Kies uw taal

CarSystems-Website-Header

Koppeling met Car Systems

De koppeling tussen TrackJack en Car Systems zorgt ervoor dat de kilometerstand van een voertuig voortaan automatisch verschijnt in de garagesoftware  Carsys.  U hoeft dus geen kilometerstand meer af te lezen in de auto en vervolgens handmatig in te voeren. Voortaan kan dit digitaal. Hoe u deze koppeling maakt leest u onderstaand.

Carsys is een platform waarmee diverse activiteiten in uw bedrijf geautomatiseerd worden.  Met behulp van de koppeling tussen TrackJack en Carsys  wordt de kilometerstand automatisch doorgevoerd.   De koppeling met Carsys kan gemaakt worden op ieder systeem dat een rittenregistratie bijhoudt.  Dit houdt in dat de koppeling gemaakt kan worden met de TrackJack PRO Fiscaal 2, de OTM 3 met het FM Light servicelevel (incl. rittenregistratie) en de TrackJack Professional  met rittenregistratie.

De kilometerstand voortaan automatisch in Carsys

Naast dat u de volledige rittenregistratie en de kilomerstanden in  het online account van TrackJack kunt zien, wordt de kilometerstand automatisch doorgevoerd naar de Garagesoftware van Car-Systems.  Hier kunt u inloggen en de actuele kilometerstand opvragen. In de stappen hieronder staat beschreven hoe u dit kunt doen.

Car-systems

Carsys en TrackJack Koppelen

  1. Log in op Carsys en ga naar koppelingen.
  2. U klikt op Track and  Trace en vervolgens op TrackJack.
  3. Nu verschijnt er een inlogscherm waar u de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw TrackJack account invoert.
  4. Voeg het systeem toe in CSS welke uitgerust is met TrackJack.
  5. Vul het kenteken in bij het kentekenveld.
  6. Voeg het voertuig toe  als leen/huurauto (zie handleiding Car Systems “auto leen huur”).
  7. In de werkorder klikt u  op het tabblad leen/huur en vervolgens op leenauto of huurauto.
  8. Tijdens het uitgeven of innemen van het voertuig, kunt u nu de actuele kilometerstand ophalen. Druk hiervoor op het icoon achter kilometerstand bij vertrek.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding