Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Installatie

Een professionele installatie is van essentieel belang voor het juist functioneren van het systeem.  Laat de installatie daarom verzorgen door één van  onze ervaren monteurs.  Wij komen op een door u gewenste locatie in Nederland of België langs en verzorgen de installatie zorgvuldig voor een vast laag tarief per inbouw.

Wilt u de installatie liever zelf doen? Dit is mogelijk bij de TrackJack GO! en OTM 3. Zorg er dan wel voor dat u één van onderstaande aansluitschema’s volgt.

Installatie met een OBD2 kabel Installatie met kabelboom

Installatie door TrackJack

Er zijn drie verschillende manieren om de TrackJack te installeren.

  •  De meest gekozen manier is om het systeem te installeren tegen diefstal en sabotage. De TrackJack wordt dan geïnstalleerd op de plus, min en geschakelde plus (indien aanwezig).
  • Gaat u gebruik maken van bestuurdersidentificatie? Dan wordt er een ID reader geïnstalleerd die vervolgens (door het inscannen van de ID key) herkent welke bestuurder er heeft gereden.
  • Kiest u liever voor een simpele en snelle installatie, dan is de standaard installatie voldoende.  De standaard installatie is mogelijk voor personenauto’s, bestelbusjes  en  bakwagens.

Installatie van uw gps tracker

Installatie met een OBD2 kabel

Door middel van een  OBD-aansluitkabel  kan het systeem op de OBD-poort van een voertuig worden aangesloten.

De OBD-poort kan op verschillende locaties zitten,  meestal linksonder het stuur.  Kunt u de OBD-poort niet vinden? Zoek dan met de  volgende trefwoorden naar de locatie van de OBD-poort via google.nl/images:   OBD locatie + merk auto + model + bouwjaar

obd2 aansluiting

Installatie met kabelboom

Installeert u de TrackJack met de bedrading op de voeding, geschakelde voeding en massa? Maak dan gebruik van onderstaande aansluitschema’s.

trackjack normale installatietrackjack priveknop installatietrackjack id key installatie

Maak een account aan en voeg de TrackJack code toe

Nadat het systeem is geïnstalleerd, kunt u een account aanmaken en de unieke TrackJack code toevoegen aan uw eigen online account. Vervolgens doorloopt u de installatiewizard om alle gegevens  van het voertuig in te voeren en het systeem te testen.

Account aanmaken en TrackJack code toevoegen

 

trackjack code gps tracker

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close