Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Alle aandacht voor het afbouwen

noa gps trackerDe Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, NOA, heeft het heel groot op haar ledenfolder staan: ‘Jij alle aandacht voor het afbouwen, NOA regelt de rest’. “En dat is precies de reden waarom bedrijven in de afbouwbranche lid worden,” vertelt Bob Buijs, sectormanager van de NOA.

“Ik ben zelf helemaal niet handig,” begint Bob.

“Maar gelukkig kan ik met mijn twee linkerhanden heel goed bij de NOA werken. Sterker nog, ik help beter door goed te luisteren naar hun behoefte en vanuit daar onze vereniging te laten helpen. Ik hoef onze leden namelijk niet te vertellen hoe ze hun werk moeten doen.”

Een breed palet aan diensten

De NOA behartigt al jaren de belangen van haar leden. Inmiddels zijn dat er 1.600 en dat groeit continu. En omdat ze al vele jaren bestaan, is het palet aan diensten ook enorm toegenomen. Leden kunnen terecht met ondernemersvraagstukken (daarvoor hoef je dus helemaal niet naar je kostbare accountant), vragen over de CAO en juridische ondersteuning, maar ook voor het informeren over wetgeving en kwaliteitsborging kun je bij de NOA terecht.

“Onze leden zijn niet altijd makkelijk te bereiken,” gaat Bob verder. “Ze zijn namelijk aan het werk. Druk met hun opdrachten en komen bij ons terecht als er écht iets aan de hand is. Toch zijn we altijd zichtbaar en aanwezig met onze regiobijeenkomsten, onze periodieke nieuwsbrieven, ons NOA-magazine én hebben we jaarlijks onze ledenvergadering om iedereen op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen in de sector.”

NOA. Een kwaliteitspredicaat

Op het moment dat bedrijven lid worden, kiezen ze bewust voor kwaliteit. Ze zijn bezig met hun bedrijf en bedrijfsvoering, hun interne processen en de markt. Het biedt ze de mogelijkheid om te sparren in tijden van nood én we bieden gratis eerstelijns hulp. “Zo hebben we bijvoorbeeld een huisadvocaat met jarenlange ervaring in onze branche. Soms wil je gewoon even kijken hoe het ervoor staat voordat je verder gaat met een proces,” vertelt Bob. “Onze leden hebben het allemaal druk, maken allemaal wel eens een foutje en hebben soms hulp nodig om de klant goed te woord te staan of zaken netjes af te wikkelen. Daar zijn we ook voor.”

“De meeste ouders leren hun kinderen niet dat werken met je handen heel leuk is.”

Een van de grootste aandachtspunten voor 2023 is de Afbouwacademie. Dit gloednieuwe onderdeel, dat op 14 februari is gelanceerd gezamenlijk met vakbonden CNV en FNV, helpt werknemers uit de branche met online en offline trainingen, maar ondersteunt ook de werkgevers bij onderwerpen als loopbaanplanning, subsidies en innovatie. Bob: “Het is echt nodig dat we bedrijven helpen met scholing. Er is een grote vraag naar gekwalificeerd personeel. Door het aanbod via de Afbouwacademie wordt het aantrekkelijker om te blijven leren, blijven werknemers op de hoogte van de ontwikkelingen en bevorderen dat vakmensen duurzaam inzetbaar blijven.”

Ledenbijeenkomsten en ledenvoordeel

Sinds december is TrackJack partner van de NOA. Leden krijgen ledenvoordeel aangeboden van een ruime selectie aan relevante partners. Daarbij kun je denken aan korting op een bedrijfswagen of personenwagen, kantoorbenodigdheden, materialen & gereedschappen, maar ook verzekeringen of advies bij overnames.

En nu behoort ook fiscale ritregistratie tot het pakket aan ledenvoordelen. “Onze leden hebben allemaal zakelijke voertuigen waar ze geen bijtelling over willen betalen. Handmatig bijhouden kan echt niet meer. En het sluit perfect aan bij het motto van de NOA, want de ondernemer houdt door het automatische ritregistratiesysteem alle aandacht voor het afbouwen,” gaat Bob door.

“De ondernemer houdt door de ritregistratie alle aandacht voor het afbouwen.”

Naast het informeren van wat er speelt in de sector, biedt de NOA leuke bijeenkomsten. Dat kan bijvoorbeeld een bijeenkomst zijn op locatie bij fabrikanten en leveranciers. Bob: “Op deze dagen kun je relevante informatie met de leden bespreken en kunnen de vakmensen elkaar eindelijk weer eens bijpraten. Daarnaast organiseren wij jaardagen voor de sectoren zoals de Vloerendag in april en volgen de Afbouw Vakdagen op 8 en 9 november voor afbouwbedrijven, stukadoors, plafond- & wandmontagebedrijven, vloeren- & terrazzospecialisten, blokkenstellers en natuursteenbewerkers.”

Bob sluit af: “Eigenlijk is er gewoon zoveel te doen. Maar dat doen we graag”.

TrackJack & Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Als afbouwer wil je bezig zijn met je werk. En een automatische rittenregistratie is dan de perfecte oplossing. De TrackJack PRO Fiscaal 2 houdt alles automatisch bij, volgens de eisen van de Belastingdienst.

Ontdek de rittenregistratie van TrackJack

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de werking van onze GPS trackers, het partnerschap met de NOA én helpen u met een voorstel op maat.

Neem contact met ons op

Neem contact op met Michelle van TrackJack

Op de hoogte blijven van alle partners?

Meld u dan aan en mis niks meer.

Meld u nu aan

Blijf op de hoogte van TrackJack!

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close