Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Hoe werkt GPS tracking?

Nu inzichtelijk is hoe GPS werkt, is het een kleine stap naar de werking van GPS tracking.

In een eerder artikel beschreven we al hoe GPS nu eigenlijk werkt. De GPS systemen van TrackJack bepalen hun locaties aan de hand van verschillende satellieten, die dus heel specifiek kunnen bepalen waar uw auto, scooter, boot of container is.

Op het moment dat uw GPS volgsysteem is ingebouwd, hoeft u deze er nooit meer uit te halen.  Alle data wordt namelijk aan de hand van GPRS  verzonden naar  onze beveiligde server, waarvan de data in de Cloud wordt opgeslagen. Hier wordt uiteraard met zorg omgegaan met  uw informatieveiligheid en alle geldende AVG-normen.

De coördinaten die vanuit uw GPS tracker aan de Cloud worden aangeboden, worden door ons verwerkt  tot locaties op de kaart. Of, in het geval van rittenregistratie,  worden niet alleen alle locaties maar ook het starten en stoppen van de motor verwerkt tot een rit. 

In het online portaal kunt u aangeven dat bepaalde coördinaten overeenkomen met een Point of Interest, ofwel een plek waar u vaker bent. Denk hierbij aan huis, kantoor, de ligplaats van uw sloep, kantoren van uw klantenbestand of een tankstation. Daarbij is een straal aan te geven om de locatie, waardoor coördinaten die de satellieten doorgeven die in die straal vallen, allemaal tot dat specifieke adres worden gerekend.  Zo kunt u de ene keer misschien voor de deur parkeren, en de andere keer net elders in de straat, maar uw bestemming blijft uw werkplek of thuisadres.

Hoe werkt gps tracking

Wilt u ook GPS tracking voor uw voertuig ? Of een sluitende rittenregistratie ? Neem gerust contact met ons op!

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze artikelen

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close