gaat of wanneer er storing zou zijn bij een specifieke provider.

Werkt de fleet management software ook als er meerdere bestuurders per voertuig zijn?

Jazeker, de fleet management software is zo ontwikkeld dat er meerdere bestuurders per voertuig kunnen rijden. Met behulp van berijdersidentificatie herkent het fleet management systeem welke bestuurder rijdt en registreert deze bestuurder in de rittenregistratie.

Kan ik het fleet management systeem koppelen aan mijn tankpas?

Jazeker, dat is mogelijk. Het fleetmanagement systeem kan gekoppeld worden aan MultiTankCard (MTC) en de tankpas van MoveMove. Iedere tankbeurt verschijnt in het rittenoverzicht en na iedere tankbeurt heeft u inzicht in o.a. het brandstofverbruik.

Kan ik het fleet management systeem koppelen aan mijn boekhouding?

Ook dat is mogelijk. Het fleet management systeem van TrackJack kan gekoppeld worden aan het boekhoudpakket van Informer. Hierdoor kunt u de rittenregistratie koppelen met uw boekhouding,

Hoe groot is het fleet management systeem?

Het fleet management systeem is slechts enkele centimeters groot en kan daardoor eenvoudig uit het zicht gemonteerd worden. Afmetingen: 6,5 x 5,6 x 1,9 cm. U kunt het vergelijken met een kleine GPS tracker.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding