Kies uw taal

Wagenparkbeheer software

Uw wagenparkbeheer was nog nooit zo efficiënt

Het beheren van uw wagenpark, ookwel fleet management genoemd, omvat vele facetten.  Van het aankopen en verkopen van voertuigen tot verzekeringen, brandstofadministratie en het beheren van de uren- en kilometerregistratie. En precies dit laatste kunnen wij voor u uit handen nemen!

TrackJack maakt het wagenparkbeheer een stuk eenvoudiger en makkelijker. Zo weet u bijvoorbeeld altijd waar uw voertuigen zijn via een online account of app,  heeft u inzicht in de exacte  kilometer- en  urenregistratie,   exact gereden ritten van de voertuigen en met een koppeling van de tankpas heeft u ook inzicht in het brandstofverbruik van de voertuigen.

Maar u kunt nog veel meer koppelen aan uw wagenparksoftware. De beschikbare koppeling met Salesforce maakt het mogelijk om de data van uw ritregistratiesysteem in uw eigen rapportages te verwerken. Koppel ook met OutSmart voor digitale werkbonnen, met Informer voor uw boekhouding of CarSys garagesoftware voor uw huur- en leenvloot.
En met onze API kunt u de data van uw wagenpark zelfs in uw eigen systeem verwerken.

Efficiënt wagenparkbeheer met TrackJack

U krijgt volledige controle over uw wagenpark met onze wagenparkbeheer software en heeft inzicht in o.a. de locaties van de voertuigen en medewerkers, de verhouding privé/zakelijke autogebruik, het aantal uren dat de  voertuigen onderweg zijn, afgelegde afstanden en meer.

  • Online inzicht in actuele locaties van voertuigen
  • Volledige kilometerregistratie, fiscus proof
  • Inzicht in gereden ritten en uren
  • Met snelheids- en sabotagemeldingen
  • Inzicht in brandstofverbruik bij koppeling tankpas

Direct een vrijblijvende offerte?

Wagenparkbeheer TrackJack

Actueel inzicht in locaties van het wagenpark

Met de wagenparkbeheer software heeft u  altijd inzicht in de locaties van alle voertuigen. Deze worden weergegeven op een kaart en u kunt inzoomen tot op straatniveau.

Er zit geen limiet aan het aantal voertuigen in uw account, en u kunt makkelijk fileren en categoriseren aan de hand van zogeheten ‘Labels’.  Zo ziet u alleen wat u wilt zien,  of mag zien.

Wagenparkbeheer-TrackJack-Posities

Inzicht in rijgedrag betekent sturing op efficiëntie

Beheer uw wagenpark door de rittenregistratie snel en eenvoudig in te zien en bekijk de laatst gereden route.  U heeft inzicht in o.a. de totale reisduur, afstand en gemiddelde snelheid. Bekijk of de kortste route afgelegd is  en of dat efficiënter had gekund. Bereken daarnaast hoe lang het nog rijden is tot het volgende adres met behulp van onze routeplanner.

Wagenparkbeheer-rijgedrag

Heeft u meerdere bestuurders per voertuig?

Heeft u meerdere bestuurders per voertuig?  Ook dit kunt u met de wagenparkbeheer software van TrackJack goed monitoren.  Door middel van berijdersidentificatie wordt geregistreerd welke bestuurder wanneer heeft gereden.  Elke bestuurder krijgt een eigen ID key en scant deze in de auto zodra hij/zij gaat rijden.  Als er niet wordt gescand, volgt een pieptoon zodat het scannen nooit vergeten kan worden.

Wagenparkbeheer TrackJack -Berijdersidentificatie

Gedetailleerd inzicht in brandstofverbruik

Zodra de tankpas van MultiTankcard of MoveMove is gekoppeld, heeft u na iedere tankbeurt inzicht in het brandstofverbruik van een voertuig. Bekijk het aantal gereden kilometers sinds de laatste tankbeurt, het gemiddelde verbruik en de CO2-uitstoot. Vergelijk het daadwerkelijke verbruik ten opzichte van de fabrieksopgave.

brandstofverbruik

Uiteraard met Fiscus Proof Kilometerregistratie

Eén van de wagenparkbeheer tools is een  volledige kilometerregistratie van de voertuigen. Hierbij wordt geregistreerd: het startadres, stopadres, tijden, de gereden route,  snelheden tijdens de rit, het aantal afgelegde kilometers en de eindstand van de kilometerteller.

Alles precies zoals de Belastingdienst wil, gecertificeerd met het keurmerk voor RitRegistratiesystemen.

sluitende rittenregistratie voor de Belastingdienst

Online wagenparkbeheer met gratis smartphone app

U beheert het wagenpark vanaf elke mogelijke locatie. Zo heeft u een online account waarop u kunt inloggen, maar daarnaast kunt u ook gebruik maken van de smartphone app zodat u ook onderweg gemakkelijk locaties kunt zien via de wagenparkbeheer software.

Wagenparkbeheer TrackJack Online Account

Wagenpark en Tankpas koppelen

In samenwerking met MultiTankcard  en MoveMove bieden wij de mogelijkheid om de tankpas te koppelen aan de kilometerregistratie. Een groot voordeel hiervan is dat dit u inzichten geen in het brandstofverbruik van de voertuigen. Binnen de rittenoverzichten worden tankbeurten opgenomen zodat u ook hier direct ziet wie wanneer heeft getankt.

Wagenparkbeheer TrackJack - tankpas

Wagenparkbeheer door alle landen van Europa

Omdat  uw fleet niet alleen in Nederland hoeft te rijden,  heeft u dekking binnen 35-EU landen zonder extra kosten. Daarnaast werkt het systeem provider onafhankelijk.  Mocht bijvoorbeeld KPN een storing hebben, stapt  het systeem direct over op een andere provider zodat deze  altijd werkzaam blijft en locaties  doorgegeven kunnen worden.

gps tracking heel europa

Zorgorganisatie Antes over het wagenpark van 64 voertuigen en 1.100 medewerkers

Wilt u meer weten?

We vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor uw vloot. Vul uw gegevens in en we nemen binnen een werkdag contact met u op.

Neem contact op met Michelle van TrackJack

Fleet management voor MSO

MSO. TrackJack en OutSmart

MSO heeft 28 mensen op de weg die zich bezig houden met incidentafhandelingen. "Vanuit de OutSmart app zien we wanneer een engineer een opdracht accepteert en afrondt. Met de TrackJack koppeling is er iedere minuut een locatie op het planbord en dus totale grip op het proces.”

Totaal inzicht voor J. de Jonge BV

succesverhaal jdejonge

J. de Jonge BV is de optimale partner op het gebied van machinebouw, nieuwbouw, onderhoud en renovatie van totaalsystemen voor vloeistoffen en gassen tussen carriers en installaties. En J. de Jonge gebruikt TrackJack voor haar Nederlandse en Belgische wagenparkbeheer.

Altijd op de hoogte blijven?

Mis niks met onze digitale updates.

Meld me nu aan

Blijf op de hoogte van TrackJack!

close
All TrackJack websites use cookies. By using these websites, you agree to our use of cookies. More information Close notification