Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Leasebranche stijgt naar recordhoogte

Geschreven door Jim

In januari 2018 zijn er bijna 25.000 leaseauto’s toegevoegd aan het leasepark van Nederland. Ten opzichte van januari 2017 is dit aantal met ruim 46 procent gestegen, toen werden er nog zo’n 17.000 leaseauto’s geregistreerd. Dat blijkt uit de cijfers die RDC heeft gepubliceerd.

Private lease

Voor het eerst in jaren zijn er tijdens de jaarwisseling geen grote veranderingen geweest rondom fiscale veranderingen. Hierdoor was december 2017 een rustige periode voor de leasebranche, maar piekt januari naar een hoogtepunt. Volgens leaseprofessionals is de stijging te danken aan de populariteit van de private lease.

Stijging leasebranche

Het jaar 2017 werd afgesloten met 173.056 nieuw geregistreerde leaseauto’s, een stijging van ruim 22 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. In vergelijking met januari 2016 is het aantal leaseauto’s in de maand januari 2018 zelfs gestegen met 242 procent, wat nog maar eens beschrijft hoe populair leasen – en voornamelijk private lease – op dit moment is.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding