Kies uw taal

Fleetmanagement - TrackJack

Fleet Management software van TrackJack®

Inzicht, overzicht en controle op uw wagenpark

Met de Fleet management software van TrackJack zorgt u voor grip op uw fleet. U realiseert een aanzienlijke besparing en krijgt inzicht in elke beweging van de voertuigen. Of u nu een groot of klein wagenpark heeft,  er rijden voertuigen    op de weg die u zo efficiënt mogelijk wilt inzetten. TrackJack geeft u inzicht  in uw Fleet met handige Fleet management tools zodat u kunt sturen op de tijdsbesteding van medewerkers, de verhouding privé/zakelijk autogebruik, een goede en efficiënte planning en een juiste inrichting van de fiscale ritregistratie.

Direct een vrijblijvende offerte?

Fleet management tools

U krijgt volledige controle over uw fleet met onze fleet management tools:

 • GPS tracking door héél Europa
 • Rittenregistratie, fiscus proof
 • Kilometerregistratie privé/zakelijk autogebruik
 • Inzicht in brandstofverbruik
 • Urenregistratie
 • Handige rapportagetools
 • Koppelingen met externe applicaties
 • Beheer via online software  en   smartphone app.
 • Meer dan 55.000 aansluitingen
  Direct een vrijblijvende offerte?

Fleet Management TrackJack

Online applicatie en Smartphone app

De TrackJack fleetmanagement software werkt volledig online. U bent altijd up to date en heeft niet te maken met software-installaties of licenties. Er kan met meerdere personen tegelijkertijd worden ingelogd en u kunt verschillende  beheerlagen aanmaken zodat elke afdeling/medewerker met een eigen account inlogt.

En bent u onderweg? Dan gebruik u de TrackJack app en heeft u alle gegevens binnen handbereik.

 

Fleet Management Account en App

Actueel inzicht in locaties

U heeft  altijd inzicht in de locaties van voertuigen/medewerkers. U kunt inzoomen tot op straat detail of  een route laten berekenen naar het volgende adres.

Fleet Management TrackJack Posities

Kilometerregistratie Fiscus Proof

Eén van de fleet management tools is een  volledige kilometerregistratie van de voertuigen. Hierbij wordt geregistreerd: het startadres, stopadres, tijden, de gereden route,  snelheden tijdens de rit, het aantal afgelegde kilometers en de eindstand van de kilometerteller. Alles precies zoals de Belastingdienst wil, gecertificeerd met het keurmerk voor RitRegistratiesystemen.

Fleet Management Kilometerregistratie

Inzicht in brandstofverbruik

Zodra de tankpas is gekoppeld, heeft u na iedere tankbeurt inzicht in het brandstofverbruik van een voertuig. U heeft inzicht in o.a. het aantal gereden kilometers sinds de laatste tankbeurt, het gemiddelde verbruik en de CO2-uitstoot. Vergelijk het daadwerkelijke verbruik ten opzichten van de fabrieksopgave.

brandstofverbruik

Inzicht in rijgedrag, sturing op efficiëntie

In de rittenregistratie bekijkt u eenvoudig en snel de laatst gereden route. U heeft inzicht in o.a. de totale reisduur, afstand en gemiddelde snelheid. Bekijk of de kortste route is afgelegd of dat dit efficiënter had gekund. Bereken daarnaast hoe lang het nog rijden is tot het volgende adres met onze routeplanner.

Rijgedrag

Wisselende bestuurders per voertuig

Door middel van berijdersidentificatie wordt geregistreerd welke bestuurder wanneer heeft gereden.  Elke bestuurder krijgt een eigen ID key en scant deze in de auto zodra hij/zij gaat rijden.  Als er niet wordt gescand, volgt een pieptoon zodat het scannen nooit vergeten kan worden.

Fleet Management Berijdersidentificatie

Beheer uw fleet door heel Europa

Omdat  uw fleet niet alleen in Nederland hoeft te rijden,  heeft u dekking binnen  28 Europese landen zonder extra kosten. Daarnaast werkt het systeem provider onafhankelijk.  Mocht bijvoorbeeld KPN een storing hebben, stapt  het systeem direct over op een andere provider zodat deze  altijd werkzaam blijft en locaties  doorgegeven kunnen worden.

Europese dekking

Tankpas en boekhouding koppelen

In samenwerking met MultiTankcard  en MoveMove bieden wij u de mogelijkheid om de Tankpas te koppelen aan de kilometerregistratie. Hier worden  tankbeurten automatisch weergegeven binnen de rapportages van de kilometerregistratie.   Koppel uw kilometerregistratie  aan uw boekhouding via Informer.

Fleet Management Tankpas

Slechts enkele centimeters groot

Door middel van een kleine geavanceerde GPS tracker in de voertuigen, worden alle gegevens voor een efficiënt fleet management geregistreerd.  Het “kastje” is slechts enkele centimeters groot en wordt  buiten het zicht geïnstalleerd.

Fleet management - TrackJack

Montage op locatie

Wij werken met professionele  en ervaren monteurs die de installatie  op locatie uitvoeren door heel Nederland. Dit betekent dat wij bij u op kantoor kunnen installeren, maar ook naar een andere locatie kunnen komen waar het voertuig zich dan bevindt.  U geeft aan wat u wensen zijn,  en de planning  zorgt voor een passende afspraak.

Installateur TrackJack

Uitzendbureau Veldwerk beheert 71 voertuigen met TrackJack

Bekijk de video
Kilometerregistratie TrackJack_Veldwerk

Boris de Veld gebruikt TrackJack voor een efficiënte planning, wagenparkbeheer en kilometerregistratie voor de Belastingdienst.

Antes beheert 150 bestuurders met TrackJack

Bekijk de video
KLantverhalen-Antes

Logistiek manager Johan Groeneveld vertelt over het gebruik van TrackJack voor 150 bestuurders in 64 voertuigen. Planning, fiscale rittenregistratie en meer.

Vrijblijvende offerte?

Heeft u interesse in onze fleetmanagement software? Wij helpen u graag verder met een passend advies en offerte.  U zult positief versteld staan van de tarieven.

Offerte aanvragen

Contact-michelle

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding