Kies uw taal

Wagenparkbeheer software

Wagenparkbeheer wat is dat? Het beheren van het wagenpark, ook wel de wagenparkbeheerder genoemd of fleet management , omvat vele facetten.  Van het aankopen en verkopen van voertuigen tot verzekeringen, brandstofadministratie en het beheren van de uren- en kilometerregistratie. Precies dit laatste kunnen wij voor u uit handen nemen. TrackJack maakt het wagenparkbeheer een stuk eenvoudiger en makkelijker voor u. Zo weet u bijvoorbeeld altijd waar uw voertuigen zijn via een online account of app,  heeft u inzicht in urenregistraties en gereden kilometers en ritten van de voertuigen en met een tankpas koppeling heeft u ook inzicht in het brandstofverbruik van de voertuigen. Interessant? We legen het onderstaand verder uit.

Efficiënte wagenparkbeheer tool van TrackJack

U krijgt volledige controle over uw wagenpark met diverse wagenparkbeheer tools en heeft inzicht in o.a. de locaties van de voertuigen en medewerkers, de verhouding privé/zakelijke autogebruik, het aantal uren dat de  voertuigen onderweg zijn, de afstanden die worden afgelegd en meer.

 • Online inzicht in actuele locaties van voeruigen
 • Volledige kilometerregistratie, fiscus proof
 • Inzicht in gereden ritten
 • Urenregistraties
 • Snelheid alerts
 • Optie tot live volgen
 • Inzicht in brandstofverbruik bij koppeling tankpas
 • Rapportage mogelijkheden
 • Handige wagenparkbeheer app
  Direct een vrijblijvende offerte?

Wagenparkbeheer TrackJack

Online wagenparkbeheer en Smartphone app

U beheert het wagenpark vanaf elke mogelijke locatie met internet. Zo heeft u een online account waarop u kunt inloggen, maar daarnaast kunt u ook gebruik maken van de smartphone app zodat u ook onderweg gemakkelijk het wagenpark kan beheren.

Wagenparkbeheer TrackJack Online Account

Actueel inzicht in locaties van het wagenpark

U heeft  altijd inzicht in de locaties van alle voertuigen. Deze worden weergegeven op een kaart en u kunt inzoomen tot op straatniveau.

Wagenparkbeheer -TrackJack-Posities

Kilometerregistratie Fiscus Proof

Eén van de wagenparkbeheer tools is een  volledige kilometerregistratie van de voertuigen. Hierbij wordt geregistreerd: het startadres, stopadres, tijden, de gereden route,  snelheden tijdens de rit, het aantal afgelegde kilometers en de eindstand van de kilometerteller.

Alles precies zoals de Belastingdienst wil, gecertificeerd met het keurmerk voor RitRegistratiesystemen.

Wagenparkbeheer - Kilometerregistratie

Wagenpark met meerdere bestuurders per voertuig

Heeft u meerdere bestuurders per voertuig?  Ook dit kunt u met de wagenparkbeheer tools van TrackJack goed monitoren.  Door middel van berijdersidentificatie wordt geregistreerd welke bestuurder wanneer heeft gereden.  Elke bestuurder krijgt een eigen ID key en scant deze in de auto zodra hij/zij gaat rijden.  Als er niet wordt gescand, volgt een pieptoon zodat het scannen nooit vergeten kan worden.

Wagenparkbeheer TrackJack -Berijdersidentificatie

Wagenpark en Tankpas koppelen

In samenwerking met MultiTankcard  en MoveMove bieden wij de mogelijkheid om de tankpas te koppelen aan de kilometerregistratie. Een groot voordeel hiervan is dat dit u inzichten geen in het brandstofverbruik van de voertuigen. Binnen de rittenoverzichten worden tankbeurten opgenomen zodat u ook hier direct ziet wie wanneer heeft getankt.

Wagenparkbeheer TrackJack - tankpas

Wagenparkbeheer door héél Europa

Omdat  uw fleet niet alleen in Nederland hoeft te rijden,  heeft u dekking binnen alle 28-EU landen zonder extra kosten. Daarnaast werkt het systeem provider onafhankelijk.  Mocht bijvoorbeeld KPN een storing hebben, stapt  het systeem direct over op een andere provider zodat deze  altijd werkzaam blijft en locaties  doorgegeven kunnen worden.

Wagenparkbeheer TrackJack - Europa

De organisatie Antes vertelt over het gebruik van TrackJack voor het wagenpark van 1100 medewerkers en 64 voertuigen

Montage op locatie

Wij werken met professionele  en ervaren monteurs die de installatie  op locatie uitvoeren door heel Nederland. Dit betekent dat wij bij u op kantoor kunnen installeren, maar ook naar een andere locatie kunnen komen waar het voertuig zich dan bevindt.  U geeft aan wat u wensen zijn,  en de planning  zorgt voor een passende afspraak.

Wagenparkbeheer TrackJack - inbouw

Vrijblijvende offerte?

Overtuig uzelf en vraag een vrijblijvende offerte aan. U zult positief versteld staan van de tarieven.

Offerte aanvragen

Wagenparkbeheer TrackJack - offerte

Partners

close