Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

vzr trackjack ritregistratie

De Vereniging Zakelijke Rijders interviewt TrackJack

Geschreven door Jim

Elk jaar interviewt de Vereniging Zakelijke Rijders verschillende leden van de Vereniging. Vlak voor de jaarwisseling is Sander de Potter, CEO van TrackJack, ondervraagd over onder andere de snelle groei, toekomstige ontwikkelingen, verminderen van CO2-uitstoot en alles omtrent privacy.

TrackJack is specialist in ritregistratie en GPS tracking. De VZR, partner van TrackJack, vraagt zich af hoe dat komt en waar het naartoe gaat. 

Lees het artikel van de VZR


Sluitende ritregistratie en privacy

De Vereniging Zakelijke Rijders maakt zich hard voor alle zakelijke bestuurders in Nederland. Of u nu een zakelijke auto rijdt die u niet wilt bijtellen, een privé auto waarvan u uw kilometers wilt declareren of een heel wagenpark onder uw verantwoordelijkheid heeft, de VZR is er ook voor u. Wist u trouwens dat u met TrackJack Benefits  25% korting op het betaald lidmaatschap  krijgt?

Als zakelijke rijder is het ook  van groot belang om een sluitende ritregistratie bij te houden. Op deze manier kunt u precies zien welke ritten en kilometers heeft gereden. En daarmee kunt u dus eenvoudig alles rapporteren, downloaden en declareren of aantonen aan de fiscus.

 

 

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding