Kies uw taal

zzp kilometerregistratie

Q&A met ZZP Nederland

Geschreven door Ralph

Het thema besparen raakt iedereen. De consument let op z’n portemonnee, maar ook bedrijven krijgen te maken met flink hogere kosten. Toch voelt de ZZP’er de gevolgen sneller. TrackJack ging in gesprek met  Leo Kits  van de Stichting ZZP Nederland, dé partij voor de zelfstandig ondernemer, om te zoeken naar de oplossing.

Er zijn namelijk een hele hoop goede ontwikkelingen voor de ZZP’er. Daarbij valt te denken aan de verhoging van de onbelaste reiskostenvergoeding en arbeidskorting. Tevens zijn er steeds meer bedrijven die het opnemen voor de ZZP’er.

Lees de Q&A


Kilometerregistratie voor de ZZP’er

Als ondernemer moet je doen waar je goed in bent: ondernemen.  Bij ZZP Nederland weten ze veel over zaken als ondernemen en verzekeren en maken ze gebruik van partners  die tools leveren zoals kilometerregistratie. Als lid bij ZZP Nederland krijg je direct ook een mooie korting op de digitale kilometerregistratie.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding