Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Voorkom € 135,- boete. Ken dit verkeersbord.

Geschreven door Michelle

Bent u al op vakantie geweest? En heeft u al een bekeuring thuis ontvangen? We hopen van niet. Het is handig om goed voorbereid op reis te gaan en de regels én verkeersborden van de landen waar u doorheen reist goed te kennen. We helpen u op weg.

We nemen Frankrijk als voorbeeld. Al drie jaar lang is lokaal een ‘eco’-verkeersbord te vinden, maar dat wordt nu landelijk uitgerold.


Baan voor duurzame bestuurders

Na een succesvolle introductie in steden als Lyon, Grenoble en Straatsburg komt het zwarte bord met witte ruit nu ook naar de rest van het land.  Het idee achter het bord is best interessant, want het is bedoeld voor bestuurders die met meerdere personen in een auto zitten of elektrisch dan wel hybride rijden.  Ook taxi’s met een inzittende mag over deze baan rijden.

Het bord is te vinden als matrixbord, dat dus aan of uit kan worden gezet,   en als ‘normaal’ verkeersbord. Bij deze laatste variant zijn er ook extra borden eronder met tijden waarop deze regel aan de orde is.

Het doel van dit bord mag duidelijk zijn: zoveel mogelijk carpoolen en elektrisch rijden stimuleren. 

Andere tips van TrackJack voor rijden in het buitenland

Rijden met slippers is, het zal u niet verrassen, niet overal toegestaan. In juli schreven we hier al over. 

slippers gps tracker auto

Wat als het zicht via de binnenspiegel onmogelijk wordt gemaakt door de opgestapelde bagage?

GPS tracker auto achterruit

GPS tracker voor ritregistratie

Wanneer u in het buitenland rijdt, is het dus belangrijk om de regels en afspraken te weten. Ook is het voor uw eigen administratie erg prettig om uw ritregistratie automatisch bij te houden. Krijgt u alsnog een bekeuring, komt u in een ongeluk terecht of weet u simpelweg niet meer waar u uw auto heeft geparkeerd? De GPS tracker met ritregistratie van TrackJack helpt u uit de brand.

Bron: Telegraaf.nl

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding