Kies uw taal

Kilometerregistratie privé auto

Het komt regelmatig voor; de privéauto die ook voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt. Als u zakelijke ritten rijdt in de privéauto kunnen deze kilometers worden gedeclareerd aan uw onderneming. En deze ritten wilt u natuurlijk liever niet met de hand bijhouden. Het kan namelijk ook automatisch door middel van een GPS kilometerregistratiesysteem die in de auto wordt geplaatst. Dit systeem houdt alle ritten en kilometers voor u bij en u logt online in en beheert, bewerkt en download de kilometerregistratie. We vertellen u er meer over.

Kilometerregistratie privé auto met GPS

  • Alle ritten en kilometers worden automatisch geregistreerd
  • Online & App
  • Gemakkelijk onderscheid tussen privé en zakelijke ritten
  • Voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst
  • Downloaden naar Excel, PDF of XML

GPS Kilometerregistratie privé auto

Kilometerregistratie prive auto - TrackJack

Kilometervergoeding privé auto

Het standaard bedrag dat u mag aftrekken voor zakelijke ritten is € 0,19 per kilometer. Daarom is het verstandig een kilometerregistratie bij de te houden van de zakelijke ritten in de privéauto. We hebben hier een apart artikel voor u over geschreven.

Kilometervergoeding ZZP

Kilometerregistratie prive auto vergoeding - TrackJack

BTW over privé auto

Bij aankoop van uw privéauto heeft u geen btw kunnen aftrekken. Als u de privéauto ook zakelijk gebruikt, zijn de kosten voor onderhoud, reparatie en gebruikskosten aftrekbaar voor uw onderneming naar verhouding van het aantal zakelijke kilometers ten opzichte van het totaal. Een kilometerregistratie maakt deze verhouding duidelijk. Dus ook hier heeft u een kilometerregistratie privéauto nodig.

btw-regeling privé auto

Kilometerregistratie prive auto btw - TrackJack

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding