Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

GPS Tracker scooter - volg je scooter online met TrackJack

GPS tracker Scooter

Beveilig uw scooter met de GPS Tracker van TrackJack

De GPS tracker scooter van TrackJack is betaalbaar én gebruiksvriendelijk. En onze experts installeren het systeem bij u op locatie!

  • Weet altijd waar uw scooter is
  • Ontvang alarmmeldingen bij sabotage en diefstal
  • Traceer en volg online & via de app
  • Zéér betaalbaar en zonder langlopende contracten
  • Meer dan 60.000 gebruikers gingen u voor

Bestel direct online Ontdek meer

GPS tracker scooter

De voordelen van onze scooter GPS tracker

Scooters, brommers en snorfietsen worden veel gestolen.  Misschien is uw scooter zelf als meerdere keren ontvreemd. Hoe kunt u de scooter beveiligen naast de sloten die u al gebruikt?

Het antwoord is de GPS Tracker scooter van TrackJack. Een kleine GPS tracker die u in de scooter plaatst en u altijd laat weten waar de scooter is. Ook krijgt u melding bij diefstal en sabotage!

gpstracker scooter

De beste scooter GPS tracker

Bekijk online waar uw scooter is

Nadat de GPS tracker in de scooter is geïnstalleerd, bekijkt u gemakkelijk via uw online account of app de locatie van de scooter.  Uw online account is vanaf elke locatie toegankelijk.

En bent u onderweg, dan bekijkt u ook dan de locatie van de scooter via de app.  U kunt met meerdere personen tegelijkertijd inloggen en u heeft geen  licenties of installatie van software nodig.

Bestel nu online Een vrijblijvende offerte

gps tracker scooter

Ontvang meldingen bij diefstal

Zodra de scooter verplaatst, zonder dat het contact aan staat ontvangt u direct een diefstalmelding. Ook als de GPS tracker wordt losgekoppeld van de voeding wordt hier een melding van verstuurd.

TrackJack-scooter

TrackJack OTM 3 GPS TRACKER SCOOTER

Bestel de TrackJack OTM 3 in onze webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is morgen bij u bezorgd.

En wilt u de TrackJack graag laten installeren? Dan komen wij bij u op locatie de installatie verzorgen.

Bestel nu online

Zeer betaalbaar, zonder langlopende contracten

De Scooter GPS tracker van TrackJack is zeer betaalbaar en zonder maandelijkse abonnementskosten. Omdat de wens van iedere gebruiker verschillend is, houden we hier rekening mee.

Eén keer per dag of elke 10 minuten de locatie van uw scooter doorkrijgen? U kunt zelf kiezen uit vier Servicelevels, ieder met eigen functionaliteiten.  U kunt uw scooter al beveiligen voor € 19,95 per jaar! Bekijk hier het volledige overzicht.

Servicelevels scooter gps tracker

Hoe werkt een GPS scootertracker?

Door middel van GPS (satellieten) en GPRS (GSM-netwerk) worden coördinaten van uw scooter bepaald en beveiligd verstuurd naar onze online software.

Deze coördinaten worden door ons verwerkt tot locaties op de kaart. Of in het geval van rittenregistratie, tot een volledige rit met adressen, kilometers en tijden.

U logt online in of via de TrackJack app waar u uw gegevens bekijkt, exporteert en beheert.

hoe werkt een scooter gps tracker

Technische specificaties

Inbouw
Voedingsspanning10 – 30V
65 mA
Beschermingsstand aan, systeem gaat uit34V
6,5 x 5,6 x 1,9 cm
62 gram
IP41 – beschermd tegen druppelend water.
Ja

 

scooter tracker gps

Opsporing bij diefstal

Doordat u gebruik maakt van een scooter GPS tracker kunt u de politie bij diefstal direct informeren samen met de locatie van waar de scooter zich bevindt. Wij merken in de praktijk bij klanten dat dit veel voordeel heeft. De opsporing wordt sneller ingezet omdat de locatie bekend is.

Scooter diefstal politie

Onze klanten aan het woord

Davidson: het systeem zit in mijn Vespa en werkt super!

Fleur: ik gebruik trackjack om mijn scooter te beveiligingen tegen diefstal, maar ik voel me in de avond zelf ook veiliger.

Ger: klein, handig, werkt goed.

Hamed: ziet er allemaal mooi uit en kan altijd zien waar mijn scooter is.

Anoniem: vind het apparaat best voordelig als ik mijn vespa er altijd mee kan opsporen.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Via de mail mist u nooit wat!

Hou me op de hoogte

Blijf op de hoogte van TrackJack!

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe werkt een scooter GPS tracker?

De scooter tracker van TrackJack ontvangt heel specifiek de locatie van uw scooter via satellieten (GPS) en stuurt de locaties door via de ingebouwde roaming SIM-kaart. Alle locaties worden automatisch beveiligd doorgestuurd naar uw online account zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Makkelijk te volgen via de smartphone app voor iOS of Android.

Wordt de GPS tracker aangesloten op de accu?

De GPS scooter tracker wordt aangesloten op de voeding van de scooter. Hierdoor ontvangt de scooter tracker constant stroom en wordt er geen gebruik gemaakt van een interne batterij. Bij eventuele sabotage of onderhoud aan uw scooter is de TrackJack OTM 3 wel voorzien van een noodbatterij waardoor er noodmeldingen kunnen worden afgegeven.

Hoe monteer ik de gps tracker?

De scooter GPS tracker wordt gemonteerd op de plus, min en het contact van uw tweewieler. Hierdoor ontvangt de tracker continu stroom en ontvangt u ook diefstalmeldingen op het moment dat de scooter wordt verplaatst zonder dat het contact aan staat. U kunt de installatie zelf doen, bij uw garage of laten verrichten door één van onze monteurs.

Wat zijn de kosten van een GPS tracker scooter?

De eenmalige aanschaf voor een scooter tracker bedraagt €165,- exclusief btw. Daarna kiest u een servicelevel. Deze zijn al beschikbaar vanaf €19,95 ex. btw per jaar.

Geen scooter tracker nodig?

GPS tracker scooter

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding