Kies uw taal

rijbewijs ritregistratie app

Rijdt u zonder geldig rijbewijs?

Geschreven door Micha

We hopen van niet! Maar meer dan  zevenduizend automobilisten zaten afgelopen jaar achter het stuur met een rijbewijs dat ze eigenlijk hadden moeten inleveren of zelfs was ingevorderd! Het gaat om mensen van wie het rijbewijs ongeldig is verklaard, maar  dat nooit hebben opgestuurd naar het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen.

In 2021 werden meer dan 10.000 rijbewijzen ongeldig verklaard, aldus de RDW. En daarvan werd 40% niet ingeleverd. We spreken dan over 4817 stuks. Je kunt je rijbewijs kwijt raken door bijvoorbeeld te worden gepakt  voor rijden onder invloed van drank of drugs of het geldt voor mensen die vanwege bijvoorbeeld dementie niet meer in staat worden geacht om veilig te rijden.

Meer overtredingen in 2021

De politie houdt steeds meer mensen staande die eigenlijk helemaal niet meer achter het stuur mogen zitten. Vorig jaar waren dat er bijna 5000 die reden met een ongeldig verklaard rijbewijs. Een waanzinnig aantal, dat omgerekend bijna 13 per dag is.

 20202021
Rijden met ongeldig verklaard rijbewijs4.1674.817
Rijden tijdens rijverbod143210
Rijden terwijl rijbewijs is ingevorderd1.5761.706
Rijden tijdens ontzegging rijbevoegdheid728723
Totaal6.6147.456


Ritregistratie app voor auto werkt voor iedereen

En of u nu een geldig rijbewijs heeft of niet, een ritregistratie app werkt voor iedereen én is gewoon toegestaan.  Niet alleen kunt u met de app makkelijk uw ritten van zakelijk of privé karakter veranderen, ook worden alle ritten volledig automatisch en sluitend bijgehouden. Het enige dat u nodig heeft is een GPS tracker met ritregistratie waarna u via  de app of online account alles makkelijk bijhoudt.


Bron: NOS.nl

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding