Kies uw taal

Online Account en App

Via een gebruiksvriendelijk online account en smartphone app bekijkt, beheert en downloadt u alle gegevens.  Omdat u in de cloud werkt  kunt u vanaf elke locatie met internetverbinding inloggen en gegevens bekijken. Software installaties zijn niet nodig en u kunt met meerdere personen tegelijkertijd inloggen. Onderstaand leggen we u uit hoe het werkt en geven u een kijkje in het online account en de app.

Gebruiksvriendelijk online account

U beschikt over een eigen online account waarop u alle gegevens beheert.  Doordat u in de cloud werkt, hoeft u geen software te installeren en kunt u vanaf elke locatie met internetverbinding inloggen. Alles is online toegankelijk en er kan met meerdere personen tegelijk worden ingelogd.

Fleet Management Account en App

App voor Smartphone en tablet

Ook onderweg heeft u alle gegevens binnen handbereik met de TrackJack app.  Op iedere locatie met internet heeft u inzicht in de locaties van alle voertuigen en de rittenregistratie ervan. De TrackJack app is gratis te downloaden is geschikt voor  Android en iOS.

TrackJack app

Stel periodieke rapporten in

Het is zelfs mogelijk om periodieke rapporten in te stellen. Zo ontvangt u iedere week of maand de rittenregistratie per mail in Excel of PDF.  Liever een jaarrapport of een XML-bestand (fiscaal rapport) ontvangen? Ook deze downloadt u  eenvoudig via het online account.

Periodieke rapporten rittenregistratie

Zo werkt het

De systemen van TrackJack meten locaties door middel van GPS (hoogste klasse) en versturen de gemeten coördinaten via GPRS (mobiele netwerk). Deze techniek in combinatie met onze geavanceerde applicaties, zorgen voor een optimale lokalisering en registratie van uw voertuigen of objecten.

Werking van de TrackJack GPS tracker en app

Europese dekking

Elk product werkt standaard in héél Europa. De TrackJack Endurance heeft zelfs wereldwijde dekking. Als een voertuig/object buiten Nederland komt registreert het systeem automatisch verder en zonder bijkomende kosten door de ingebouwde roaming SIM-kaart.

Bekijk het overzicht van landen

Europese dekking GPS systeem

Optimale beveiliging

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van data en daarop moet u kunnen vertrouwen. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Alle producten, applicaties en verbindingen zijn optimaal beveiligd.

Op onze pagina  Privacy & Gegevensbescherming  vindt u meer informatie over het privacy statement,  privacy beleid, de verwerkersovereenkomst en de privacy regeling werkgever – werknemer.

Security en AVG bij TrackJack

Vrijblijvend advies of offerte?

We vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. U kunt ons bereiken via t: 010-8200190 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

TrackJack offerte

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding