Kies uw taal

GPS Tracker scooter - volg je scooter online met TrackJack

GPS Tracker Scooter

Beveilig uw scooter met de GPS Tracker van TrackJack

GPS tracker scooter? Brommers, scooters en  snorfietsen worden veel gestolen.  Vooral Vespa’s zijn geliefde items bij het dievengilde. Misschien is uw scooter zelf als meerdere keren gestolen. Hoe kunt u  de scooter beveiligen naast de sloten die u al gebruikt? Het antwoord is de GPS Tracker scooter van TrackJack. Een kleine GPS tracker die u in de scooter plaatst en u altijd vertelt waar  de scooter staat via een online account of app. Ook krijgt u melding bij diefstal en bij het verbreken van de voeding.

Voordelen scooter GPS Tracker van TrackJack

  • Weet altijd waar uw scooter is
  • Ontvang alarmmeldingen bij sabotage
  • Ontvang   alarmmeldingen bij diefstal
  • Traceer en volg online & via een app
  • Zéér betaalbaar en zonder langlopende contracten
  • Meer dan 40.000 gebruikers gingen u voor

Scooter GPS tracker beveiliging - TrackJack

Bekijk online waar uw scooter is

Nadat de GPS tracker in de scooter is geïnstalleerd, bekijkt u gemakkelijk via uw online account of app de locatie van de scooter.  Uw online account is vanaf elke locatie toegankelijk. En bent u onderweg, dan bekijkt u ook dan de locatie van de scooter via de app.  U kunt met meerdere personen tegelijkertijd inloggen en u heeft geen  licenties of software installaties nodig.

Direct een vrijblijvende offerte?

Ontvang meldingen bij diefstal

Zodra de scooter verplaatst, zonder dat het contact aan staat ontvangt u direct een diefstalmelding. Ook als de GPS tracker wordt losgekoppeld van de voeding wordt hier een melding van verstuurd.

TrackJack-scooter

Zeer betaalbaar, geen langlopende contracten

De Scooter GPS tracker van TrackJack is zeer betaalbaar en zonder maandelijkse abonnementskosten. Omdat de wens van iedere gebruiker verschillend is, houden we hier rekening mee. U heeft daarom keuze uit vier Servicelevels  die onderstaand worden weergegeven.

Kies welk pakket het best bij u past

Eén keer per dag of elke 10 minuten de locatie van uw scooter doorkrijgen? U kunt zelf kiezen uit vier Servicelevels, ieder met eigen functionaliteiten.  U kunt uw scooter al beveiligen voor € 12,65 per jaar! Bekijk hier het volledige overzicht.

Servicelevels-OTM

Onze klanten aan het woord

Davidson: het systeem zit in mijn Vespa en werkt super!

Fleur: ik gebruik trackjack om mijn scooter te beveiligingen tegen diefstal, maar ik voel me in de avond zelf ook veiliger.

Ger: klein, handig, werkt goed.

Hamed: ziet er allemaal mooi uit en kan altijd zien waar mijn scooter is.

Anoniem: vind het apparaat best voordelig als ik mijn vespa er altijd mee kan opsporen.

TrackJack OTM 3

Voor slechts € 145,- bestelt u de TrackJack OTM 3 in de webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is morgen bij u bezorgd. En wilt u de TrackJack graag laten installeren, dan komen wij bij u op locatie de installatie verzorgen.

Bestellen

Opsporing bij diefstal

Doordat u gebruik maakt van een scooter GPS tracker kunt u de politie bij diefstal direct informeren samen met de locatie van waar de scooter zich bevindt. Wij merken in de praktijk bij klanten dat dit veel voordeel heeft. De opsporing wordt sneller ingezet omdat de locatie bekend is.

Scooter diefstal politie

Technische specificaties

Inbouw
Voedingsspanning10 – 30V
65 mA
Beschermingsstand aan, systeem gaat uit34V
6,5 x 5,6 x 1,9 cm
62 gram
IP41 – beschermd tegen druppelend water.
Ja

 

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding