Kies uw taal

Expert gps tracker in Bestelauto

TrackJack en Expert in Bestelauto

Geschreven door Micha

Deze maand publiceerde Bestelauto, hét magazine dat zich richt op ondernemend  Nederland, een mooi artikel met Jeroen Van Dongen, directeur van drie Expert-vestigingen in Zuid-Holland. Bestelauto schrijft over de actualiteiten, mooie achtergronden en test bestelwagens.

Sinds 1 januari zijn alle voertuigen van de Expert vestigingen voorzien  van de GPS trackers van TrackJack. Via het bijbehorende fleet-managementsysteem kan Van Dongen nu op elk moment zien waar de voertuigen rijden.

Het is een sterk systeem met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Natuurlijk hebben we naar andere systemen gekeken, maar dit voldoet goed. En wat meespeelt: ze zitten in de buurt. In volg ze al jaren”, zegt Van Dongen vanachter zijn bureau in Berkel en Rodenrijs

Lees het hele artikel hier

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding