Kies uw taal

Urenregistratie

Direct inzicht in de actieve uren van uw materieel of medewerkers

Wilt u een overzichtelijke urenregistratie van de tijdsbesteding van uw buitendienstmedewerkers? Of wilt u zien hoeveel uur uw materieel heeft gedraaid? TrackJack biedt u een automatische urenregistratie waarin u direct kunt zien hoeveel klanten uw medewerkers hebben bezocht, hoeveel uren ze onderweg zijn geweest en hoeveel kilometer er is afgelegd. Of hoeveel uur een machine heeft gedraaid.

De voordelen van een complete urenregistratie

  • Automatisch een betrouwbare urenregistratie
  • Volledig online inzichtelijk en via Smartphone app
  • Alle ritgegevens worden geregistreerd
  • Volledig inzicht in de efficiency van de buitendienst
  • Nauwkeurige actuele gegevens
  • Verhoging van de productiviteit

Door het proces van het invullen van urenstaten te automatiseren, neemt de productiviteit van uw medewerkers toe en u verkleint de hoeveelheid administratie. Daarnaast hebt u nooit meer discussies met klanten of medewerkers over gemaakte of gereden uren. Met de automatische urenregistratie hebt u een volledig overzicht, tot op de minuut nauwkeurig.

Hoe werkt het?

Zodra uw buitendienstmedewerkers gaan rijden, start de registratie van uren. Als de auto stopt, wordt dit ook geregistreerd. U heeft hier geen rittenregistratiemodule voor nodig, de urenregistratie is inclusief bij aanschaf.

In het persoonlijk internetaccount kunt u de actuele locatie van uw medewerkers zien en de urenregistratie op ieder moment van de dag opvragen.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding