Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

noa ritregistratie via gps

NOA: alle aandacht voor de afbouwer

Geschreven door Micha

De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, NOA, heeft het heel groot op haar ledenfolder staan: ‘Jij alle aandacht voor het afbouwen, NOA regelt de rest’. “En dat is precies de reden waarom bedrijven in de afbouwbranche lid worden,” vertelt Bob Buijs, sectormanager van de NOA.

De  NOA behartigt al jaren de belangen van haar leden. Inmiddels zijn dat er 1.600 en dat groeit continu. Leden kunnen terecht met ondernemersvraagstukken (daarvoor hoef je dus helemaal niet naar je kostbare accountant), vragen over de CAO en juridische ondersteuning, maar ook voor het informeren over wetgeving en kwaliteitsborging kun je bij de NOA terecht. En nu behoort ook  fiscale ritregistratie tot het pakket  aan ledenvoordelen. 

Lees het artikel over de NOA nu

Sluitende ritregistratie voor de Belastingdienst

De leden van de NOA kunnen dus genieten van ritregistratie die via GPS wordt bijgehouden. “Onze leden hebben allemaal zakelijke voertuigen waar ze geen bijtelling over willen betalen. Handmatig bijhouden kan echt niet meer. En het sluit perfect aan bij het motto van de NOA, want de ondernemer houdt door het automatische ritregistratiesysteem alle aandacht voor het afbouwen,” aldus Bob Buijs.

 

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding