Kies uw taal

gemeente kilometerregistratie trackjack

Gemeente Dalfsen registreert al 8 jaar iedere rit

Geschreven door Micha

Net ten oosten van Zwolle, in de landgoederengordel en tussen de heide en bosgronden in, ligt de gemeente Dalfsen. Een groene en gemoedelijke gemeente met 30.000 inwoners die zich kenmerken door te doen wat ze zeggen. Bertus Meijer heeft zijn roots aan de Overijsselse Vecht liggen en is bij de gemeente Dalfsen eindverantwoordelijk als Uitvoerder buitengebied.

Om inzicht te geven in de bewegingen van alle objecten met wielen, is de gemeente Dalfsen al in 2015 met de GPS trackers van TrackJack aan de slag gegaan. “Dit kwam omdat we een shovel aanschaften waar de GPS tracker op zat. De leverancier kon makkelijk zien wanneer er  onderhoud nodig was. Dit werkte gewoon heel goed en deed precies wat het moest doen.

Lees het hele artikel van de Gemeente Dalfsen


CO2 uitstoot meten met kilometerregistratiesysteem

De Gemeente Dalfsen is ook bezig met de toekomst. CO2-uitstoot van het wagenpark speelt een steeds grotere rol  en de overstap naar elektrisch wordt gemaakt. Toch proberen ze er wel kritisch naar te kijken. Bertus: “We gaan goed om met onze spullen. Overstappen van een wagen die nog goed werkt maar waarvoor een nieuwe moet worden gebouwd, is uiteindelijk ook niet duurzaam. Je moet anders denken. Niet alles laten vallen, maar duurzaam leren denken”.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding