Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Verkooppunten

TrackJack Europe werkt samen met een breed netwerk van professionele dealers en inbouwspecialisten. Kies de branche waarin u een dealer of inbouwspecialist zoekt en vul een plaatsnaam in. Er verschijnt een lijst van dealers die voldoen aan uw zoekcriteria.

Klik vervolgens op het groene icoon op de kaart voor meer aanvullende gegevens en de route naar de locatie.

Dealer worden?

De Track & Trace oplossingen van TrackJack worden uitsluitend geleverd via TrackJack Europe BV of via officieel aangesloten dealers. Wilt u ook een aangesloten TrackJack dealer worden? Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Voordelen van dealerschap

  • U breidt uw assortiment uit met een zeer betaalbare Track en Trace oplossing
  • U genereert eenvoudig meer omzet door aantrekkelijke marges
  • Door middel van het starterspakket maakt u gemakkelijk kennis met de producten
  • Met het starterspakket beschikt u direct over marketingmateriaal
  • Met een eigen accountmanager heeft u altijd één aanspreekpunt
  • Klantenservice support door TrackJack Europe

Dealer-starterspakket
Nieuw aangesloten dealers starten met een compleet pakket waarmee een juiste en aansprekende productpresentatie neergezet kan worden voor klanten. Op deze manier worden de producten optimaal onder de aandacht gebracht volgens correcte voorlichting.

U  kan op een prettige manier kennis maken met de producten van TrackJack door een kleine voorraad aan te nemen met aantrekkelijke marges en ondersteunend promotiemateriaal. Meer informatie over het dealerpakket? Neem dan contact met ons op.

Advies
Op basis van onze ervaringen adviseren wij u graag. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken of u kunt telefonisch contact opnemen met onze salesafdeling.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding