Kies uw taal

Wat kunnen we voor u betekenen?

TrackJack is de specialist in GPS-oplossingen. Van het traceren van objecten door middel van GPS track en trace, een sluitende kilometerregistratie voor de Belastingdienst tot Fleet Management Tools voor het beheren van uw wagenpark. Waar gaat uw interesse naar uit?

Waarom TrackJack?

Wij zijn een frisse, dynamische en innovatieve organisatie gespecialiseerd in kilometerregistratie– en GPS Track & trace oplossingen. Met een enthousiast team werken wij dagelijks aan nieuwe ontwikkelingen. Wij vinden het belangrijk kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs zodat onze producten voor elke organisatie toegankelijk zijn. Maak kennis met TrackJack en ervaar zelf de voordelen!

  • Betaalbaar en gebruiksvriendelijk
  • Geen langlopende contracten
  • In house ontwikkeling hard- en software
  • Werking door heel Europa
  • Beheer volledig online en via app
  • Meer dan 40.000 verkochte producten

Read more about TrackJack

TrackJack-map-Netherlands

We stellen ons graag aan u voor...

Kilometerregistratie voor de Belastingdienst

Vanaf € 5,75 per maand beschikt u over een volledig automatische kilometerregistratie die u online bekijkt en beheert. Onze kilometerregistratie voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en is gecertificeerd. Lees meer over de kilometerregistratie van TrackJack.

Read more

TrackJack-travellog-

Fleet Management

Of u nu over een groot of klein wagenpark beschikt, er rijden voertuigen op de weg die u zo efficiënt mogelijk wilt inzetten. TrackJack geeft u inzicht in uw Fleet met handige Fleet Management tools zodat u kunt sturen op de tijdsbesteding van medewerkers, de verhouding privé/zakelijk autogebruik, een goede en efficiënte planning en een juiste inrichting van de fiscale rittenregistratie.

More about Fleet Management

TrackJack-Fleet-Management

Gratis app voor smartphone en tablet

Ook onderweg heeft u alle gegevens binnen handbereik met de TrackJack app. Geschikt voor Android en iOS.

TrackJack_app_ios TrackJack_app_google

Read more

TrackJack_app

Gegevens online beheren vanaf elke locatie

U beschikt over een gepersonaliseerd online account waarop alle gegevens beschikbaar worden gesteld. Zo heeft u altijd en overal inzicht, hoeft u geen software te installeren en kunt u met meerdere gebruikers op één account tegelijk werken.

More information

TrackJack-Portal

Handige Koppelingen

Maak gebruik van koppelingen tussen TrackJack en andere producten voor het samenbrengen, vereenvoudigen en professionaliseren van uw administratie en beheer.

More about links

TrackJack-links

close
All TrackJack websites use cookies. By using these websites, you agree to our use of cookies. More information Close notification