Kies uw taal

elektrisch rijden keurmerk-rrs

Elektrisch rijden wordt duurder

Geschreven door Michelle

Als u onze nieuwsberichten in de gaten houdt, bent u al op de hoogte dat elektrisch rijden meer is dan een hype. Mensen willen graag de wereld helpen verbeteren, minder bijtellen of gewoon heerlijk rijgedrag onder hun kont. 

De elektrische auto is in aanschaf nog best kostbaar, zeker met een erg beperkte tweedehands markt. Het rijden zelf daarentegen is wél goedkoop. Je hoeft geen wegenbelasting te betalen, de bijtelling is in veel gevallen veel lager én  de laadkosten zijn ook overwegend laag. Al lijkt het erop dat daar verandering in komt.

Tarieven elektrisch rijden omhoog

De energieprijzen in Nederland zijn flink aan het stijgen. En dit heeft gevolgen voor de prijs van elektriciteit voor iedere Tesla, e-Niro of Skoda. Fastned bevestigde deze week namelijk dat ze de tarieven flink gaan verhogen.
Tot op heden heeft Fastned de prijsstijgingen uit eigen zak gecompenseerd, maar daar komt nu dus een einde aan. Elektrisch rijden zal dus duurder worden als je veel rijdt en daarmee dus onderweg moet laden.

Nieuwe tarieven

De nieuwe laadtarieven zullen vanaf 11 november ingaan. Het is dus aan te raden om thuis te gaan laden, want onderweg laden zal tot wel 17% duurder worden.  De nieuwe prijs per kWh is 0,69 cent.

Keurmerk Ritregitratie / Keurmerk RRS

Wanneer u gebruik maakt van een ritregistratiesysteem in uw elektrische auto is het aan te raden om een systeem te gebruiken dat is voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen. De TrackJack PRO Fiscaal 2 is het systeem met de Beste Prijs Garantie en is voorzien van dit Keurmerk Ritregistratie (Keurmerk RRS). Dit betekent dat u gegarandeerd bent van kwaliteit , continuïteit en  conformiteit aan de eisen van de Belastingdienst.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding