Kies uw taal

Panorama-OTM

TrackJack OTM 3

Het kwalitatieve en betaalbare GPS track en trace systeem

De TrackJack OTM 3 is een GPS tracker die uitermate geschikt is om materieel en voer- en vaartuigen te traceren door heel Europa en zonder abonnementskosten. Standaard kunt u met de TrackJack OTM 3 onbeperkt door heel Europa locaties inzien via uw eigen online account of via de TrackJack app voor op uw smartphone. Door middel van een geïntegreerde Google Maps kaart wordt deze locatie weergegeven. Doordat het systeem geheel online   werkt, heeft u altijd en overal inzicht in locaties.

Voordelen van de TrackJack OTM 3

  • Betaalbaar en gebruiksvriendelijk
  • Geen abonnementskosten of lange contracten
  • Geheel  online  en via Smartphone app
  • Standaard Europese dekking
  • Werking door middel van  Servicelevels

TrackJack-OTM-3

Keuze uit vier Servicelevels – vanaf € 12,56 per jaar

De TrackJack OTM 3 kan voor vele toepassingen worden gebruikt. Of het nu gaat om het af en toe traceren van een object of een volledige rittenregistratie, u bepaalt de functionaliteiten door middel van Servicelevels. Elk servicelevel heeft een looptijd van één jaar waarna u zelf kunt kiezen of u de service verlengt en met welk servicelevel.  Indien u een automatische  rittenregistratie  wenst die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst, is de  TrackJack PRO Fiscaal    de oplossing die hierbij aansluit.

Servicelevels-OTM

TrackJack OTM 3

Geen offerte maar direct bestellen? Bestel de OTM 3 in onze webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is morgen bezorgd!

Bestellen in de webshop

Installatie op locatie

De  TrackJack OTM 3 kan voor elk object worden gebruikt dat voorzien is van een accu en contactschakeling waarop het systeem kan worden aangesloten.  Wij werken met professionele en ervaren monteurs die de installatie bij  u op locatie verzorgen wanneer het u uitkomt.

installatie-op-locatie-OTM

Traceer door héél Europa

De TrackJack OTM is voorzien van Europese dekking en werkt in 35 Europese landen.  Er zijn dus geen extra kosten aan verbonden wanneer u een landgrens passeert. De interne SIM-kaart kiest automatisch het best beschikbare netwerk. En is er storing bij netwerk A? Dan schakelt de  SIM-kaart automatisch over naar netwerk B. Zo heeft u altijd inzicht in actuele locaties.

OTM-Europese-dekking

Meer informatie?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de TrackJack OTM 3, dan helpen wij u graag verder via  T: 010-8200190. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen voor uw jetski tracker

Inbouw
Voedingsspanning10 – 30V
65 mA
Beschermingsstand aan, systeem gaat uit34V
6,5 x 5,6 x 1,9 cm
  62 gram
  IP41 – beschermd tegen druppelend water.
   Ja

TrackJack

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding