Kies uw taal

Wagenparkbeheer software

Wagenparkbeheer, wat is dat? Het beheren van het wagenpark, ook wel wagenparkbeheer of fleet management genoemd, omvat vele facetten.  Van het aankopen en verkopen van voertuigen tot verzekeringen, brandstofadministratie en het beheren van de uren- en kilometerregistratie. Precies dit laatste kunnen wij voor u uit handen nemen. TrackJack maakt het wagenparkbeheer een stuk eenvoudiger en makkelijker voor u. Zo weet u bijvoorbeeld altijd waar uw voertuigen zijn via een online account of app,  heeft u inzicht in urenregistraties, gereden kilometers,  ritten van de voertuigen en met een koppeling van de tankpas heeft u ook inzicht in het brandstofverbruik van de voertuigen. Interessant? We leggen het onderstaand verder uit.

Efficiënte wagenparkbeheer tool van TrackJack

U krijgt volledige controle over uw wagenpark met onze wagenparkbeheer software en heeft inzicht in o.a. de locaties van de voertuigen en medewerkers, de verhouding privé/zakelijke autogebruik, het aantal uren dat de  voertuigen onderweg zijn, de afstanden die worden afgelegd en meer.

 • Online inzicht in actuele locaties van voertuigen
 • Volledige kilometerregistratie, fiscus proof
 • Inzicht in gereden ritten
 • Urenregistraties
 • Snelheid alerts
 • Optie tot live volgen
 • Inzicht in brandstofverbruik bij koppeling tankpas
 • Rapportage mogelijkheden
 • Handige wagenparkbeheer app
  Direct een vrijblijvende offerte?

Wagenparkbeheer TrackJack

Online wagenparkbeheer en Smartphone app

U beheert het wagenpark vanaf elke mogelijke locatie met internet. Zo heeft u een online account waarop u kunt inloggen, maar daarnaast kunt u ook gebruik maken van de smartphone app zodat u ook onderweg gemakkelijk locaties kunt zien via de wagenparkbeheer software.

Wagenparkbeheer TrackJack Online Account

Actueel inzicht in locaties van het wagenpark

Met de wagenparkbeheer software heeft u  altijd inzicht in de locaties van alle voertuigen. Deze worden weergegeven op een kaart en u kunt inzoomen tot op straatniveau.

Wagenparkbeheer -TrackJack-Posities

Kilometerregistratie Fiscus Proof

Eén van de wagenparkbeheer tools is een  volledige kilometerregistratie van de voertuigen. Hierbij wordt geregistreerd: het startadres, stopadres, tijden, de gereden route,  snelheden tijdens de rit, het aantal afgelegde kilometers en de eindstand van de kilometerteller.

Alles precies zoals de Belastingdienst wil, gecertificeerd met het keurmerk voor RitRegistratiesystemen.

Wagenparkbeheer - Kilometerregistratie

Inzicht in brandstofverbruik

Zodra de tankpas van MultiTankcard of MoveMove is gekoppeld, heeft u na iedere tankbeurt inzicht in het brandstofverbruik van een voertuig. Bekijk het aantal gereden kilometers sinds de laatste tankbeurt, het gemiddelde verbruik en de CO2-uitstoot. Vergelijk het daadwerkelijke verbruik ten opzichte van de fabrieksopgave.

wagenparkbeheer-brandstofverbruik

Inzicht in rijgedrag, sturing op efficiëntie

Beheer uw wagenpark door de rittenregistratie snel en eenvoudig in te zien en bekijk de laatst gereden route.  U heeft inzicht in o.a. de totale reisduur, afstand en gemiddelde snelheid. Bekijk of de kortste route afgelegd is  en of dat efficiënter had gekund. Bereken daarnaast hoe lang het nog rijden is tot het volgende adres met behulp van onze routeplanner.

Wagenparkbeheer-rijgedrag

Wagenpark met meerdere bestuurders per voertuig

Heeft u meerdere bestuurders per voertuig?  Ook dit kunt u met de wagenparkbeheer software van TrackJack goed monitoren.  Door middel van berijdersidentificatie wordt geregistreerd welke bestuurder wanneer heeft gereden.  Elke bestuurder krijgt een eigen ID key en scant deze in de auto zodra hij/zij gaat rijden.  Als er niet wordt gescand, volgt een pieptoon zodat het scannen nooit vergeten kan worden.

Wagenparkbeheer TrackJack -Berijdersidentificatie

Wagenpark en Tankpas koppelen

In samenwerking met MultiTankcard  en MoveMove bieden wij de mogelijkheid om de tankpas te koppelen aan de kilometerregistratie. Een groot voordeel hiervan is dat dit u inzichten geen in het brandstofverbruik van de voertuigen. Binnen de rittenoverzichten worden tankbeurten opgenomen zodat u ook hier direct ziet wie wanneer heeft getankt.

Wagenparkbeheer TrackJack - tankpas

Wagenparkbeheer door héél Europa

Omdat  uw fleet niet alleen in Nederland hoeft te rijden,  heeft u dekking binnen 35-EU landen zonder extra kosten. Daarnaast werkt het systeem provider onafhankelijk.  Mocht bijvoorbeeld KPN een storing hebben, stapt  het systeem direct over op een andere provider zodat deze  altijd werkzaam blijft en locaties  doorgegeven kunnen worden.

Wagenparkbeheer TrackJack - Europa

De organisatie Antes vertelt over het gebruik van TrackJack voor het wagenpark van 1100 medewerkers en 64 voertuigen

Montage op locatie

Wij werken met professionele  en ervaren monteurs die de installatie  op locatie uitvoeren door heel Nederland. Dit betekent dat wij bij u op kantoor kunnen installeren, maar ook naar een andere locatie kunnen komen waar het voertuig zich dan bevindt.  U geeft aan wat u wensen zijn,  en de planning  zorgt voor een passende afspraak.

Wagenparkbeheer TrackJack - inbouw

Vrijblijvende offerte?

Vul uw gegevens in als  u een offerte wilt ontvangen.

Neem contant op met Michelle van TrackJack voor uw GPS tracking offerte

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding