Kies uw taal

Online Account en App

Via een gebruiksvriendelijk online account en smartphone app beheert u alle gegevens.  Omdat u in de cloud werkt  kunt u vanaf elke locatie met internetverbinding inloggen en gegevens bekijken. Software installaties zijn niet nodig en u kunt met meerdere personen tegelijkertijd inloggen. Onderstaand leggen we u uit hoe het werkt en geven u een kijkje in het online account en de app.

Gebruiksvriendelijk online account

U beschikt over een online account waarop u alle gegevens beheert.  Doordat u in the cloud werkt, hoeft u geen software te installeren en kunt u vanaf elke locatie met internetverbinding inloggen. Alles is online toegankelijk en er kan met meerdere personen tegelijk worden ingelogd.

Fleet Management Account en App

App voor Smartphone en tablet

Ook onderweg heeft u alle gegevens binnen handbereik met de TrackJack app welke u  gratis kan downloaden.  De app is geschikt voor  Android en iOS.

TrackJack_app

Zo werkt het

De systemen van TrackJack werken door middel van GPS (hoogste klasse) en GPRS (mobiele netwerk). Deze techniek in combinatie met onze geavanceerde applicaties, zorgen voor een optimale lokalisering en registratie van uw voertuigen of objecten.

werking-trackjack

Europese dekking

Elk product werkt standaard in héél Europa. Als een voertuig/object buiten Nederland komt registreert het systeem automatisch verder en zonder bijkomende kosten.

Bekijk het overzicht van landen

europa

Optimale beveiliging

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van data en daarop moet u kunnen vertrouwen. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Alle producten, applicaties en verbindingen zijn optimaal beveiligd.

Meer over privacy en gegevensbescherming

Security

Vrijblijvend advies of offerte?

We vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. U kunt ons bereiken via t: 010-8200190 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

TrackJack offerte

Partners

TrackJack partner - Deutsche telekom
TrackJack partner - Keurmerk rittenregistratie
TrackJack partner - VZR
TrackJack partner - Intermax
TrackJack partner - ikwordzzper
TrackJack partner - Belastingdienst
TrackJack partner - Informer
TrackJack partner - MTC
TrackJack partner - ZZP Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding