Kies uw taal

Container tracking

Volg, beheer en traceer uw containerpark met TrackJack

Container tracking kan tegenwoordig heel gemakkelijk met TrackJack.  Het vervoeren van containers en overladen op schepen en vrachtwagens is risicovol. Ook het tijdelijk stallen van containers. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste bedrijven van 10% – 15% van de containers niet weten waar ze zijn. Een potentieel bedrijfsrisico.  Onze container tracker maakt het mogelijk om wereldwijd tot 5 jaar lang containers te volgen op één batterij, zonder opladen. Via a onze online software en app bekijkt u  locaties van containers en afhankelijk van uw keuze wordt er 1, 2, 4 of 12 keer per dag een locatie verstuurd. En doordat de TrackJack container tracker voorzien is van een extreem sterke batterij, hoeft deze niet aangesloten te worden op voeding en kan hierdoor op elke willekeurige plaats worden gemonteerd of bevestigd.  En nog een bijkomend voordeel: de TrackJack  Endurance is stof- en waterdicht.

Container Tracking met TrackJack

  • Wereldwijde container tracking 
  • Batterijduur tot 5 jaar
  • Locatie online bekijken of via de Smartphone app
  • Waterdicht en stofdicht (IP66)
  • Geen voedingsspanning nodig, de Endurance is een  mobile device
  • Ideaal voor container/containerpark tracking

Bestel direct online Of een vrijblijvende offerte?

Container tracking - TrackJack Endurance

Containers wereldwijd traceren

Doordat  de TrackJack container tracker beschikt over een geïntegreerde roaming simkaart, heeft u altijd verbinding met de sterkste provider. Deze simkaart is namelijk provider onafhankelijk.  Mocht bijvoorbeeld KPN een storing hebben, stapt de GPS tracker direct over op een andere provider zodat deze  altijd werkzaam blijft en locaties  doorgegeven kunnen worden.

Wereldwijde GPS tracking - TrackJack

Online account en smartphone app

Het containerpark traceert en beheert u via  de TrackJack online software.  En bent u onderweg? Dan gebruikt u de smartphone app geschikt voor iOS en Android.  Geen licenties of software installaties, maar alles online vanuit de cloud. Ook software updates worden online kosteloos uitgevoerd.

  

Container tracking - online en app

Eenvoudig bevestigen met magneet

Deze container tracker wordt aan de buitenkant  van de container geplaatst i.v.m. slecht GPS- en GPRS -bereik aan de binnenzijde van de container.   Via krachtige magneetstrips kunt u de GPS tracker gemakkelijk  bevestigen of gebruik maken van de bijgeleverde montageschroeven.

Container tracking - magneet

Lastig te vinden door opsporingsapparatuur

Bij diefstal van containers kan gebruik worden gemaakt van een GPS detector gebruikt om de GPS tracker te vinden. Eventueel in combinatie met een GPS jammer om de GPS tracker buiten werking te zetten. Doordat deze GPS tracker met lange accuduur een locatie uitstuurt en vervolgens direct in slaapstand gaat, is het moeilijk deze container tracker op te sporen omdat er geen gegevens worden uitgestuurd. GPS jammers worden vaak tijdelijk gebruik om de verbinding te verstoren, maar vervolgens weer uitgezet na de diefstal. De TrackJack Endurance container tracker kan hierna gewoon weer gegevens versturen.

GPS container tracker - Endurance

Kies hoe vaak u een locatie wilt ontvangen

Bij aankoop van de TrackJack Endurance container tracker kunt u kiezen of u 1,2,4 of 12 keer per dag een locatie wilt doorkrijgen. De accu gaat 5 jaar mee als de TrackJack Endurance 1 keer per dag een locatie uitstuurt.

Locatieafgifte & Accuduur
1x per dag  een locatie =             5 jaar standby tijd
2x per dag een locatie   =             2,5 jaar standby time
4x per dag een locatie   =             1,5 jaar standby time
12x per dag een locatie  =           100 dagen standby time

Container tracking - frequentie

Water- en stofdicht

De TrackJack Endurance container tracker is water- en stofdicht  IP66 waardoor deze ook aan de buitenkant van een container bevestigd kan worden. De Endurance is hier juist uitermate geschikt voor.

Container tracker - Stof-en-waterdicht

Meest voordelige container tracker

U bent al in het bezit van een TrackJack Endurance container tracker voor eenmalig  € 149,95.  Welke frequentie u ook kiest, per jaar betaalt u slechts € 39,95 gebruikskosten. Dit betaalt u vooraf per jaar en zit daarmee niet vast aan een abonnement.  Alle gebruikskosten zitten hierbij in, ook de datakosten.

Prijzen zijn excl. BTW 

Gebruik de Endurance voor uw boot, auto, container, schip en meer

Specificaties TrackJack Endurance

MontageNiet van toepassing, het is een mobiele GPS tracker
BatterijIntern – tot 5 jaar lang standby
SimkaartIntern
GPSIntern
GPRSIntern
Gewicht166 gram
AfdichtingIP66 – Water- en stofdicht
Afmetingen10,8 x 5,8 x 3,4 cm
Gegevensopslag12 maanden
In de verpakkingTrackJack Endurance GPS tracker, montageschroeven, inbussleutel, systeemcode.

Container tracker - Endurance afmetingen

Een vrijblijvende offerte?

Uiteraard is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte te ontvangen. U kunt hiervoor contact opnemen met één van onze accountmanagers via t: 010-8200190 of klik op onderstaande link en wij nemen spoedig contact met u op voor het doorspreken van uw wensen.  U kunt rekenen op een goed advies en heldere werkwijze.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Container tracking - offerte

TrackJack Endurance Container tracker

GPS tracker met accuduur tot maar liefst 5 jaar. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag bezorgd.

Bestel uw GPS tracker nu

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding