Kies uw taal

ZZP Kilometerregistratie

U rijdt, wij doen de kilometerregistratie

Als ZZP-er een   kilometerregistratie  bijhouden voor uw zakelijke of privéauto? TrackJack neemt de  kilometerregistratie  volledig voor u uit handen. U rijdt, wij registreren.  Het kilometerregistratiesysteem van TrackJack wordt bij u op locatie geïnstalleerd en vanaf dat moment  worden alle ritten en kilometers automatisch geregistreerd. Via een online account bekijkt u de kilometerregistratie, plaatst een eventuele opmerking en download de administratie vervolgens naar PDF, Excel of ander bestand.  Precies zoals de Belastingdienst  het wil, bevestigd  door het  Keurmerk voor RitRegistratieSystemen.

Extra korting voor leden van ZZP Nederland! Lees hier onderstaand meer over…

Gemakkelijk én betaalbaar

  • Nooit meer met de hand een  kilometerregistratie  bijhouden
  • Dé online kilometerregistratie tool voor  ZZP-ers
  • Precies zoals de Belastingdienst het wil, wij zijn gecertificeerd
  • Installatie bij u op locatie waar en wanneer u  wilt
  • Gebruiksvriendelijke software & App
  • Meer dan 40.000  verkochte  systemen
  • 10 jaar garantie

Direct een vrijblijvende offerte?

Kilometerregistratie ZZP

Kilometerregistratie fiscus proof

De  TrackJack PRO Fiscaal    voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst en is gecertificeerd met het keurmerk voor RitRegistratieSystemen. Mocht u controle krijgen van de Belastingdienst, is dit meestal een verlichte controle omdat u gebruik maakt van een gecertificeerd kilometerregistratiesysteem.

Kilometerregistratie ZZP Belastingdienst

Eenvoudig in gebruik

Kilometerregistratie

Gebruiksvriendelijke software & App

Gemakkelijk vanaf elke locatie inloggen op de pc of via de app voor de Smartphone of tablet. Geen licenties of software installaties nodig.

Kilometerregistratie

Gemakkelijk onderscheid privé en zakelijke kilometers

Binnen de kilometerregistratie kunt u gemakkelijk onderscheid maken in privé en zakelijke kilometers. Zo kunt u kantooruren instellen waarbinnen ritten automatisch zakelijk zijn er hierbuiten privé. Daarnaast kunt u gebruik maken van een privéknop in de smartphone app of een fysieke privéknop in de auto. En uiteraard kan het karakter van een rit achteraf altijd nog worden aangepast.

Kilometerregistratie prive en zakelijk

Zo werkt de kilometerregistratie voor ZZP-ers

Montage bij u op locatie

Als ZZP-er bent u druk genoeg. Daarom hoeft u voor de installatie niet naar ons toe te komen, wij komen naar u! Dit betekent dat wij een professionele  installatie voor u verzorgen in Nederland, waar en wanneer u wilt.

Kilometerregistratie ZZP Inbouw

Kilometerregistratie downloaden

U kunt de kilometerregistratie wanneer u maar wilt downloaden naar PDF, Excel of Fiscaal bestand voor de Belastingdienst. Zo hoeft u het bestand alleen nog maar op te slaan of uit te printen.

Handig: stel periodieke rapporten in en ontvang elke maand automatisch uw kilometerregistratie in de mailbox.

Kilometerregistratie downloaden

Casper de Kwant vertelt over zijn ervaring met TrackJack

Extra korting voor leden van ZZP Nederland

Wij zijn partner van ZZP Nederland  en dat betekent dat als u lid extra korting  krijgt.  Zo betaalt u slechts € 184,- voor de TrackJack PRO Fiscaal inclusief installatie bij u op locatie!

Bekijk de actie bij ZZP Nederland

Kilometerregistratie ZZP Fiscaal

zzp nederland

Of liever een offerte?

Heeft u vragen of wenst u verder geïnformeerd te worden?  Dan staan wij u graag te woord via t: 010-8200190 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kilometerregistratie - Jack - Offerte

Partners

close