Kies uw taal

TrackJack Erasmus Innovatie Award 2015
TrackJack genomineerd voor Erasmus Innovatie Award 2015

TrackJack genomineerd voor Erasmus Innovatie Award 2015

TrackJack behoort tot de definitieve selectie van kandidaten die in aanmerking komen voor de Erasmus Innovatie Award.  Op 19 november 2015 wordt de uiteindelijke winnaar van de Erasmus Innovatie Award 2015 bekend gemaakt. De uitreiking van deze award vindt plaats tijdens het congres in Rotterdam.

De Erasmus Innovatie Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een organisatie welke hoog scoort op het gebied van sociale innovatie, technologische innovatie en innovatieprestaties. Na een voorselectie, volgden interviews met topmanagers van deze bedrijven. Op basis hiervan is de lijst teruggebracht naar een selectie van vier waarvan TrackJack Europe één is.

Wij zijn trots op deze selectie en zien uit naar de bekendmaking op 19 november.
Wij houden u op de hoogte!

Partners

close