Kies uw taal

De TrackJack Podcast

Voor al uw lastige vragen onderweg

Er komt nogal wat kijken bij het besluit voor bijtelling of niet. En als je niet wilt bijtellen, moet je kunnen aantonen dat je niet meer dan 500 kilometer privé hebt gereden. Maar mag je werkgever zomaar een ritregistratiesysteem in je auto plaatsen? En wat gebeurt er met de data?   

En als het er eenmaal in zit, wat zijn precies zakelijke ritten en privé ritten?  En kan de Belastingdienst dan zomaar al mijn ritten inzien?


De experts aan het woord

TrackJack is in gesprek gegaan met de vooraanstaande experts uit het veld.
Luistert u mee?

  1. Jan van Delft. Voorzitter van de Vereniging Zakelijke Rijders vertelt ons alles over de bijtelling, de 500 kilometer en de mogelijke veranderdingen.

  2. Heleen Elbert. Dé fiscaal jurist met alle kennis op het gebied van autobelasting. Ze legt ons uit wat nou precies zakelijke en privé ritten zijn. En wat nou als je meerdere werkgevers  hebt?

  3. Frank Melis. Advocaat, gespecialiseerd in intellectueel eigendom en IT neemt ons mee in de AVG, privacy en het veilig en goed bewaren van gegevens.

  4. Heleen Elbert keert terug. Met 10 jaar ervaring als Belastinginspecteur deelt ze de kneepjes van het vak en waar de fiscus nou precies op let in een sluitende rittenregistratie.

Luister nu  op Spotify      Of luister op Apple Podcast

de TrackJack podcast

Of luister direct op onze website

Aflevering 1: Bijtelling en 500 kilometer privé

Aflevering 3: Veiligheid van uw gegevens

Aflevering 2: Wat is nou zakelijk en wat is privé?

Aflevering 4: Wat bekijkt de Belastingdienst?


Wilt u meer weten? Of heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op en we brengen u graag in contact met de juiste experts! Bel op 010 8200190 of kies direct voor een afdeling.

Stel uw vraag nu!

Neem contact op met Michelle van TrackJack

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding