Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

De TrackJack Podcast

Bent u op zoek naar de juiste informatie over bijtelling, de Belastingdienst of alles omtrent privacy? De TrackJack Podcast gaat in gesprek met vooraanstaande  experts en bedrijven om de waarheid voor u boven tafel te krijgen.

De toekomst van elektrisch rijden, zero emissie zones en CO2 uitstoot of de toegevoegde waarde van het Keurmerk Ritregistratiesystemen? Mag je werkgever zomaar een ritregistratiesysteem met keurmerk in je auto plaatsen? En wat gebeurt er met de data?   En als het er eenmaal in zit, wat zijn precies zakelijke ritten en privé ritten?  Hoe zit het met EV’s, CO2-uitstoot en duurzaamheid van mobiliteit?  En hoe kunt u nou efficiënter werken?

de TrackJack podcast

Luister direct op onze website

Aflevering 12: Vandebron over de elektrische revolutie

Aflevering 10: ZZP Nederland over ondernemen

Aflevering 8: Heeft elektrisch rijden de toekomst

Aflevering 6: Waarom het Keurmerk Ritregistratie?

Aflevering 4: Wat bekijkt de Belastingdienst?

Aflevering 2: Wat is nou zakelijk en wat is privé?

Aflevering 11: OutSmart over papierloos werken

Aflevering 9: De zakelijke mobiliteit van nu

Aflevering 7: de youngtimer en yougtimerregeling

Aflevering 5: Zero emissie zones en CO2-uitstoot

Aflevering 3: Veiligheid van uw gegevens

Aflevering 1: Bijtelling en 500 kilometer privé


Luister nu  op Spotify      Luister op Apple Podcast


De experts aan het woord

TrackJack is in gesprek gegaan met de vooraanstaande experts uit het veld.
Heeft u geen tijd om te luisteren, maar wilt u het artikel liever lezen?

 1. Jan van Delft. Voorzitter van de Vereniging Zakelijke Rijders vertelt ons alles over de bijtelling, de 500 kilometer en de mogelijke veranderingen.
  Lees het gesprek over Bijtelling 2022 hier

 2. Heleen Elbert. Dé fiscaal jurist met alle kennis op het gebied van autobelasting. Ze legt ons uit wat nou precies zakelijke en privéritten zijn. En wat nou als je meerdere werkgevers hebt?
  Lees het gesprek over privé en zakelijke ritten hier

 3. Frank Melis. Advocaat, gespecialiseerd in intellectueel eigendom en IT, neemt ons mee in de AVG, privacy en het veilig en goed bewaren van gegevens.
  Lees het gesprek over AVG en privacy hier

 4. Heleen Elbert keert terug. Met 10 jaar ervaring als Belastinginspecteur deelt ze de kneepjes van het vak en waar de fiscus nou precies op let in een sluitende rittenregistratie.
  Lees het gesprek over de Belastingdienst

 5. Thomas Reitsma.  Manager Transport bij evofenedex.   Hoe zit het met de zero emissiezones en CO2-uitstoot waar je de laatste tijd steeds over hoort? En wat moet een ondernemer daarmee?
  Lees het artikel over CO2-uitstoot

 6. Michel Jochems. Manager bij de stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen. Hij geeft de ins en outs over waarom je moet kiezen voor een keurmerksysteem en wat het keurmerk RSS allemaal doet.
  Lees het artikel over het Keurmerk Ritregistratiesystemen

 7. Jeroen Kooren. Eigenaar van ClassicMaster in Oud Gastel. Hoe zit het nou eigenlijk met de youngtimer en die interessante bijtellingsregels voor youngtimers?  
  Lees het artikel over de youngtimer

 8. Maarten van Biezen. Bestuurslid bij de Vereniging Elektrische Rijders, directeur bij RouteZERO én voorzitter van Klimaatakkoord mobiliteit Rotterdam. Hoe zit dat nou met elektrisch rijden en de toekomst?

 9. Mariska Hustings. Directeur bij de Vereniging Zakelijke Rijders snijdt álle actuele onderwerpen aan over zakelijke mobiliteit. Betalen naar gebruik, mobiliteitsbudget, laadpaal, verplichting en meer.

 10. Kay Burger. Werkzaam bij ZZP Nederland, dé stichting voor de zelfstandig ondernemer in Nederland. Wat adviseren ze de ZZP’er, maar wat vooral ook niet in het huidige klimaat?

 11. Bas Langenhuizen. Managing Director van OutSmart vertelt ons over papierloos werken, digitale werkbonnen en efficiënter werken én plannen. 

 12. Rowald Oosterkamp. De wereld is elektrisch. Hoofd van elektrische mobiliteit bij Vandebron over 100% groene energie, 100% van de tijd.
de TrackJack podcast

De wereld is elektrisch.


Wilt u meer weten? Of heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op en we brengen u graag in contact met de juiste experts! Bel op 010 8200190 of kies direct voor een afdeling.

Stel uw vraag nu!

Neem contact op met Michelle van TrackJack

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close