Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Kilometerregistratie wintertips

Koud! De beste tips voor uw auto deze winter

Geschreven door Jim

Het  zal u niet ontgaan zijn: het is weer ijskoud. Krabben is alweer aan de orde van de dag en dat lijkt nog wel even aan te blijven. Zoals u van ons gewend bent, schrijven we weer wat nuttige tips om zo goed mogelijk de weg op te gaan.

De meest logische tip is om op te passen. Die ligt redelijk voor de hand. Er is niets zo vervelend als schade rijden als het niet nodig is, dus  denk aan de volgende tips als u in de auto stapt.

Krabben,  afdekken  en voorzichtig doen

Vorige winter schreven we al over krabben en de beste manier om uw auto ijsvrij te  maken. Dat betekent  uw tijd nemen, de binnenruit blazen met de airco, geen kokend water over uw ruiten gooien en zorgen dat de ruiten schoon en vetvrij zijn. 

Een beter idee is om uw voorruit af te dekken met een vriesdeken. Dan hoeft u helemaal niet te krabben. De airco zal u moeten laten blazen, want de binnenruit beslaat. Hier schreven we eerder ook al tips over. Wist u overigens dat u een boete kunt krijgen voor rijden met slecht zicht?

En als u aankomt bij uw bevroren wagen, doe dan voorzichtig. Omdat uw deurrubbers bevroren kunnen zijn, loopt u het risico om deze los te trekken als u te snel de deur opent. Een beetje voorzichtig doen dus. Of WD40 op de rubbers spuiten, dat is helemaal makkelijk.

Kilometerregistratie  loopt altijd soepel

Een van de dingen waar u zich als bestuurder geen zorgen om hoeft te maken, is uw GPS tracker. De kilometerregistratie werkt altijd. Of het nu vriest of 30 graden is. De start, stop én exacte route wordt netjes voor u bijgehouden en is eenvoudig te exporteren naar Excel, PDF en een bestand voor de Belastingdienst. Zo  hoeft u in die koude auto met uw handschoenen aan geen kilometers en ritten op te schrijven.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding