Kies uw taal

GPS Tracker boot - volg jouw boot met TrackJack

GPS Tracker Boot

Beveilig uw boot met de GPS Tracker van TrackJack

GPS tracker boot? Boten worden helaas regelmatig  ontvreemd. De TrackJack  GPS Tracker voor de boot houdt een oogje in het zeil als u er niet bent. U installeert de GPS Tracker in de boot en  via een online account of via de app ziet u precies op een kaart weergegeven waar de boot is. Ook krijgt u melding bij diefstal en bij het verbreken van de voeding van de boot.

BEKIJK ONLINE WAAR UW BOOT IS

Nadat de GPS tracker in de boot is geïnstalleerd, bekijkt u gemakkelijk via uw online account of app de locatie van de boot.  Uw online account is vanaf elke locatie toegankelijk. En bent u onderweg, dan bekijkt u ook dan de locatie van de boot via de app.  U kunt met meerdere personen tegelijkertijd inloggen en u heeft geen  licenties of software installaties nodig.

Direct een vrijblijvende offerte?

Boot GPS Tracker

ONTVANG MELDINGEN BIJ DIEFSTAL VAN DE BOOT

Zodra de boot verplaatst, zonder dat het contact aan staat ontvangt u direct een diefstalmelding. Ook als de GPS tracker wordt losgekoppeld van de voeding van de boot wordt hier een melding van verstuurd.

Volgsysteem voor uw boot

ZEER BETAALBAAR, GEEN LANGLOPENDE CONTRACTEN

De boot GPS tracker van TrackJack is zeer betaalbaar en zonder maandelijkse abonnementskosten. Omdat de wens van iedere boot eigenaar  verschillend is, houden we hier rekening mee. U heeft daarom keuze uit vier Servicelevels  die onderstaand worden weergegeven.

Geen vaste contracten voor uw gps tracker

KIES WELK PAKKET HET BEST BIJ U PAST

Eén keer per dag of elke 10 minuten de locatie van uw boot ontvangen? U kunt zelf kiezen uit vier Servicelevels, ieder met eigen functionaliteiten.  U kunt uw boot al beveiligen voor € 12,65 per jaar! Bekijk hier het volledige overzicht.

Servicelevels voor het track & systeem in uw boot

TrackJack OTM 3

Bestel de boot GPS Tracker in onze webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is morgen bij u bezorgd.

Bestellen

Technische specificaties

Inbouw
Voedingsspanning10 – 30V
65 mA
Beschermingsstand aan, systeem gaat uit34V
6,5 x 5,6 x 1,9 cm
62 gram
IP41 – beschermd tegen druppelend water.
Ja

 

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding