Kies uw taal

Nu 3 redenen om van leaseauto te veranderen

Nu 3 redenen om van leaseauto te veranderen

Ondanks dat uw leaseauto prima rijdt is nu toch ‘het’ moment om over te stappen op een andere. Waarom? Bekijk hieronder de drie redenen.

1. Nu nog gunstigere bijtelling

In 2016 worden de CO2-normen aangescherpt en de bijtellingscategorieën aangepast. De meeste zakelijke rijders zijn hierdoor vanaf volgend jaar veel duurder uit als er overgestapt moet worden naar een vergelijkbare (lease)auto die zij ook privé willen gebruiken. De autofabrikant Ford biedt in de eerste helft van 2016 nog de mogelijkheid aan om te gaan leasen met de gunstige lage bijtelling van 2015.

2.  Zuiniger rijden

Vanwege de snelle technologische ontwikkelingen zijn er nu alweer zuinigere auto’s. Wie kiest voor zuinig rijden, helpt de uitstoot van CO2 terug te dringen. Denk hierbij aan een plug-in hybride. Het aanpassen van een  duurzame rijstijl  draagt hier natuurlijk ook aan bij.

3. Nu het grootste aanbod van aantrekkelijkste omruilacties

Nadat LeasePlan kwam met zijn ‘fiscale wisselweken’ komt ook Ford Lease met een omruilactie: ‘lease minute weken’. Volgens Ford kan het voortijdig openbreken van een leasecontact over de hele looptijd 6000 euro voordeliger uitpakken.

 

 

Partners

TrackJack partner - Deutsche telekom
TrackJack partner - Keurmerk rittenregistratie
TrackJack partner - VZR
TrackJack partner - Intermax
TrackJack partner - ikwordzzper
TrackJack partner - Belastingdienst
TrackJack partner - Informer
TrackJack partner - MTC
TrackJack partner - ZZP Nederland

close