Man houdt meer van auto dan van partner

Man houdt meer van auto dan van partner

Dat sommige mannen een bizarre relatie met hun auto hebben is bekend. Ze geven ‘haar’ een bijnaam, noemen ze sexy of speels en maken een ritje met de auto als excuus om hun vrouw te ontlopen! En dat gaat zelfs zo ver, dat de liefde van de man voor zijn auto groter is dan de liefde voor zijn partner…

Koosnaam

Na een nieuw onderzoek van de Engelse leasemaatschappij Vantage Leasing blijkt dat één op de vijf mannen zijn auto een bijnaam geeft. Van die namen is 40 procent vrouwelijk, 30 procent een stoere mannennaam en de overige ondervraagden geeft de auto een naam die mannelijk noch vrouwelijk is.

Relatie

Volgens het onderzoek geniet twintig procent van de mannen meer van zijn auto dan van zijn partner. Eén op de zeven mannen gebruikt het excuus van autowassen of een ritje met het voertuig te maken om zijn partner te ontlopen. Niet zo gek dus dat twaalf procent van de mannen denkt dat hun vriendin jaloers is op het overtuig.

Deel deze pagina

Partners

close