Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

kilometerregistratie schoonmakend nederland

“We geven schoonmakers een gezicht”

Geschreven door Ralph

Sinds dit jaar is Schoonmakend Nederland partner van TrackJack. Alle leden van de branchevereniging genieten van ledenvoordeel, waaronder TrackJack. Rick van der Gaag is projectmanager Ondernemerschap bij Schoonmakend Nederland en vertelt waarom en hoe de branchevereniging de belangen behartigt van bijna 500 ondernemers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche.

Toen Rick bijna 5 jaar geleden bij Schoonmakend Nederland startte, nam hij meer dan 10 jaar branchevereniging-ervaring mee. De dynamiek bij brancheverenigingen is in zijn beleving heel erg vergelijkbaar. “We zijn sociaal, betrokken en werken veel met familiebedrijven,” vervolgt Rick.

Lees het hele artikel met Rick

Kilometerregistratie voor de ondernemer

“We willen niet te veel ledenvoordeel aanbieden, we zijn geen supermarkt. Wat we bieden moet relevant zijn en écht een verschil kunnen maken. Denk aan hulp bij bedrijfsaankoop en of -verkoop of algemene voorwaarden en subsidies, maar ook verzekeringen en vraagstukken met de Belastingdienst. Dat is waarom de kilometerregistratie van TrackJack zo mooi in ons straatje past,” aldus Rick.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding