Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

gps tracker installatie trackjack korting

Hoe installeer je een GPS tracker?

Geschreven door Jim

U wilt altijd en overal weten waar uw waardevolle vaar- of voertuig is. Of u wilt een sluitende rittenregistratie voor de Belastingdienst of boekhouder. Maar hoe installeer je nou eigenlijk een GPS tracker? We leggen het u haarfijn uit.

 Niet iedere GPS tracker is dezelfde en om die reden zijn er verschillende manieren van montage. Onderstaand behandelen we de vier beste GPS trackers van TrackJack.

GPS tracker voor voer-, vaartuigen en materieel

Wilt u uw objecten beveiligen tegen diefstal en sabotage? Dan adviseren we u de TrackJack OTM 3.   Dit systeem kan door ons, uw garage of dealerbedrijf of uzelf (als u wat ervaring heeft met elektra) worden geïnstalleerd. De belangrijkste aansluitingen zijn de constante voeding (10-30 volt), de massa en de geschakelde plus (12v / 24v).    Heeft u de GPS tracker op de juiste manier aangesloten?  Dan kunnen er sabotagemeldingen worden afgegeven bij onderbreking van stroom en diefstalmeldingen bij verplaatsing zonder dat het contact is ingeschakeld.  

Download het volledige installatieschema van de OTM 3

GPS tracker voor sluitende fiscale rittenregistratie

 Op het moment dat u de rittenregistratie van uw zakelijke auto sluitend wilt bijhouden, dan wilt u dat doen met een systeem voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Wij adviseren u de TrackJack PRO Fiscaal 2. Deze GPS tracker houdt automatisch alle ritten, kilometers en adressen voor u bij en doet dat volgens de eisen van de Belastingdienst. Dat scheelt u een hoop tijd en geld.

De installatie van dit Keurmerksysteem wordt gedaan door TrackJack of een daarvoor aangewezen partner en kan via de bedrading van uw auto worden gedaan of via de OBD2-poort van uw auto.

Ontvang 25% korting op de inbouw door TrackJack!

Vraag nu uw korting aan

 

GPS tracker voor digitale rittenregistratie

Heeft u een privéauto die u ook zakelijk gebruikt? En wilt u uw kilometers bijhouden en declareren? Dan is de TrackJack GO! de perfecte oplossing.  Duizenden zzp’ers gebruiken hun TrackJack precies hiervoor. En de aansluiting is waanzinnig simpel: u klikt het systeem op de OBD2-poort van uw voertuig, werkt het kastje netjes weg en u bent klaar.

 

GPS tracker met eigen batterij

 Heeft u een object zonder eigen voeding of accu? Dan kunt u altijd de TrackJack Endurance 2 installeren. Dit systeem is voorzien van een eigen batterij en kan tot wel 5 jaar lang iedere dag een locatie doorgeven. Over de hele wereld! De Endurance 2 GPS tracker kunt u eenvoudig vastschroeven, kitten of met tiewraps bevestigen op uw machine, boot, materieel of wat u ook maar wilt.

 

Meer weten over de inbouw van de meest betrouwbare GPS trackers op de markt? Bekijk ook onze inbouwhandleidingen eens op de Installatiepagina.

 

 

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding