Kies uw taal

Online Account en App

Inzicht en overzicht. Altijd en overal.

Via een gebruiksvriendelijk online account en smartphone app bekijkt, beheert en downloadt u alle gegevens.  Omdat u in de cloud werkt  kunt u vanaf elke locatie met internetverbinding inloggen en gegevens bekijken. Software installaties zijn niet nodig en u kunt met meerdere personen tegelijkertijd inloggen. Onderstaand leggen we u uit hoe het werkt en geven u een kijkje in het online account en de app.

Uw gebruiksvriendelijk online account. Overal.

U beschikt over een eigen online account waarop u alle gegevens beheert.  Doordat u in de cloud werkt, hoeft u geen software te installeren en kunt u vanaf elke locatie met internetverbinding inloggen.

Alles is online toegankelijk en er kan met meerdere personen tegelijk worden ingelogd. Ook kunt u verschillende gebruikers aanmaken met verschillende toegangsrechten.

trackjack online account en app

Wel zo makkelijk. De app voor Smartphone en tablet

Ook onderweg heeft u alle gegevens binnen handbereik met de TrackJack app. 

Op iedere locatie met internet heeft u inzicht in de locaties van alle voertuigen en de rittenregistratie ervan. De TrackJack app is gratis te downloaden is geschikt voor  Android en iOS.

TrackJack app gps tracking

Stel periodieke rapporten in

Het is zelfs mogelijk om periodieke rapporten in te stellen. Zo ontvangt u iedere week of maand de rittenregistratie per mail in Excel of PDF.  Liever een jaarrapport of een XML-bestand (fiscaal rapport) ontvangen? Ook deze downloadt u  eenvoudig via het online account.

Periodieke rapporten rittenregistratie

Privacy en veiligheid voorop

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van data en daarop moet u kunnen vertrouwen. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Alle producten, applicaties en verbindingen zijn optimaal beveiligd.

Op onze pagina  Privacy & Gegevensbescherming  vindt u meer informatie over het privacy statement,  privacy beleid, de verwerkersovereenkomst en de privacy regeling werkgever – werknemer.

Kilometerregistratie avg proof privacy

Uw koolstofvoetafdruk & inzicht in rijgedrag

Niet alleen speelt de koolstofvoetafdruk (CO2 footprint) van uw wagenpark een steeds grotere rol in opdrachten en aanbestedingen, ook biedt het u meer zicht op het gebruik van uw wagens.

Zodra de auto’s, bussen of vrachtwagens het terrein af zijn kunt u met de bestaande rittenregistratie en Green Driving perfect zien hoe het rijgedrag van bestuurders is.

rijgedrag green driving

Onze GPS trackers

TrackJack PRO Fiscaal. Het beste rittenregistratiesysteem.

TrackJack PRO FISCAAL 2

  • Rittenregistratiesysteem met sluitende rittenregistratie volgens de eisen van de Belastingdienst.
  • Voorzien van het Keurmerk Rittenregistratie
  • Inbouw bij u op locatie

Bestel nu de PRO Fiscaal 2
OTM 3. De beste GPS tracker

TrackJack OTM 3

  • GPS tracker voor uw auto, boot, scooter, motor, vrachtwagen, hoogwerker of meer
  • Kies uit 4 verschillende servicelevels
  • Vandaag voor 15:00 uur besteld, morgen al in huis.

Bestel nu de OTM 3

Standaard Europese dekking. Zonder meerkosten.

Elk product werkt standaard in héél Europa. De TrackJack Endurance heeft zelfs wereldwijde dekking. Als een voertuig/object buiten Nederland komt registreert het systeem automatisch verder en zonder bijkomende kosten door de ingebouwde roaming SIM-kaart.

Bekijk het overzicht van landen

gps tracking heel europa

Vrijblijvend advies of offerte?

We vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. U kunt ons bereiken via t: 010-8200190 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op met Melissa van TrackJack

Alle updates ontvangen over onze portal en app?

We houden u op de hoogte van de nieuwste features en updates.

Houd me op de hoogte

Blijf op de hoogte van TrackJack!

close
All TrackJack websites use cookies. By using these websites, you agree to our use of cookies. More information Close notification