Kies uw taal

Panorama-OTM

TrackJack OTM 3

Het kwalitatieve en betaalbare GPS track en trace systeem

De TrackJack OTM 3 is uitermate geschikt om materieel en voer- en vaartuigen te traceren door heel Europa en zonder abonnementskosten. Standaard kunt u met TrackJack OTM 3 onbeperkt door heel Europa locaties inzien via uw persoonlijk internetaccount of via de TrackJack app voor op uw Smartphone. Door middel van een geïntegreerde Google Maps kaart wordt deze locatie weergegeven. Doordat het systeem geheel online   werkt, heeft u altijd en overal inzicht in locaties.

Geschikt voor het traceren van

  • Voertuigen
  • Vaartuigen
  • Materieel

De  TrackJack OTM 3 kan voor elk object worden gebruikt dat voorzien is van een accu en contactschakeling waarop het systeem kan worden aangesloten.

Voordelen van de TrackJack OTM 3

Keuze uit vier Servicelevels – vanaf € 12,56 per jaar

De TrackJack OTM 3 kan voor vele toepassingen worden gebruikt. Of het nu gaat om het af en toe traceren van een object of een volledige rittenregistratie, u bepaalt de functionaliteiten door middel van Servicelevels. Elk servicelevel heeft een looptijd van één jaar waarna u zelf kunt kiezen of u de service verlengt en met welk servicelevel.  Indien u een automatische  rittenregistratie wenst die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst, is de  TrackJack PRO Fiscaal   de oplossing die hierbij aansluit.

Servicelevels-OTM

TrackJack OTM 3

Geen offerte maar direct bestellen? Bestel de OTM 3 in onze webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is morgen bezorgd!

Bestellen in de webshop

Installatie op locatie

De TrackJack OTM 3 dient eenmalig geïnstalleerd te worden in het object.  Wij werken samen met professionele inbouwpartners die de installatie voor u op locatie verzorgen wanneer het u uitkomt.  Lees hier meer over de mogelijkheden.

Meer informatie?

Heeft u vragen over het product of de mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder via T: 010-8200190 of  vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Inbouw
Voedingsspanning10 – 30V
65 mA
Beschermingsstand aan, systeem gaat uit34V
6,5 x 5,6 x 1,9 cm
  62 gram
  IP41 – beschermd tegen druppelend water.
   Ja

TrackJack

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding