Kies uw taal

beste bestuurder ritregistratie

Nederlandse bestuurders vooral enthousiast over zichzelf

Wat zijn we toch een bijzonder volkje: de Nederlander. We klagen altijd graag over van alles, maar met onszelf is doorgaans niet veel mis. En gelukkig is het op de weg niet anders.  Meer dan 70 procent van de weggebruikers vindt zichzelf een goede of uitmuntende bestuurder. Maar medeweggebruikers  bakken er niet veel van, vinden we.

Ondanks  dat meer dan 7 van de 10 Nederlanders z’n eigen rijgedrag erg goed vindt, vinden we de andere bestuurders op de weg niet zo goed. Gemiddeld wordt het rapportcijfer 3,1 uitgedeeld. Maar er is meer nieuws. Slechts 8 procent van de weggebruikers denkt opnieuw te slagen voor het theoretische  rijexamen.

“Iedereen rijdt onveilig, behalve ik“

Onderzoek gedaan door Motivaction, onder meer dan 1.000 Nederlandse weggebruikers, heeft de resultaten bekeken. We vinden onszelf erg goed op de weg, maar rijgedrag van anderen keuren we voornamelijk af. Zo’n 44 procent van alle bestuurders vindt zichzelf een betere bestuurder dan de rest.
Jean-Pierre Vissers, algemeen directeur van Athlon Nederland zegt: “Iedereen rijdt onveilig, behalve ik“. Zo kijken we naar de wereld op de weg. “Maar verkeersveiligheid is ons gemeengoed; we zijn daarin allemaal een belangrijke schakel.”

Rijgedrag meten met een ritregistratiesysteem

Een mening blijft een mening, maar een ritregistratiesysteem geeft inzicht en de waarheid.  De PRO Fiscaal 2 met Green Driving  maakt het mogelijk om rijgedrag inzichtelijk te maken.  Aan de hand van zaken als snel optrekken, hard remmen en scherpe bochten wordt u beoordeeld en neemt u het op tegen andere bestuurders met een  TrackJack rittenregistratiesystemen.

Bron: Mobilitywereld

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding